Geri Dön
Haftalık burç yorumları (20 Kasım - 26 Kasım 2023)

Haftalık burç yorumları (20 Kasım - 26 Kasım 2023)

20 Kasım 2023 - 26 Kasım 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

20 Kasım 2023'te yeni haftaya Ay, Kova burcunda hareket ederken başlıyoruz. Akşam saatlerinde Ay, Balık burcuna geçiş yapacak. Gün genelinde ruhsal olarak zorlanabileceğiniz açılar mevcut. Sosyal çevrenizden kendinizi soyutlamak isteyebilirsiniz. Ödemelerinizle ilgili bankacılık işlemlerinde sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz.20 Kasım 2023'te yeni haftaya Ay, Kova burcunda hareket ederken başlıyoruz. Akşam saatlerinde Ay, Balık burcuna geçiş yapacak. Gün genelinde ruhsal olarak zorlanabileceğiniz açılar mevcut. Sosyal çevrenizden kendinizi soyutlamak isteyebilirsiniz. Ödemelerinizle ilgili bankacılık işlemlerinde sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

21 Kasım 2023'te Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Merkür ve Şiron arasında gerçekleşecek olumlu açı olacak. Sizi üzen, rahatsız eden konularda güzel haberler alabilirsiniz. Gün içerisinde pozitif olaylar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygularınızı ifade ederken tartışmacı bir dil kullanabilirsiniz.

22 Kasım 2023'te Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Koç burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açılarından ilki gece yarısı Mars ve Plüton arasında gerçekleşecek olumlu açı ile Venüs ve Şiron arasında gerçekleşecek karşıt açı olacak. Özellikle kariyer alanında olumlu değişimler yaşayabilirsiniz. Sanatla uğraşan kişilerin sağlık problemleri yaşayabiilir. İlişkilerinde problem yaşayanların sorunları ciddileşebilir. Duygularınızı ifade etmekte çekinmemelisiniz.

Haberin Devamı

23 Kasım 2023'te Ay, Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Güneş Satürn karesi olacak. Zorlu ve tehlikeli bir açı olabileceği için sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Ateşli hastalıklar, ayak sağlığı, kemik sağlığı, enfeksiyonlar ve kırık çıkık gibi sağlık sorunları problem oluşturabilir.

24 Kasım 2023'te Ay, Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin son saatinde Ay, Boğa burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı olacak. Beklenmedik fikirler aklınıza gelebilir. Gün içerisinde benmerkezci olabilirsiniz. İkili ilişkilerde sorunlar yaşayabilirsiniz.

25 Kasım 2023'te Ay, Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Mars ve Satürn arasında gerçekleşecek kare açı olacak. Öfke patlamaları yaşanabilir. İkili ilişkilerde kavgalar ve zorbalık tarzı davranışlar görülebilir. Bencilce hareket edebileceğiniz gibi bu hareketlere maruz da kalabilirsiniz. Dikkatli ve temkinli olmanız gereken bir gün olabilir. Spor yapanlar yaralanma ve kemik kırılmaları yaşayabilir, dolayısıyla dikkatli olmalısınız.

26 Kasım 2023'te Ay, Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı olacak. Yeni bir aşk ilişkisi hiç beklemediğiniz bir anda başlayabilir. Hayatınızla ilgili radikal kararlar alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Koç

Pazartesi günü sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular açığa çıkabilir. Cumartesi ve pazar günleri gelirlerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi günü işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Salı ve çarşamba günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan

Pazartesi günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konular da gelişmeler yaşanabilir. Salı ve çarşamba günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri işinizle ilgili yurt dışı bağlantılı konularınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri işiniz ve kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Yeni bir iş projesi üzerine çalışmalar yapabilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda gelişmeler olabilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Bazı ilişkileriniz bitebilir. Perşembe ve cuma günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda gelişmeler olabilir. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri süresi bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Avukatınızla varsa bir görüşme yapabilirsiniz. Ortaklarınız varsa bunlarla işiniz üzerine görüşmeler yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir.

Akrep

Pazartesi günü ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgilenebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda gelişmeler olabilir. Cumartesi ve pazar günleri eşiniz veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çocuklarla ilgili haberler duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda gelişmeler olabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın bakımı ile ilgilenebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olabilir ve finansal planlamalar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çocuklarla ilgili haberler duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular dikkatinizi çekebilir. Salı ve çarşamba günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olabilir ve finansal planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenizle zaman geçirebilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü hastane kontrollerinize gidebilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült, psikoloji, astroloji gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Perşembe ve cuma günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündemde olabilir ve finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz.

Benzer İçerikler