Geri Dön
Başak burcunda dolunay ne zaman?

Başak burcunda dolunay ne zaman?

Başak burcunda dolunay ne zaman? Ana temalar neler olacak? Ülkemizi nasıl etkileyecek?

Emel Açıkel
Emel Açıkel

9 Mart 2020 saat 20:47 de 19°37’ Başak burcunda dolunay meydana gelecektir. Anın yükselen burcu Terazi Burcu olacaktır. Sağlık sektörü, hastaneler, huzur evleri, hapishaneler ile ilgili daha önce alınan kararlar hayata geçirilebilir ve sonuca ulaşabilir. Astroloji ve Okült konulara ilgi artabilir.

Haberin Devamı

İkili ilişkilerde ben sen kavgasından uzak durunuz. Dengede olan evliliklerde çıkacak kavgalar Jüpiter’in etkisi ile büyüyebilir. Yakın çevreniz (kardeş, komşu vb.) ile ilgili problemleri büyütüp eşinizle tartışmaya girmeyiniz. Aile içi baba ile ikili ilişkilerde ani problemler çıkabilir. Ama burada problemi çözemiyorsanız aile büyüklerinin desteğini mutlaka alınız.

"İyilik yap, iyilik bul" konumunda

Dolunay anında Merkür durağan pozisyonda "İyilik yap, iyilik bul" konumunda. Bir gezegenin durağan pozisyonunda ne yaparsanız karşılığını bulursunuz mutlaka. Çocuk sevindirin. Onların hayallerini gerçekleştirmek için yardımcı olun. Ayak ağrısı, yaralar ve soğuk algınlığına karşı dikkatli olunuz. Çalışma ortamınızda bulunan fitne fesat insanlara karşı dikkatli olunuz. Sizi kandırmaya çalışabilirler.

Haberin Devamı

Temkinli davranılmalı

Dolunay ülkemizin natal haritasında 4. evi temsil eden konuları gündeme getirecektir. Yasa değişiklikleri ile alakalı fikir ayrılıkları olabilir. Yeraltı zenginlikleri; maden, petrol, kömür ocakları gibi konularda alınan kararlar ve yaptığı anlaşmalar gündeme gelebilir. Menkul kıymetler borsasında spekülasyonlar yaşanabilir. Herhangi bir yatırım aracına yatırım yapmadan önce temkinli davranınız.

Benzer İçerikler