Son Dakika HaberlerSon Dakika HaberlerSon Dakika Haberler
Son Dakika
Gündem
Yazarlar
Ekonomi
Dünya
Resmi İlanlar
  • UzmanPara
  • Skorer
  • Cadde
Menü
Giriş
MİLLİYET ANA SAYFA
  • Son Dakika
  • Gündem
  • Yazarlar
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Resmi İlanlar
Gündem
Dünya
Ekonomi
75.yıl
UzmanPara
AnasayfaBorsaDövizAltın
Skorer
AnasayfaCanlı SkorFikstürPuan Durumu
Cadde
Pembenar
Yazarlar
Milliyet Tv
Astroloji
Teknoloji
Seçim Sonuçları
Son Depremler
Tümü
Milliyet ÇocukOyunEğitimKültür SanatMilli PiyangoYerel HaberlerPazarEgeGazete ArşiviMilliyet ExecutiveMilliyet ArkeolojiMilliyet Mimarlık
Resmi İlanlar
Bize Ulaşın
KünyeReklamÜyelik
Son Dakika Haberler
Bilgi RehberiMASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU hangi yarışmacı ve takım kazandı? MasterChef 50 bin TL'lik ödülün sahibi olan yarışmacı kim oldu?
  • Paylaş:
  • Twitter icon
HaberlerBilgi Rehberi Haberleri

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU hangi yarışmacı ve takım kazandı? MasterChef 50 bin TL'lik ödülün sahibi olan yarışmacı kim oldu?

23.10.2022 - 09:15 | Son Güncellenme: 23.10.2022 - 09:15

#MasterChef ödül oyunu#Kim kazandı#Mavi Takım#MasterChef 50 bin TL'lik ödülü kim kazandı#MasterChef ödül kazanan yarışmacı
TwitterLinkedinFlipboardLinki Kopyala
TwitterLinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

MasterChef 2022'de bu akşam ekrana gelen son bölümde Kırmızı ve Mavi takım ödül oyunu için mücadele etti. Takımlar arası mücadelenin ardından en başarılı olan takım kendi içerisinde büyük ödülü alabilmek için mücadele etti. Peki MasterChef'te büyük ödülün sahibi hangi yarışmacı oldu?

1/3MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU hangi yarışmacı ve takım kazandı MasterChef 50 bin TLlik ödülün sahibi olan yarışmacı kim oldu

MasterChef'te bu akşam ekrana gelen son bölümde Mavi ve Kırmızı takım ödül için mücadele etti. Takımların mücadelesinde şefler yarışmacılardan et döner hazırlamalalarını istedi. Döner'in birçok farklı versiyonunu tadım yapan şefler yarışmacılardan Pilav üstü döner, Tombik ekmek arası döner, İskender gibi döner ile yapılan birçok yemeği istedi. Kırmızı ve Mavi takımın mücadelesinde kazanan takım Kırmızı takım oldu.

2/3MASTERCHEF BÜYÜK ÖDÜLÜN SAHİBİ KİM OLDU

MASTERCHEF BÜYÜK ÖDÜLÜN SAHİBİ KİM OLDU?

 MasterChef'te ödül oyununun ilk ayağını kazanan Kırmızı takım kendi arasında 50 bin TL'nin kazananı olabilmek için mücadele etti. Şefler Kırmızı takımdan Tekirdağ'a özgü yöresel bir tatlı olan Hayrabolu Tatlısı yapmalarını istedi. Tüm yarışmacılar Hayrabolu Tatlısını çıkarmayı başarmış olsa da bazı isimlerin tatlılarının şerbeti hiç çekmemiş olması şeflerin eleştirisine maruz kalınmasına neden oldu.

3/350 BİN TLLİK BÜYÜK ÖDÜLÜN SAHİBİ OLAN YARIŞMACI KİM OLDU

50 BİN TL'LİK BÜYÜK ÖDÜLÜN SAHİBİ OLAN YARIŞMACI KİM OLDU?

Şefler yaptığı tadımların ardından değerlendirmeye alabilecekleri sadece iki tabak olduğunu ifade etti. Bu isimlerden ilki Barış olurken ikinci isim Metin oldu. İki isim arasından en başarılı tabağı yapan isim Barış oldu. Barış'ın tabağı şefler tarafından en beğenilen tabak olurken Barış ilk kez bir bireysel ödül oyununda kazanmanın sevincini yaşarken kazandığı ödülün bir kısmını arkadaşları ile paylaşacağını söyledi. 

EN ÇOK OKUNANLAR
MEB LGS SONUCU SORGULAMA | LGS sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak 2025 LGS soruları ve cevapları soru kitapçıkları yayımlandı
MEB LGS SONUCU SORGULAMA | LGS sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? 2025 LGS soruları ve cevapları soru kitapçıkları yayımlandı
YKS Bu hafta mı YKS ne zaman, saat kaçta ÖSYM AİS giriş 2025 YKS sınavı giriş belgesi nereden alınır İşte YKS sonuç tarihi
YKS Bu hafta mı? YKS ne zaman, saat kaçta? ÖSYM AİS giriş 2025 YKS sınavı giriş belgesi nereden alınır? İşte YKS sonuç tarihi
Manisanın yeni belediye başkanı Besim Dutlulu kimdir, kaç yaşında Besim Dutlulunun eğitim ve kariyer hayatı
Manisa'nın yeni belediye başkanı Besim Dutlulu kimdir, kaç yaşında? Besim Dutlulu'nun eğitim ve kariyer hayatı
Asgari ücrete ara zam var mı 2025 Temmuzda asgari ücret zammı olur mu
Asgari ücrete ara zam var mı? 2025 Temmuz'da asgari ücret zammı olur mu?
milliyet logomilliyet logodemiroren logo
BİZİ TAKİP EDİN
UYGULAMALARI İNDİREBİLİRSİNİZ
  • Appstore'dan İndirin
  • Google Play'den İndirin

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

© 2025 Milliyet.com.tr
  • • Künye
  • • İletişim
  • • Kişisel Verilerin Korunması
  • • Reklam
  • • Arşiv
  • • Üyelik