Güncel James Bond'un Evinde Neler Saklı?

James Bond'un Evinde Neler Saklı?

Son Güncellenme:

.

James Bondun Evinde Neler Saklı

1952 yılında İngiliz gazeteci ve yazar Ian Fleming tarafından yaratılan ünlü ajan 007 James Bond, bugünlerde sinema dünyasını karıştırmaya devam ediyor. Altıncı James Bond olan Daniel Craig'in seriyi bıraktığını açıklamasından sonra pek çok yakışıklı aktörün adı yeni James Bond olarak lanse ediliyor. Bugüne dek 24 filmi çekilen ve Daniel Craig dışında geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Roger Moore, Sean Connery ve Timothy Dalton gibi ünlü aktörler tarafından canlandırılan James Bond daha uzun yıllar kraliçeye bağlılığını sunmaya devam edecek gibi görünüyor. Serinin son filmi "Spectre"nin çekildiği James Bond'un evi ise Fas'ın en turistik şehri Marakeş'te yeni sahibini bekliyor.

Haberin Devamı

Marakeş'te muhteşem James Bond'un evi

James Bondun Evinde Neler Saklı

Daniel Craig'in 4. kez canlandırdığı James Bond filmi "Spectre" 2012 yılında çekilen "Skyfall"ın devam filmi olma özelliğini taşıyor. Filmdeki kötü adamın evi olan villa en sonunda büyük bir patlama ile yok oluyor. Kuzey Afrika'nın gizemli ve mavi şehri Marakeş'te bulunan James Bond'un evi bugün 3 milyon 200 bin dolardan satışta bulunuyor. Bu fiyatın emlak piyasasında evin özellikleri ve bulunduğu konum ile karşılaştırıldığında çok uygun bir fiyat olduğu söyleniyor.

Göz alıcı villanın özellikleri

James Bondun Evinde Neler Saklı

Toplam 3 yatak odası, 3 banyo, çok gösterişli bir mutfak, fitness salonu ve geniş bir yemek odası bulunan villanın bahçesinde ise konukların kalabileceği yine 3 yatak odalı ayrı bir müştemilat ve yüzme havuzu bulunuyor. 2006 yılında mimar Phillipe Stark tarafından tasarlanan muhteşem villa modern mimarinin tüm özelliklerini taşıyor. Beton, metal ve camın muhteşem birleşimi ile tasarlanmış olan James Bond'un evi, toplamda 880 metrekarelik bir alana yayılıyor. 2 hektarlık bir arazi içinde bulunan villanın manzarası ise Fas'ın doğusunda bulunan muhteşem Atlas Dağları.

Haberin Devamı

Fas'ın mavi şehri Marakeş

James Bondun Evinde Neler Saklı

Fas'ın başkenti Rabat başta olmak üzere Kazablanka ve Fes'ten sonra dördüncü büyük şehri olan Marakeş, turistik rotalarda evlerin ve özellikle inanılmaz güzellikteki kapılarının renginden dolayı "mavi şehir" olarak adlandırılıyor. Fas'ın güney batısında bulunan Marakeş şehri Atlas Dağları'nın eteklerinde bulunuyor. Başkent Rabat'a yaklaşık üç yüz, Fas'ın en bilinen şehri olan Kazablanka'ya ise yaklaşık iki yüz elli kilometre uzaklıkta bulunan şehirde özellikle mavi sokaklar turistlerin yoğun ilgisini çekiyor. Fas ayrıca Hollywood filmleri için film platosu olarak da sıklıkla kullanılıyor. Ünlü dizi Game of Thrones'un bazı sahneleri ve Star Wars'ın çöl sahneleri, Fas'ın çeşitli bölgelerinde kurulan büyük platolarda çekiliyor. Güncel bir sanat anlayışının eseri olan tasarımıyla James Bond'un evi hayalleri süsleyecek kadar güzel. Doğayla iç içe olan bu rüya ev yeni sahibine huzur dolu günler vadediyor.

James Bondun Evinde Neler Saklı

James Bondun Evinde Neler Saklı

James Bondun Evinde Neler Saklı

James Bondun Evinde Neler Saklı

James Bondun Evinde Neler Saklı

James Bondun Evinde Neler Saklı