Son Dakika HaberlerSon Dakika HaberlerSon Dakika Haberler
Son Dakika
Gündem
Yazarlar
Ekonomi
Dünya
Resmi İlanlar
  • UzmanPara
  • Skorer
  • Cadde
Menü
Giriş
MİLLİYET ANA SAYFA
  • Son Dakika
  • Gündem
  • Yazarlar
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Resmi İlanlar
Gündem
Dünya
Ekonomi
75.yıl
UzmanPara
AnasayfaBorsaDövizAltın
Skorer
AnasayfaCanlı SkorFikstürPuan Durumu
Cadde
Pembenar
Yazarlar
Milliyet Tv
Astroloji
Teknoloji
Seçim Sonuçları
Son Depremler
Tümü
Milliyet ÇocukOyunEğitimKültür SanatMilli PiyangoYerel HaberlerPazarEgeGazete ArşiviMilliyet ExecutiveMilliyet ArkeolojiMilliyet Mimarlık
Resmi İlanlar
Bize Ulaşın
KünyeReklamÜyelik
Son Dakika Haberler
Bilgi RehberiSURVİVOR SEMA DİSKALİFİYE Mİ OLDU? Survivor Sema kimdir? Survivor Sema ve Pınar kavgası, olayı nedir?
  • Paylaş:
  • Twitter icon
HaberlerBilgi Rehberi Haberleri

SURVİVOR SEMA DİSKALİFİYE Mİ OLDU? Survivor Sema kimdir? Survivor Sema ve Pınar kavgası, olayı nedir?

27.02.2024 - 20:36 | Son Güncellenme: 27.02.2024 - 20:36

#survivor all star 2024#survivor diskalifiye#survivor sema aydemir#survivor sema pınar kavgası#survivor sema pınar olayı
TwitterLinkedinFlipboardLinki Kopyala
TwitterLinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Survivor'a sonradan katılan Sema Aydemir, yeni bölüm tanıtımıyla gündeme geldi. Adada bazı problemler yaşayan Sema, yarışmacılardan Pınar ile adeta birbirlerine girdiler. Son yapılan ada eleme konseyinde Pınar’ın Sema'nın adının baş harfini yılan şeklinde çizmesi büyük bir gerginliğe neden oldu. Acun Ilıcalı acil durum konseyinde ise Sema ve Pınar için bazı kararların alındığını duyurdu. Peki, Survivor Sema diskalifiye mi oldu? Survivor Sema ve Pınar olayı nedir? Survivor Sema kimdir?

1/11SURVİVOR SEMA DİSKALİFİYE Mİ OLDU Survivor Sema kimdir Survivor Sema ve Pınar kavgası, olayı nedir

Survivor Sema kimdir, diskalifiye mi oldu? Soruları yeni bölüm tanıtımının ardından gündeme geldi. Tnıtımda Dominik adasında yarışmacılar birbirlerine girdiler. Oyun alanında ise Pınar ve Sema’nın alınmadığı görüntüler çok konuşuldu. Peki, Survivor Sema ve Pınar olayı nedir? İşte detaylar…

2/11SURVİVOR ADASINDA SEMA VE PINAR BİRBİRİNE GİRDİ

SURVİVOR ADASINDA SEMA VE PINAR BİRBİRİNE GİRDİ!

Survivor'da Sema ile Pınar'ın tartışmaları gündeme bomba gibi düştü. Pınar yatarken Sema başında ve ayakta beklerken 'insanlara hakaret edemezsin, o yılan dilini sokamazsın. Bir hakaret daha edersen…' sözlerini sarf ediyor.

3/11SURVİVOR SEMA DİSKALİFİYE Mİ OLDU Survivor Sema kimdir Survivor Sema ve Pınar kavgası, olayı nedir

Pınar'ın 'sana mı sorucam, istediğimi yazarım' sözüne karşılık Sema Pınar'a yaklaşarak ayağına tekme atıyor. Sonrasında Pınar ayağa kalkarak Sema'yı itiyor. Diğer yarışmacılar ikiliyi ayırmakta güçlük çekerken ada adeta kaos ortamına dönüşüyor.

4/11SEMANIN ADINI YILAN ŞEKLİNDE ÇİZDİ

SEMA'NIN ADINI YILAN ŞEKLİNDE ÇİZDİ!

Haftanın ikinci eleme konseyinde yarışmacılar eleme adayını belirlediler. Pınar ise eleme adayı olarak yazdığı Sema'nın ismini yılan şeklinde çizdi. Bu ise hem gülüşmelere neden oldu hem de şaşkınlığa.

5/11OYUN ALANINA GETİRİLMEDİLER

OYUN ALANINA GETİRİLMEDİLER!

Yarışmanın sunucusu Murat Ceylan dokunulmazlık oyunu öncesinde Sema ve Pınar’ın oyun alanına getirilmediğini açıklarken Sema'nın kardeşi Seda sinirlendi ve kendini çok zor tuttuğu görüldü.

6/11ACİL DURUM KONSEYİ TOPLANDI

ACİL DURUM KONSEYİ TOPLANDI!

Acun Ilıcalı ise acil durum konseyinde açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, acil durum konseyinde "Biz dün akşam yaşadıklarımıza şok geçirdik. Arkadaşlarımızla konuyu değerlendirdik ve sonrasında da bir kanaate ulaştık." şeklinde konuşuyor. Sema Aydemir'in ne ceza alacağı ise bilinmiyor. Yeni bölümde Sema ve Pınar'ın nasıl bir ceza alacağı oyun sonrası görüntüleri izledikten sonra ve değerlendirme yaptıktan sonra belli olacak. Acun, olaya şahit olan yarışmacıları dinledikten sonra açıklamalarda bulundu; "Sizin gözleminiz bizim için değerli ancak bizim tarafımızdan görünen Sema'nın kavgayı başlattığı ve devam ettirdiği. Bizim Pınarla ilgili değil daha çok Sema ile olacak. Çünkü Pınar'ın yaptığı bir şey yok bizim açımızdan."

7/11SEMANIN PINARA NEDEN SALDIRDIĞI ORTAYA ÇIKTI

SEMA'NIN PINAR'A NEDEN SALDIRDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Nagihan, Pınar'la Sema'nın kavgası sonrası toplanan acil durum konseyinde ikili arasındaki tartışmanın nedenlerini anlattı. Nagihan, "Sadece bu Survivor değil. Bir önceki Survivor ve 2011 yılına dayanan bizim, benim, Merve Aydın'ın, Pınar Saka'nın dünya şampiyonasında madalya aldıktan sonra 4*400 metre bayraklı yarışa çıkacaktık. Aslında bütün hikaye oradan başlıyor. 2017'ye de yansıdı. Bu seneye yansıdı. Bu konu açılınca açıkçası biz çok oralı olmak istemedik çünkü bizlik bir durum yok. Biz hem kendi bireysel madalyalarımızı almışız. Hem de bayrakta da nasıl ki Survivor'ı Acun Ilıcalı yönetiyorsa, Milli Takımı da bir teknik direktör yönetiyor. Burada Pınar ile Sema'nın bir türlü anlaşamadığı anlaşmak istemediği bir kan davası var. Yok benim hakkımdı, yok senin hakkındı. Aslında net olan bir şey vardır. Saniyeler konuşur, saliseler konuşur. Atletizmde de bu böyle olmuştur. O zaman ki madalyamızı aldığımız içinde formda olduğumuz içinde teknik direktörümüz yani hocamız bizi dörtlüyü öne sürdü ve çıktığımızda da en iyi saniyeyi yapıp madalya getirdik ülkemize ama bu buruk sevinci bir türlü atlatamadık üzerimizden 13 sene geçmesine rağmen. Burada da Survivor adı altında ama hiçbir olay olmadan birbirlerine bilenmiş iki yarışmacı vardı. Ben Pınar'ı sivil hayatta tanırım, ikisi de benim milli takım arkadaşım. İkisiyle de iyi anlaşırım ne kadar rekabet içerisinde olsak da, tartışırız kavga ederiz, rakip oluruz ama tabii ki koruma noktasında da ne yapacağımı açıkçası bende bilemedim. Bir anda kargaşa oldu. Zifiri karanlık zaten hiçbir şey yok. Bir anda olayın içerisinde kendimi buldum. Tekmeler, yumruklar yani açık konuşmak gerekirse Sema benim rakibim. Pınar çok fazla şiddete dayalı birisi değil ama burası gerçekten çok hep söylüyorum da. Herkes belki benden bekliyordu bunu ama gerçekten buranın zorluğunu anlatmakla bitiremeyiz." ifadelerini kullandı.

8/11SURVİVOR SEMA DİSKALİFİYE Mİ OLDU

SURVİVOR SEMA DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Seda yaşanan olayı şöyle açıkladı; "Bana iftiralar attı, kariyerime laf söyledi. Ben verdiğiniz karara razıyım ama sizden ricam beni Seda'yla konuşturun o benim yaptığım hataya düşmesin. Benim yüzümden Survivor hayatı tehlikeye girmesin. Çok utanıyorum şu an ne karar verirseniz haklısınız. Beni getirdiğiniz için pişman olmuşsunuzdur ama ben böyle bir olay yaşadığım için açıkçası çok utanıyorum."

Acun Ilıcalı ise alınan kararı şöyle açıkladı;

"Bizi 10 yıldır tanıyorsun ki, bizim en çok istemediğimiz şey yarışmacı kaybetmek. Buralarda hiç bir zaman o onu dedi bu onu dediye taviz vermedik. Hata yapmadık demiyoruz. Konu şu; görüntüleri defalarca izledik. Baraka itibariyle senin birinci derece fiziksel temasın var. Yaşam alanındaki bölüm bizim için çok hassas. Ama yaşam alanında şiddet başka bir boyut oluyor. İkinci partide fiziksel temasın devam ediyor. Bir karar verilmesi gerekiyor bu olayla ilgili. Arkadaşlarla konuyu değerlendirdik. Olayı defalarca izledik. Diğer yarışmacılarla da konuştuk. Yaptığımız değerlendirmeler sonucunda; açıkçası bize çok değer katan bir yarışmacısın. Bizim için değerin çok yüksek. Sen bana göre örnek bir annesin. Hayatı tek hareketiyle değil genele bakarak karar veririm her zaman. Yaşanan bu olay bizim çizgimizin dışına taştığı için bir karar vermek zorundayız ve bu karara göre Sema seni maalesef Survivor 2024'ten ayırmak zorundayız."

9/11SEMA AYDEMİR KİMDİR

SEMA AYDEMİR KİMDİR?

Sema Aydemir, 1985 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Milli sporcu olarak katıldığı 400 metre engelli yarışlarda kısa mesafe koşucusu olarak tanınan Sema Apak, 54 kilo ağırlığında ve 1.69 metre boyundadır. 32 yaşında olan başarılı yarışmacı ve milli atlet Sema Aydemir, geçtiğimiz senelerde heptation branşında birçok başarı yakaladı.

10/11SURVİVOR SEMA DİSKALİFİYE Mİ OLDU Survivor Sema kimdir Survivor Sema ve Pınar kavgası, olayı nedir

2012 Londra Yaz Olimpiyatları oyunlarına da katılan Sema Aydemir, 4x400 metre bayrak yarışında yarışmak için hak kazandı. Sema Apak, 400 metre engelli branşında en iyi derecesini Ankara’da 6 Haziran 2012 tarihinde gerçekleştirilmiş olan yarışma sonucunda 56.62 saniyelik derece ile aldı. Bunlar dışında 2004 yılında Atina’da yapılmış olan Olimpiyat oyunlarında da çekiç atma sporcusu olarak, bu kategoride de bronz madalyanın sahibi olan Eşref Apak ile evlendi. Sema Apak ile Eşref Apak’ın Ali adında bir oğulları bulunmaktadır. Survivor 2017 yarışması başlamadan önce Sema Apak ve Eşref Apak anlaşmalı olarak birbirlerinden ayrıldı.

11/11SURVİVOR SEMA DİSKALİFİYE Mİ OLDU Survivor Sema kimdir Survivor Sema ve Pınar kavgası, olayı nedir

Sema Aydemir, katılmış olduğu Avrupa Çoklu Branşlar Şampiyonası ikinci ligindeki Heptatlon dalında 2005 yılında 22. olurken, 2006 yılında da 19. oldu. Ayrıca başarılı sporcu, İzmir’de gerçekleştirilen Avrupa Takımlar Şampiyonası’nda da 1. Lig’de 4x100 metre bayrak yarışında mücadele etti ve Türkiye rekoru kırarak 44.71 saniyede koşmayı başardı.

EN ÇOK OKUNANLAR
LGS 2025 sonuçları ne zaman açıklanacak 📢 MEB LGS sonuç tarihi ve sorgulama ekranı
LGS 2025 sonuçları ne zaman açıklanacak? 📢 MEB LGS sonuç tarihi ve sorgulama ekranı
e-Okul VBS Giriş Ekranı 2025: e-Okul karne notları ve devamsızlık bilgisi nasıl görüntülenir e-Okul ne zaman kapanacak
e-Okul VBS Giriş Ekranı 2025: e-Okul karne notları ve devamsızlık bilgisi nasıl görüntülenir? e-Okul ne zaman kapanacak?
16 Haziran 2025 İl İl Hava Durumu: Bugün yağmur var mı Meteorolojiden sağanak uyarısı
16 Haziran 2025 İl İl Hava Durumu: Bugün yağmur var mı? Meteoroloji'den sağanak uyarısı!
2025 Muharrem ayı ne zaman başlıyor📅 Aşure Günü tarihi ve Diyanet Hicri takvimi
2025 Muharrem ayı ne zaman başlıyor?📅 Aşure Günü tarihi ve Diyanet Hicri takvimi
milliyet logomilliyet logodemiroren logo
BİZİ TAKİP EDİN
UYGULAMALARI İNDİREBİLİRSİNİZ
  • Appstore'dan İndirin
  • Google Play'den İndirin

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

© 2025 Milliyet.com.tr
  • • Künye
  • • İletişim
  • • Kişisel Verilerin Korunması
  • • Reklam
  • • Arşiv
  • • Üyelik