Dekorasyon Yaşamı Kolaylaştıran Uygulamalardan En Çalışkanı: Beespoke!

Yaşamı Kolaylaştıran Uygulamalardan En Çalışkanı: Beespoke!

Son Güncellenme:

.

Yaşamı Kolaylaştıran Uygulamalardan En Çalışkanı: Beespoke

Günlük hayatı kolaylaştıran teknolojilerin geliştirilmesi ile birlikte, her geçen gün yeni bir cihaz ya da uygulama kullanıcıların günlük işlemlerini gerçekleştirmesini sağlıyor. Bu amaçla geliştirilen Beespoke uygulaması, kullanıcılara daha güvenli ve kolay bir hayatın kapılarını açıyor. Hayatın akışı sırasında alınan pek çok hizmet bulunuyor. Bu hizmetlere daha kolay ve güvenli yollardan ulaşmak isteyen kişiler ise Beespoke uygulamasında buluşuyor.

Haberin Devamı

Cebinizdeki kişisel asistan: Beespoke!

https://ksr-video.imgix.net/assets/019/206/410/a00e5684dd29b57ccaecba21b3f838a9_h264_high.mp4 Geliştirilen uygulama sayesinde hizmet almak istenilen konu belirlenerek bir arama gerçekleştiriliyor. Yakın lokasyonda istenilen hizmeti veren tüm profesyoneller bu şekilde listeleniyor. Dilerseniz, birlikte çalışmaya karar vermeden önce profesyonellerle istediğiniz hizmet hakkında canlı chat özelliği ile görüşebilir, yapılacak işin detaylarından bahsedebilirsiniz. Kişisel güvenliğin korunması amacıyla özel bilgilerinizi vermeden anlaşmalarınızı gerçekleştirebileceğiniz Beespoke uygulamasında bankalar arası güvenli ödeme desteği de bulunuyor. Bu sayede, önceden sistem tarafından kontrol edilmiş gerçek kişi ve kurumlara ödeme yapabiliyorsunuz. Uygulama içinde hayatınızı kolaylaştırmak amacıyla eklenen farklı özellikler de bulunuyor. Beespoke ile katılacağınız toplantıları önceden programlayabilir, randevularınızı uygulama üzerine not alabilir ve günlük planlamanızı Beespoke uygulaması yardımıyla yapabilirsiniz. Akıllı telefondaki kişisel asistan olan uygulama, kullanıcıların yoğun ve tempolu hayatına bazı düzenlemeler getiriyor.

Haberin Devamı

İş sahiplerine hizmet ağını genişletme fırsatı sunuyor

Yaşamı Kolaylaştıran Uygulamalardan En Çalışkanı: Beespoke

Standart kullanıcıların yanı sıra, profesyoneller için de büyük avantajlar sağlayan uygulama, kullandığı etkileşim yöntemleri ile daha fazla kullanıcıya ulaşımı kolaylaştırıyor. Verilecek hizmet hakkında daha detaylı bilgi aktarma ve potansiyel müşterilerle iletişime geçmeyi kolaylaştıran uygulama, hizmet ağının genişlemesine olanak tanıyor. Güvenli ödeme sistemi ile hizmet verenlerin alacağı ödemeleri garanti altına alabilmelerine de olanak tanıyan Beespoke, hizmet veren ve alan taraflar için mükemmel destek sağlıyor. Hizmet sağlandıktan sonraki 48 saat içerisinde ödemelerine ulaşan meslek sahipleri, güvenle çalışmalarını sunabiliyor.

Yaşamı Kolaylaştıran Uygulamalardan En Çalışkanı: Beespoke

Uygulama içi etkileşimlere de imkan tanıyan Beespoke, aynı ilgi alanlarına sahip pek çok kişiyi tek platformda topluyor. Bu özellik sayesinde sizinle aynı iş kolunda çalışan insanlarla iletişime geçebilir, sosyal ağınıza yeni kişiler ekleyebilirsiniz. Mesleğiniz ve tecrübeleriniz hakkında faydalı paylaşımlarda bulunabilir, mesleki özelliklerinizi geliştirebileceğiniz yeni fırsatları yakalayabilirsiniz. Kullanıcıları yalnızca güvenilir hizmetlerle buluşturmayı amaçlayan Beespoke, farklı uygulamalar kullanmaya gerek kalmadan birçok özelliği tek bir uygulamada topluyor. Karmaşayı hayatınızdan çıkaracak olan Beespoke, farklı ihtiyaçlara tek kanal üzerinden ulaşmanızı sağlıyor. İş ağınızı genişletebileceğiniz ve yaşamınızı programlayabileceğiniz uygulama sayesinde ev temizliğinden bebek bakımına, evcil hayvan bakımından fitness hizmetlerine kadar farklı sektörlerden pek çok örnekle karşılaşabilirsiniz. 2018 yılında hayata geçirilecek olan uygulamanın, Appstore ve Google Playstore servislerinde aynı anda kullanıcılarla buluşturulması planlanıyor.