Bilgi Rehberi KPSS lisans sınavı giriş belgesi erişime açıldı! KPSS lisans sınavı ne zaman hangi tarihte yapılacak?

KPSS lisans sınavı giriş belgesi erişime açıldı! KPSS lisans sınavı ne zaman hangi tarihte yapılacak?

22.07.2022 - 07:24 | Son Güncellenme:

KPSS sınav yerlerini gösteren sınav giriş belgesi ÖSYM tarafından adayların erişimine açıldı. ÖSYM, 31 Temmuz'da KPSS lisans sınavını gerçekleştirecek. Adayların sınava girecekleri bina ve salonu gösteren sınav yeri giriş belgeleri ais.ösym.gov.tr adresinden yayımlandı. İşte, 2022 KPSS lisans sınav yerleri sorgulama...

KPSS lisans sınavı giriş belgesi erişime açıldı KPSS lisans sınavı ne zaman hangi tarihte yapılacak

KPSS Lisans sınav giriş yerleri açıklandı! 31 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek olan KPSS Lisans Genel Kültür-Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri sınavına katılacak adayların gözü sınav giriş belgelerine çevriilmişti. Önümüzdeki hafta Pazar günü gerçekleştirilecek olan KPSS lisans sınav giriş yerleri ÖSYM tarafından az önce adayların erişimine açıldı.

Haberin Devamı

KPSS LİSANS SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI MI?

KPSS lisans sınav giriş yerleri açıklandı. Adaylar KPSS lisans sınav giriş belgelerini ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden saat 14:30'dan sonra sorgulayabilecek.  

KPSS LİSANS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL SORGULANIR?

KPSS lisans sınav giriş yerleri ÖSYM tarafından yapılacak olan açıklamanın ardından ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numarası ve şifre bilgilerinin girilmesinin ardından sorgulanabilecek.

KPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ ÖSYM SORGULAMA EKRANI