Geri Dön
Mart 2021'in başında bizi astrolojik açıdan neler bekliyor?

Mart 2021'in başında bizi astrolojik açıdan neler bekliyor?

Mart ayının ilk gününde Ay hangi burçta ilerliyor olacak? Etkileri nelerdir? Burcunuza göre hangi konular ön planda olacak? Gelin Molatik olalım...

Emel Açıkel
Emel Açıkel

Mart ayına Ay Terazi burcunda başlıyoruz. Ay'ın Terazi burcunda olduğu günlerde; uyum, ahenk, denge ,duygusal tatmin, sevgi, huzur ihtiyaçlarımızın ön planda olduğu, estetik, zarafet, güzellik kaygılarımızın arttığı, kararsız bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Gün içerisinde işinize yeterince konsantre olamayabilirsiniz. Sosyal olabileceğiniz gruplarla bir araya gelebilirsiniz. Öğle saatlerinden itibaren ikili ilişkilerin getirdiği sorumluluklar artarken, bu zaman dilimi bir sözleşme yapmak isteyenler için de uygundur. Eğitim konuları ile ilgili karar verebileceğiniz bir gün. Kendinize yatırım yapmak isteyebilir ve online eğitimlere katılma kararı alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Burçlara göre nasıl etkiler olacak, gelin Molatik olalım:

Koç

İkili ilişkiler gündeminizde. Sosyal çevrenizdeki insanlara daha dikkatli olmanız gerekir. Beklemediğiniz sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu öğrenebilirsiniz. Gün içerisinde maddi kaynaklarınızda ani kazanç ya da kayıplar görülebilir.

Boğa

Çalışma alanınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Çalışmalarınızda iş yükünüz fazla olabilir. Sağlığınıza dikkat ediniz. Kendinizi fazla yormayınız. Sosyal çevrenizden arkadaşlarınızla bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Çalışmalarınızla ilgili çevrenizden fikir alabilirsiniz.

İkizler

Çocuğu olanlar çocuklarıyla yakından ilgilenmek isteyebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Bu konuyla ilgili alacağınız olumlu haberler sizi mutlu edecektir. Kariyerinizle ilgili yeni gelişmeler görülebilir.

Haberin Devamı

Yengeç

Aile içi konular gündemde olacak. Ailenizle, evinizle yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Beklediğiniz bir para elinize geçebilir. Partnerinizden maddi ve manevi destek bulabilirsiniz. Şehirler arası seyahatler gündeminize gelebilir.

Aslan

Kardeşleriniz, yakın akrabalarınızla daha yakın olmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkiler ön planda olacak. Sahnede ışıldama sırası sizde! Kişisel gelişim konuları ile ilgili maddi harcamalarda bulunabilirsiniz.

Başak

Maddi kaynaklarınızın yönetimi, bütçe planlaması gibi konular gündeminize gelebilir. Yapacağınız işlerde verim alabilirsiniz. İkili ilişkilerde ani sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Ani başlayacak bir aşk kapınızı çalabilir. Beklenmedik bir seyahat gündeminize gelebilir.

Terazi

Kendinize zaman ayırmak, kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarının güzel haberlerini alabilirler. İşinizle alakalı beklenmedik yeni bir iş alabilirsiniz. Maddi olarak kaynaklarınızda hareketlenmeler olacaktır.

Akrep

Kendi iç dünyanızdaki uyumunuzu hayatınıza yansıtma şansını yakalayabilirsiniz. Aile bireylerinizden sevindirici güzel haberler alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ani çıkacak olaylara karşı fazla tepki göstermemeye çalışın. Aşk hayatınızda sürprizler sizi bekliyor.

Haberin Devamı

Yay

Sosyal çevrenizle keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Kardeşlerinizden, yakın akrabalarınızdan güzel haberler alabilirsiniz. Aile içi maddi ve manevi ani gelişmeler yaşanabilir. Sağlık problemlerine dikkat etmelisiniz. Fazladan iş yükü karşınıza çıkabilir.

Oğlak

İşinizle alakalı tüm sorumlulukları alıp görevlerinizi bir uyum içerisinde tamamlayacaksınız. Maddi kaynaklarınızı artırmak için gün içerisinde fırsatlar çıkacak, bunu değerlendirmenizi tavsiye ederim. Bekar Oğlaklar için aşk kapıyı çalabilir.

Kova

Yeni konulara merak duyabilirsiniz. Online eğitimlere katılmak isteyebilirsiniz. Eğitimle ve bilgi ile ilgili konular aktif olacaktır. Kendinizi rahatlıkla ifade edebileceksiniz. Maddi kaynaklarınızı artırmak için yaptığınız çalışmalardan beklenmedik sonuçlar alabilirsiniz.

Balık

Vergi, borç gibi konular gündeminize gelebilir. Maddi kaynaklarınızı planlamak isteyebilirsiniz. Enerjinizi artırmak için meditasyon yapabilirsiniz. Ruhsal farkındalığınızı artıracak faaliyetlere katılabilirsiniz.

Benzer İçerikler