Son Dakika HaberlerSon Dakika HaberlerSon Dakika Haberler
Son Dakika
Gündem
Yazarlar
Ekonomi
Dünya
Resmi İlanlar
  • UzmanPara
  • Skorer
  • Cadde
Menü
Giriş
MİLLİYET ANA SAYFA
  • Son Dakika
  • Gündem
  • Yazarlar
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Resmi İlanlar
Gündem
Dünya
Ekonomi
75.yıl
UzmanPara
AnasayfaBorsaDövizAltın
Skorer
AnasayfaCanlı SkorFikstürPuan Durumu
Cadde
Pembenar
Yazarlar
Milliyet Tv
Astroloji
Teknoloji
Seçim Sonuçları
Son Depremler
Tümü
Milliyet ÇocukOyunEğitimKültür SanatMilli PiyangoYerel HaberlerPazarEgeGazete ArşiviMilliyet ExecutiveMilliyet ArkeolojiMilliyet Mimarlık
Resmi İlanlar
Bize Ulaşın
KünyeReklamÜyelik
Son Dakika Haberler
Bilgi RehberiSILA BEBEK ÖLDÜ MÜ, NE OLDU? SON DAKİKA: Sıla bebek entübe mi edildi, son durum nedir?
  • Paylaş:
  • Twitter icon
HaberlerBilgi Rehberi Haberleri

SILA BEBEK ÖLDÜ MÜ, NE OLDU? SON DAKİKA: Sıla bebek entübe mi edildi, son durum nedir?

14.09.2024 - 07:56 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 07:56

#entübe
TwitterLinkedinFlipboardLinki Kopyala
TwitterLinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Sıla bebek ile ilgili son durum nedir? Diyarbakır'da öldürülen Narin'in acısı dinmeden Türkiye bu kez de Sıla bebek ile sarsıldı. Şiddete ve cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebek dün entübe edildi, annenin de aralarında olduğu 5 kişi tutuklandı. Peki, Sıla bebek nasıl, son durumu nedir?

1/4SILA BEBEK ÖLDÜ MÜ, NE OLDU SON DAKİKA: Sıla bebek entübe mi edildi, son durum nedir

Sıla bebek ile ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor. Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde ailesinin hastaneye götürdüğü Sıla Y.’nin (2) beyin kanaması geçirdiği ve vücudunda morluklar olduğu tespit edildi. Sıla Y. ameliyat edilirken, kızının televizyon ünitesinden düştüğünü iddia ettiği annesi B.Y. tutuklanırken, 4 kişi ise gözaltına alındı. Sıla Y.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

2/4SILA BEBEK OLAYI NEDİR

SILA BEBEK OLAYI NEDİR?

Malkara’da yaşayan Bakiye Yeniçeri, vücudunda morluklar olan kızı Sıla’yı(2), ‘düşme’ şikayetiyle 2 Ağustos günü Malkara Devlet Hastanesi’ne götürdü. Muayenesi yapılan Sıla Y., ailesine teslim edilerek evine gönderildi. Aile, geçen pazar akşamı Sıla Y.’yi yeniden hastaneye götürdü. Baygın halde olan Sıla Y.’yi muayene eden doktorlar, darp ve ısırık izleri ile morluklar görünce durumu polise bildirdi. Durumu ağır olan S.Y., Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Muayene edilen Sıla Y.’nin beyin kanaması geçirdiği belirlendi, vücudunda fiziksel şiddete uğradığına yönelik bulgular elde edildi ve ameliyat edildi. Sıla bebek dün durumunu ağırlaşması üzerine entübe edilirken, minik bebekten alınan DNA örnekleri, incelenmek üzere Tekirdağ Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

* Entübe edilmek herhangi bir nedenle oluşan solunum yetersizliğinde, kendi haline bırakıldığında rahatça nefes alamayan ve oksijeni hayati organlara gönderemeyen hastalara dışarıdan solunum desteği verebilmek için ağızdan soluk borusuna bir tüp yerleştirilmesi işlemidir.

3/4ÜVEY BABA TUTUKLANDI

ÜVEY BABA TUTUKLANDI

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında, annenin de aralarında olduğu 5 kişi gözaltına alındı. Polis kıyafeti giydirilerek adliyeye sevk edilen anne Bakiye Yeniçeri, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından “Çocuğu ihmal” suçundan tutuklanıp cezaevine götürüldü. Gece saatlerinde mahkemeye çıkarılan Sıla Y.’nin bırakıldığı komşularının 13 ve 14 yaşlarındaki iki çocuğu da tutuklandı. Son olarak, Bakiye Yeniçeri’nin birlikte yaşadığı Sanlı Ö. ile bebeğin bırakıldığı evin sahibi Kani A. da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

4/4KARDEŞİ KORUMA ALTINA ALINDI

KARDEŞİ KORUMA ALTINA ALINDI

Tekirdağ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de aile ve komşularının bilgisine başvurdu. Anne Yeniçeri, kızının bıraktığı komşularında televizyon ünitesinden düşerek yaralandığını iddia etti. Yapılan incelemenin ardından ailenin 5 yaşındaki diğer kızı da koruma altına alındı. Müdürlük ayrıca anne ve üvey baba hakkında suç duyurusunda bulundu.

EN ÇOK OKUNANLAR
MEB LGS SONUCU SORGULAMA | LGS sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak 2025 LGS soruları ve cevapları soru kitapçıkları yayımlandı
MEB LGS SONUCU SORGULAMA | LGS sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak? 2025 LGS soruları ve cevapları soru kitapçıkları yayımlandı
YKS Bu hafta mı YKS ne zaman, saat kaçta ÖSYM AİS giriş 2025 YKS sınavı giriş belgesi nereden alınır İşte YKS sonuç tarihi
YKS Bu hafta mı? YKS ne zaman, saat kaçta? ÖSYM AİS giriş 2025 YKS sınavı giriş belgesi nereden alınır? İşte YKS sonuç tarihi
Manisanın yeni belediye başkanı Besim Dutlulu kimdir, kaç yaşında Besim Dutlulunun eğitim ve kariyer hayatı
Manisa'nın yeni belediye başkanı Besim Dutlulu kimdir, kaç yaşında? Besim Dutlulu'nun eğitim ve kariyer hayatı
Asgari ücrete ara zam var mı 2025 Temmuzda asgari ücret zammı olur mu
Asgari ücrete ara zam var mı? 2025 Temmuz'da asgari ücret zammı olur mu?
milliyet logomilliyet logodemiroren logo
BİZİ TAKİP EDİN
UYGULAMALARI İNDİREBİLİRSİNİZ
  • Appstore'dan İndirin
  • Google Play'den İndirin

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

© 2025 Milliyet.com.tr
  • • Künye
  • • İletişim
  • • Kişisel Verilerin Korunması
  • • Reklam
  • • Arşiv
  • • Üyelik