Gayrimenkul Haberleri Bölgenin En Nitelikli Projesi Hakkında Merak Edilenler

Bölgenin En Nitelikli Projesi Hakkında Merak Edilenler

Son Güncellenme:

Tüketici üzerinde "Gelin bizden konut alın" diye baskı kurmadan konut satan Samut Yatırım hızla büyümeye devam ediyor.

Bölgenin En Nitelikli Projesi Hakkında Merak Edilenler

Antalya'nın köklü inşaat firmalarından biri olan Samut Yatırım A.ş. kentin gelişimine projeleriyle katkıda bulunmaya devam ediyor. Firma hakkında merak edilenleri Hüseyin Samut'a sorduk. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Samut inşaat yatırım A.Ş. başarısının arkasında ne var.?

Samut İnşaatın arkasında işini sevmesi var. İşinizi severseniz başarıya koşarsınız.

Bizim en büyük özelliğimiz şudur: verdiğimiz vaatlerin arkasında durmak. 12 ayda bitecek dediğimiz binayı gününden önce mutlaka teslim ettik herzaman zor olanı başardık 1994’den bu yana verdiğimiz her sözün arkasında durduk.verdiğimiz vaatleri yerine getirdiğimizi herkes gördü ve her yeni projeye bir öncekinden daha güzel yaptık.

Samut inşaat huzur ve güvenin tek adresi sloganına neden bu kadar önem veriyorsunuz.?

Samut inşaat huzur ve güvenin tek adresi sloganına neden bukadar önem verdiğini düşünüyorsanız 1994’de kurulan inşaat şirketinin en büyük gücü güvenden aldığını ve bı güvenle büyüdüğünün altını çizerim.

Haberin Devamı

Tüketici üzerinde ‘’ gelin bizden konut alın ‘’diye baskı kurmamış müşterisi herzaman kendiliğinden gelmiştir ve hiçbir projesinde satılık levhasını göremezsiniz!projelerimizde n konut alanların akraba,eş,dostlarına yaptıkları önerilerle her projeye daha hayata geçmeden önce ortalama % 50 ile %60 oranında alıcı buluyor.samut inşaatın en büyük referansı yaptığı hayat geçirdiği projelerdir.

Binbir Gece Konakları hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

Bugün ve geleceğin çağdaş ve modern yaşam alanlarını oluştururken yatırımlar için her zaman sürekli büyüyen değer yaratmak doğru ve güvenilir yatırım fırsatrını sunmak adımızla anılan güven ve huzur kavramı ile büyümek misyonumuzdur.

Antalya’da bulunduğunuz sektörde eksıkler nelerdir.?

Güvenlik,görsellik ve sosyal alanların eksıklığı en büyük problemdir.bende bütün projelerimde bunu dikkate alarak sağlıklı ve temiz bir çevre kazandırmak için titizlikle projelerimi hazırlıyorum.

Samut inşaatın Antalya’ya katkısı nelerdir.?

Antalya’nın tarihi yapısını bozmadan depreme dayanıklı,çevreyle barışık,görsel olarak modern mimariyi getirdik ve getirmeye de devam edeceğiz.ayrıca sağlamış olduğumuz istihdam ile de 1000-1500 kişiye de istihdam sağladık.

İnşaatlarınızda kullandığınız ürünler hakkında bilgi alabilirmiyiz.?

Haberin Devamı

Satış öncesi ve sonrasında vermiş olduğumuz hizmet kalitesiyle müşteri memnuniyetini ilke olarak benimsemişizdir.inşaat sektöründe güvenilir ve kalıcı bir yere sahip olmuşuzdur.sektörel rekabet ortamında müşterilerimize çok daha fazla çeşit,imkan ve güven sağladığımız için doğru kişi,doğru ürünü satın alırken beklentilerinide fazlasıyla bulmaktadır.

Türkiye’deki ve dünyadaki kendini ıspatlamış büyük markaların ürünlerini yapmış olduğumuz inşaatlarda kullanmayı ilke edinmışızdir.

Projelerimizin neden bu kadar ilgi çektiğine gelince projeye çalışmalarımızın kalitesi içinde yaşayanları sosyalleştirmesi ve samut inşaat imzası taşıması.tüm müşterilerimiz bizden ev aldıklarında bir yılın sonunda evin %30 - %40 değer kazanacağını bilir tam tersi projelerın sayısı ise çok fazla yaptığım ız işler ıyı ve kalıteli olunca insanlar aynı bölgedeki diğer projeler ile farkını göruyor.

Firmamızın tarihçesi Samut İnşaat yatırım a.ş.

Samut Yatırım A.Ş. 1994 yılında Ali Samut , Bekir Samut , Hüseyin Samut tarafından aile şirketi olarak kuruldu.

Haberin Devamı

Memleketi olan finikede yatırımlarına başladı türkıye’nın gozdelerinden biri olan turzm şehrı Antalya’nın en güzel sahili konaaltı mevkınde kendı arazileri üzerinde 30’a aşkın birbirinden lüks projelere imza attı ve her gecen gün bu sayıya yenılerını eklıyor firmamızın çağdaş ve modern binalarla kent anlayışını ve yaşam standartlarını yükseltmeye devam ediyoruz.yaşadığımız mekanların konforlu güvenli sağlıklı olması yaşam kalıtesını arttıran küçük ayrıntılarada dikkat edıyoruz.

Comfort Palace hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

Samut yatırım inşaat A.Ş. Olarak insanların mutlu olması için mutluluğu inşa ediyoruz satış önceside ve sonrasıda vermiş olduğumuz hizmet kalitesiyle müşteri memnuniyetini ilke olarak benimsemiştir.inşaat sektöründe güvenilir ve kalıcı bir yere sahip olmuştur.sektörel rekabet ortamında müşterilerine çok daha fazla çeşit imkan güven verildiği için doğru kişi doğru ürünü satın alarak beklentilerininde fazlasını buluyor.

Haberin Devamı

Devam eden projelerimiz

Comfort palace

Antalya’da hızla gelişen lüks ve seçkin konutların bulunduğu Boğaçay mevkinde Gürsu mahallesin de 6604 m2 olan üzerine kurulu lüks residence otomasyon ve akıllı ev projesi ile hayata geçiyor beş yıldızlı otel konseptinde hazırlanmıştır.

Comford palace gold

Boğaçay mevkinde gürsü mahallesine 6603 m2’lik alana yapılmakta olan lüks residence standartların da üstünde hazırlanmaktadır

1001 gece konakları

1001 gece konakları 9000 m2 alana kurulu Boğaçayı mevkinde boğaçayına cephe ultra lüks residence dan oluşuyor.

Samut life

Konyaaltı mevki toros mahallesınde 3500 m2 alana kurulan süper lüks daireler farklı bir mimariyle hazırlanmıştir.

7 home’s

Proje çalışması tamamlanan 7 home’s molla yusuf mahallesınde 9000 m2 alan uzerıne yapılacak çağdaş mimariden planlanmış lüks residence lar akıllı ev teknolojisiyle inşaa ediliyor.