Bilgi Rehberi Hababam Sınıfı: Yaz Oyunları oyuncuları kim, konusu nedir? Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi nerede çekildi?

Hababam Sınıfı: Yaz Oyunları oyuncuları kim, konusu nedir? Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi nerede çekildi?

19.07.2022 - 18:10 | Son Güncellenme:

Serinin son filmi Hababam Sınıfı Yaz Oyunları, 2021 yılında vizyona girdi. Filmin başrollerinde ise Yusuf Çim, Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu ve Fırat Albayram gibi isimler yer alıyor. Filmde Mehmet Ali Erbil'de yer almıştır. Peki, Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi oyuncu kadrosunda kimler var?

Hababam Sınıfı: Yaz Oyunları oyuncuları kim, konusu nedir Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi nerede çekildi

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi, 2 Temmuz 2021 tarihinde vizyona girdi. Filmin yönetmenliğini Doğa Can Anafarta üstlenirken, senaryosunu da Giray Altınok, Muammer Tali ve Levent Çimen kaleme almıştır. İşte, Hababam Sınıfı Yaz Oyunları filmi detayları...

Haberin Devamı

HABABAM SINIFI YAZ OYUNLARI FİLMİ KONUSU

Özel Çamlıca Lisesi öğrencileri Kıbrıs'ta düzenlenen geleneksel liselerarası yaz oyunlarına katılmaya hak kazanır. Okulun sahibi olan Pinti Lütfullah, yarışmaya katılacak öğrencileri fen bölümünden seçmeye karar verir. Hababam Sınıfı, seçilen dört öğrencinin kim olduğunu öğrendiklerinde vakit kaybetmeden bir plan yapar. Kıbrıs'a gidileceği gün, seçilen dört öğrenci yerine uçakta Yakışıklı, Racon, Format ve Dede Kıbrıs bulunur. Yarışma ile ilgilenmeyen ekibin tek amacı güzel bir tatil geçirebilmektir. Ancak bu yarışma Hababam'ın arkadaşlığın ve birlik olmanın ne demek olduğunu anlamalarını sağlar.

HABABAM SINIFI YAZ OYUNLARI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Sevilen seri Hababam Sınıfı'nın son bölümü olan Hababam Sınıfı: Yaz Oyunları'nın çekimleri İstanbul'da yapıldı. Okul sahnelerinin bir kısmı Validebağ Korusun'da çekildi ve çekimler de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde tamamlandı.

Haberin Devamı

HABABAM SINIFI YAZ OYUNLARI OYUNCULARI

Yusuf Çim - Yakışıklı
Altan Erkekli - Mehmet Hoca
Toygan Avanoğlu - La Minör Bülent
Fırat Albayram - Format Hasan
Hakan Meriçliler - Semih Hoca
Giray Altınok - Racon Faruk
Deniz Akkaya - Nilufer
Öykü Çelik - Zeynep
Mehmet Ali Erbil - Akif

Yazarlar