Mimarlık “2022’nin En İyi Projeleri” Milliyet Mimarlık Aralık sayısında

“2022’nin En İyi Projeleri” Milliyet Mimarlık Aralık sayısında

23.12.2022 - 14:11 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi ve YAPI Dergisi iş birliğiyle hazırlanan Milliyet Mimarlık dergisi, yeni sayısında yine kapsamlı içeriklerle okuyucusunun karşısına çıkıyor. İlgi çekici mimari üretimlere, yapı sektörüne dair gelişmelerin yanı sıra sektörün önemli isimleriyle söyleşilere yer veren dergi ayrıca Dünya Mimarlık Festivali (WAF) kapsamında ödüllendirilen “2022'nin En İyi Projeleri”ni de derlediği 24. sayısıyla raflarda yerini alıyor.

“2022’nin En İyi Projeleri” Milliyet Mimarlık Aralık sayısında

Yapı sektörünün yakından takip ettiği Milliyet Mimarlık dergisi, Aralık sayısında kapağına Karaköy liman projesinde bulunan 5 numaralı antrepo binasından dönüştürülen İstanbul Resim ve Heykel Müzesi projesini taşıyor. Neredeyse hiçbir sosyal geçirgenliği olmayan bir alanın kamu yararına kullanılabilmesinin önünü açan projeyle, kentin kültürel peyzajı içinde yeni ve özgün bir merkez oluşturulması hedefleniyor.

Haberin Devamı

Bu ayın söyleşi sayfalarında SO? kurucuları Mimar Sevince Bayrak ve Mimar Oral Göktaş konuk ediliyor. Söyleşide Mimar Bayrak ve Mimar Göktaş'ın Venedik Bienali 18. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu’nda yer alacak “Hayalet Hikayeleri: Mimarlığın Çuval Teorisi” projeleri ele alınıyor.

“2022’nin En İyi Projeleri” Milliyet Mimarlık Aralık sayısında

Milliyet Mimarlık Aralık sayısı, 29 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında Lizbon'da gerçekleştirilen ve global mimarlık ortamının en kapsamlı etkinliklerinden olan Dünya Mimarlık Festivali'nde (WAF) ödüllendirilen işlerin tamamını makale sayfasında ele alıyor. Mimarlık gündeminin nabzının tutulduğu festivalde, Türkiye’den yarışmaya katılan ve ödüle layık görülen çeşitli projelere de yer veriliyor. Festivalin diğer detayları ve “2022'nin En İyi Projeleri” makale sayfasında ayrıntılı şekilde inceleniyor.

Haberin Devamı

Gündem sayfalarında mimarlık ortamındaki yarışmalara, etkinliklere ve önemli gelişmelerin yanı sıra Suha Özkan’ın “Prince Claus Ödülleri” başlıklı yazısına da yer veren Milliyet Mimarlık’a, 25 Aralık Pazar günü Milliyet Gazetesi ile bayilerden ücretsiz olarak ulaşılabilecek. Aynı zamanda Getir, Trendyol, Turkcell Dergilik ve dijital platformlardan da erişilebilecek.

“2022’nin En İyi Projeleri” Milliyet Mimarlık Aralık sayısında