Emlak TOKİ’nin erken ödeme başvuruları 28 Mayıs’ta sona erecek

TOKİ’nin erken ödeme başvuruları 28 Mayıs’ta sona erecek

03.05.2021 - 16:45 | Son Güncellenme:

Toplu Konut İdaresi’nden ev veya iş yeri alıp borcunu erken kapatanlar için indirim kampanyasının son başvuru tarihi açıklandı. Buna göre, erken ödeme yapanlar %20 indirimden faydalanmak için 28 Mayıs’a kadar başvuracaklar.

TOKİ’nin erken ödeme başvuruları 28 Mayıs’ta sona erecek

Toplu Konut İdaresi’nden ev veya iş yeri alıp borcunu erken kapatanların merakla bekledikleri indirim kampanyasının ayrıntıları açıklandı. 21 Nisan’da başlayan kampanya döneminde %20 indirimden yararlanmak isteyen ve erken ödeme yapanlar için son başvuru tarihi 28 Mayıs.

Haberin Devamı

TOKİ’nin erken borcunu kapatanlara indirim kampanyası 2019 yılı sonuna kadar satın alım yapanlar için geçerli oluyor. Ayrıca 2019 yılı sonunda en geç taksitleri başlamış olup kalan taksit sayısının da 12’yi aşmaması gerekiyor.

Dar gelirli vatandaşların ev veya iş yeri sahibi olma hayallerinin gerçekleşmesini sağlayan Toplu Konut İdaresi’nin indirim kampanyası bütün borcu kapatamayan vatandaşlar için de bir çözüm sunuyor. Buna göre, bakiyenin tamamını kapatamasalar bile, %25’ten az olmamak şartıyla yapılan peşin ödemeler için de bu kampanya geçerli olacak.

Toplu Konut İdaresi tarafından satışı 2019 yılının sonuna kadar gerçekleşmiş olan konut ve iş yeri alıcıları Gayrımenkul Satış Sözleşmesi’ni imzaladıkları aracı bankaların sunduğu konut kredisinden yararlanabilecekler.