Gayrimenkul Haberleri Tual Adalar Güncel Fiyatlar

Tual Adalar Güncel Fiyatlar

Son Güncellenme:

.

Tual Adalar Güncel Fiyatlar

Dağ Mühendislik’in Kartal’da inşa ettiği Tual Adalar, Emlak konut-TOKİ güvencesiyle satışa sunuluyor. Aydos Ormanları’nın yakınında bulunan projenin ilk etabı 6 blok, 471 daireden oluşuyor. Tual Adalar’da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört farklı konut tipi bulunuyor. Daire büyüklüklerinin 75 ila 185 metrekare arasında değiştiği projenin %85’lik kısmı ise yeşil alana ayrılıyor. Kartal Yakacık bölgesinde yer alan proje, 33 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor ve Tual Adalar fiyat aralığı bu kapsamda belirleniyor.

Haberin Devamı

Geniş sosyal donatı alanları

Tual Adalar Güncel Fiyatlar

Temiz havası ve yeşil alanları ile dikkat çeken Tual Adalar, geniş bir sosyal donatı alanına sahip olmasıyla ön plana çıkıyor. Projede kapalı yüzme havuzu, buhar odası, sauna ve fitness salonları yer alıyor. Yürüyüş parkurlarının da bulunduğu sitede, ayrıca çocuklar için oyun parkları ve kreş bulunuyor. Kapalı otoparka sahip olan Tual Adalar’da daire sahiplerine depo alanı sağlanıyor. Projede yer verilen elektrikli araçlar için şarj ünitesi ise dikkat çekiyor.

Tual Adalar projesi teslim tarihi

Tual Adalar Güncel Fiyatlar

Projedeki daire sayısının ikinci etap inşasının tamamlanmasının ardından 542’ye yükselmesi bekleniyor. Toplamda 700 daireye ulaşacak olan Tual Adalar’daki dairelerin 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Yapı ve zemin etüdü yapılmış olan proje deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olacak şekilde inşa ediliyor.

Haberin Devamı

Tual Adalar fiyat aralığı ve ödeme seçenekleri

Tual Adalar Güncel Fiyatlar

Tual Adalar’daki dairelerin fiyatları büyüklüklerine, manzaralarına ve site içi konumlarına göre değişiyor. Şehir yaşamı içinde hasret kalınan yeşil alan ihtiyacını ve kaliteli konut beklentisini aynı potada karşılayacak olan Tual Adalar fiyat aralığıyla da beklentilere karşılık veriyor. Tual Adalar’ın 2. etabından ev sahibi olmak isteyenlere %5 peşinatla satın alma seçeneği sunuluyor. Aynı zamanda 60 ay faizsiz kredi de kullanılabilen projede ilk taksit 2019 Ocak ayında ödenebiliyor. Bankalar aracılığıyla kredi almak isteyenler ise farklı ödeme seçeneklerinden birini tercih edebiliyor. Açıklanan fiyatlandırma ise şu şekilde;

  • 71-90 metrekare büyüklüğündeki 1+1 daireler 333 bin TL ile 565 bin TL
  • 114-150 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daireler 510 bin TL ile 882 bin TL
  • 132-177 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler 598 bin TL ile 1.100 milyon TL
  • 183-202 metrekare büyüklüğündeki 4+1 daireler 1.016 milyon TL ile 1.128 milyon TL

Tual Adalar ulaşım

Tual Adalar Güncel Fiyatlar

Toplu ulaşım noktalarına yakın bir noktada konumlanan Tual Adalar’ın merkezi noktalara olan mesafesi, yeni ev satın alacakları harekete geçirmeye yetiyor. Kartal metrosuna ve E-5'e 3 dakika, Kartal İskelesi'ne 6 dakika, Tem Otoyolu'na 12 dakika ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na 9 dakika mesafede yer alan Tual Adalar, merkezi konumuyla her noktaya hızlı ve pratik bir ulaşım vadediyor. Geleceğin en iyi konutlarına yer veren Tual Adalar'da, muhteşem bir manzaraya karşı daire alabilmek için

Milliyet Emlak

adresini ziyaret edebilir, aynı zamanda Tual Adalar hakkındaki güncel haberleri takip edebilirsiniz.