Son Dakika HaberlerSon Dakika HaberlerSon Dakika Haberler
Son Dakika
Gündem
Yazarlar
Ekonomi
Dünya
Resmi İlanlar
  • UzmanPara
  • Skorer
  • Cadde
Menü
Giriş
MİLLİYET ANA SAYFA
  • Son Dakika
  • Gündem
  • Yazarlar
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Resmi İlanlar
Gündem
Dünya
Ekonomi
75.yıl
UzmanPara
AnasayfaBorsaDövizAltın
Skorer
AnasayfaCanlı SkorFikstürPuan Durumu
Cadde
Pembenar
Yazarlar
Milliyet Tv
Astroloji
Teknoloji
Seçim Sonuçları
Son Depremler
Tümü
Milliyet ÇocukOyunEğitimKültür SanatMilli PiyangoYerel HaberlerPazarEgeGazete ArşiviMilliyet ExecutiveMilliyet ArkeolojiMilliyet Mimarlık
Resmi İlanlar
Bize Ulaşın
KünyeReklamÜyelik
Son Dakika Haberler
Bilgi RehberiKAVURMA TARİFİ: Kurban eti ile kavurma nasıl yapılır? Kurban eti kavurma yapmanın püf noktası
  • Paylaş:
  • Twitter icon
HaberlerBilgi Rehberi Haberleri

KAVURMA TARİFİ: Kurban eti ile kavurma nasıl yapılır? Kurban eti kavurma yapmanın püf noktası

17.06.2024 - 15:39 | Son Güncellenme: 17.06.2024 - 15:39

TwitterLinkedinFlipboardLinki Kopyala
TwitterLinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Kavurma Kurban Bayramı'nın vazgeçilmezleri arasındadır. Kurban kavurma tarifi bayramın gelmesiyle birlikte araştırılıyor. Kurban kavurma yapmanın püf noktaları nelerdir? Kurban kavurma nasıl yapılır?

1/3KAVURMA TARİFİ: Kurban eti ile kavurma nasıl yapılır Kurban eti kavurma yapmanın püf noktası

Kurban kavurma tarifi. Kurban kavurma nasıl yapılır, nasıl pişirilir? Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte vazgeçilmezler arasında olan kurban kavurma tarifini sizler için derledik.

2/3KUIRBAN KAVURMA NASIL YAPILIR

KUIRBAN KAVURMA NASIL YAPILIR?

1. adım: İlk olarak etlerinizi sudan geçirin ve üzerindeki kanın temizlendiğinden iyice emin olun.

2. adım: Daha sonra kuyruk yağını ve etleri doğrayın.

3. adım: Eğer düdüklü tencereniz varsa etleri ve kuyruk yağını tdüdüklü tencerenin içerisine atın.

4. adım: Düdüklü tencerenin içerisine su koymanıza gerek yok et kendi suyu ile pişecektir.

5. adım: 40 veya 45 dk sonra düdüklü tencerenin kapağını açarak etleri bir tavaya boşaltın.

6. adım: Daha sonra etleri tavada kavurabilirsiniz.

3/3Kurban bayramı kavurması nasıl yumuşak olur

Kurban bayramı kavurması nasıl yumuşak olur?

-Kurban bayramında kavurmayı dana etinden yapıyorsanız pişmesi ve yumuşak olması koyun etine göre biraz zahmetli olabilir.

-Ayrıca hemen kesildiği gün değil de en azından bir gün dolapta beklemiş eti kavurma yaparsanız istediğiniz yumuşaklığı elde edebilirsiniz.

-Yukarıda bahsettiğimiz önce kızgın ateş sonra orta ateşe dikkat ederseniz kavurmanız yumuşak olur.

EN ÇOK OKUNANLAR
Meteoroloji paylaştı 🌞 Hava kaç derece, hava durumu nasıl olacak İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin 5 günlük hava durumu listesi
Meteoroloji paylaştı 🌞 Hava kaç derece, hava durumu nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin 5 günlük hava durumu listesi
LGSde Merkezi ve Yerel yerleştirme nedir Liselere Merkezi ve Yerel yerleştirme şartları nelerdir
LGS'de Merkezi ve Yerel yerleştirme nedir? Liselere Merkezi ve Yerel yerleştirme şartları nelerdir?
Maaş haberleri || Memur zammı 2025 Temmuzda ne kadar olur 5 Aylık enflasyon farkıyla memur maaşı zam oranı yüzde kaç oldu
Maaş haberleri || Memur zammı 2025 Temmuz'da ne kadar olur? 5 Aylık enflasyon farkıyla memur maaşı zam oranı yüzde kaç oldu?
Biyografi 📌 Mehmet Erenler kimdir, neden öldü Halk müziği sanatçısı Mehmet Erenler kaç yaşında, cenazesi ne zaman, nereden kalkacak
Biyografi 📌 Mehmet Erenler kimdir, neden öldü? Halk müziği sanatçısı Mehmet Erenler kaç yaşında, cenazesi ne zaman, nereden kalkacak?
milliyet logomilliyet logodemiroren logo
BİZİ TAKİP EDİN
UYGULAMALARI İNDİREBİLİRSİNİZ
  • Appstore'dan İndirin
  • Google Play'den İndirin

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

© 2025 Milliyet.com.tr
  • • Künye
  • • İletişim
  • • Kişisel Verilerin Korunması
  • • Reklam
  • • Arşiv
  • • Üyelik