Bilgi Rehberi Mükemmel Eşleşme Oyuncuları kim, hangi gün? Mükemmel Eşleşme dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor?

Mükemmel Eşleşme Oyuncuları kim, hangi gün? Mükemmel Eşleşme dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor?

24.07.2022 - 21:20 | Son Güncellenme:

Mükemmel Eşleşme hangi gün, nerede çekiliyor? Mükemmel Eşleşme dizisi Kerem ile Pınar'ın hikayelerini ekrana getiriyor. Dizi her cumartesi akşamı yeni bölümleri ile dizi severlerin karşısına çıkıyor. Dizinin başrollerinde ise Ahmet Kayakesen ve Gizem Sevim yer alıyor. Peki, Mükemmel Eşleşme dizisi oyuncuları kimler?

Mükemmel Eşleşme Oyuncuları kim, hangi gün Mükemmel Eşleşme dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor

TRT1 ekranlarında yayın macerasına başlayan Mükemmel Eşleşme dizisinin yönetmenliğini Emre Kavuk yürütürken senaryosunu da Birol Güven kaleme alıyor. Dizi romantik komedi türünde hazırlanıyor. İşte, Mükemmel Eşleşme dizisi hakkında...

Haberin Devamı

MÜKEMMEL EŞLEŞME KONUSU

Pınar ve Kerem dünyanın en büyük metropollerinden biri olan İstanbul’da birbirlerinden kilometrelerce uzaktaki büyük plazalarda 1+0 dairelerde kariyerlerinin peşinde tek başlarına bir hayat sürmektedir. Ne Pınar ne de Kerem evlenip çocuk sahibi olmayı, bir aile kurmayı düşünmemektedir. Yalnız ve konforlu hayatlarından son derece memnundurlar, ancak aileleri bu durumdan hiç hoşnut değildir. Birbirinden habersiz olan bu iki aile çocuklarının evlilik yaşının gelmiş de geçmekte olduğu konusunda hemfikirdir.

Hem Pınar’ı hem Kerem’i hem de aileleri yakından tanıyan Sevinç Abla olaya el koyar.
2022 yılının Haziran ayında “görücü usulü” bir evlilik kulağa garip gelse de, detaylar analiz edildiğinde, “görücü usulünün” günümüzdeki eşleştirme algoritmalarından çok daha başarılı olduğu açıktır. Ancak Kerem de Pınar da görücü usulü evliliğe şiddetli karşı çıkar. Hatta bir birleriyle görüşmek, tanışmak bile istemezler. Onları ikna etmek çok zor olsa da aileler pes edecek gibi değildir.

Haberin Devamı

MÜKEMMEL EŞLEŞME OYUNCULARI

Ahmet Kayakesen - Kerem
Gizem Sevim - Pınar
Asuman Dabak - Firuze
Volkan Severcan - Necati
Eylül Öztürk - Irmak
Ayşen Sezerel - Sevinç
Ayhan Taş - Cevat
Ayşegül Günay - Fadime
Cem Zeynel Kılıç - Ahmet
Goncagül Sunar - Meral
Damla Alibeşe - Mevsim

MÜKEMMEL EŞLEŞME NEREDE ÇEKİLİYOR?

TRT1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Mükemmel Eşleşme dizisi İstanbul'un farklı semtlerinde çekiliyor.

Yazarlar