Gayrimenkul Haberleri Alya Grandis Projesinin Yüzde 60'ı Tamamlandı

Alya Grandis Projesinin Yüzde 60'ı Tamamlandı

Son Güncellenme:

.

Alya Grandis Projesinin Yüzde 60ı Tamamlandı

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan merkezli BOSS4 şirketiyle birlikte İstanbul Beylikdüzü bölgesinde hayata geçirdiği Alya Grandis projesinde sona gelindi. Alya Grandis projesinin anahtar teslimlerine Ağustos 2019’da başlanacak.

Türkiye’nin inşaat alanındaki standartlarını geliştirmek ve kent insanını modern yaşam alanlarıyla tanıştırmak hedefiyle yola çıkan Akkuş Gayrimenkul ve Lübnan merkezli BOSS4 şirketinin birlikte hayata geçirdiği Alya Grandis projesinde sona gelindi. 100 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen proje Beylikdüzü, Adnan Kahveci Bulvarı’nda yükseliyor. 8 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen ve metrekare satış fiyatı 5 bin TL’den başlayan Alya Grandis projesi yatay şekilde 10 bloktan oluşuyor. Projede toplamda 100 konut ve 8 ticari ünite yer alıyor.

Projenin yüzde 60’ı tamamlandı

Alya Grandis Projesinin Yüzde 60ı Tamamlandı

Projenin anahtar teslimlerini Ağustos 2019’da yapacaklarını belirten

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş

, “Lübnanlı ortağımız ile birlikte 100 milyon TL’lik bir yatırım ile hayata geçirdiğimiz Alya Grandis projemizin yüzde 60’ını tamamladık. 2019’un Ağustos ayında anahtar teslimlerine başlayacağımız 100 konut ve 8 ticari alandan oluşan projemizin şimdiye kadar yüzde 52’lik kısmının satışını gerçekleştirdik” dedi. Akkuş, “Akkuş Gayrimenkul olarak aile odaklı projeler geliştiriyoruz. Projelerimizde 1+0, 1+1 gibi daire tiplerine yer vermiyoruz. Alya Grandis’in daire tipleri 144 metrekare ile 372 metrekare arasında değişiyor. En küçük daire tipi 144 metrekare olan 3+1 dairemizdir. En yüksek daire tipi ise 372 metrekareye sahip olan 7+2 dublex dairemizdir” şeklinde konuştu. Akkuş, “Kuveyt Türk ile yaptığımız anlaşma sonucunda Alya Grandis projesine yatırım yapmak isteyen yatırımcılarımıza yüzde 20 peşinat verme kaydıyla yüzde 80’e kadar kredi imkanı sağlıyoruz. Akkuş Gayrimenkul olarak biz de yüzde 60 peşinat ile geri kalan yüzde 40’lik kısmını 12 aya kadar vadelendirebiliyoruz” dedi.

Bin dönümlük Yaşam Vadisi’ne komşu

Alya Grandis Projesinin Yüzde 60ı Tamamlandı

Alya Grandis projesi, bin dönümlük büyük bir alanı kaplayan Yaşam Vadisi’ne 2 dakikalık mesafede konumlanıyor. Projede basketbol ve voleybol sahaları, kameriyeler, yürüyüş yolları, süs havuzları, çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, Türk hamamı ve saunalı sosyal donatı alanları yer alıyor. 7/24 profesyonel güvenlik hizmetinin verildiği Alya Grandis projesinde; kamera sistemi, yangın ve duman alarmı gibi güvenlik sistemleri de bulunuyor.