Geri Dön
Haftalık Burç Yorumları 11 Temmuz 2022 - 17 Temmuz 2022

Haftalık Burç Yorumları 11 Temmuz 2022 - 17 Temmuz 2022

11 Temmuz 2022 – 17 Temmuz 2022 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

11 Temmuz 2022 Haftaya Ay Yay burcunda hareket ederken başlıyoruz. Gün içerisinde aile büyüklerinizle beklenmedik seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Sürpriz eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde eşler arasında tartışmalar yaşanabilir. 

Haberin Devamı

12 Temmuz 2022 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecektir. Öğle saatlerinde Ay Oğlak burcuna geçiş yapacaktır. Aile içinde maddi ve manevi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Aile büyüklerinize yardım etmek isteyebilirsiniz. Maddi kazançlarınızı artırmak için planlamalar yapabilirsiniz. 

13 Temmuz 2022 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli olayı saat 21:37'de Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay olacaktır. Anın yükseleni Kova burcu olacaktır. Sağlıkla ilgili konular ve günlük rutin işlerle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Hamile olanların hamilelikleriyle ilgili sorunlar oluşabilir. Maddi konularda problemler yaşanabilir. Yakın çevrenizle ilgili beklenmedik sürpriz seyahatler, davetler olabilir. 

Haberin Devamı

14 Temmuz 2022 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Kova burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açıları gece saatlerinde kesinleşecek Merkür ve Uranüs arasındaki olumu açı ile sabah saatlerinde gerçekleşecek olan Venüs ve Neptün arasındaki sert açı olacaktır. Gün içerisinde aklınıza borsadan para kazanmak gibi fikirler gelebilir. Sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınız size bu konuda değişik fikirler verebilir. Ailenizle maddi ve manevi değerlerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Aldanmış ve aldatılmış gibi hissedebilirsiniz. Maddi konular, iş ve kariyerinizle ilgili sıkıntılarınızı içinizde çok büyütebilirsiniz. 

15 Temmuz 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Bugün iç sesinizi dinlemek için çok uygun bir gün olacaktır. Meditasyon, reiki, okült, psikoloji gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ruhunuzdaki yaraları sarabilirsiniz. 

16 Temmuz 2022 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay Balık burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açıları saat 01:51 de Venüs ve Plüton arasında sert açı gerçekleşecek. Aile bireylerinizle sosyal hayatınız arasında sıkıntılar ve problemler yaşayabilirsiniz. Saat 14:34 de Güneş ve Satürn arasında sert açı oluşacaktır. Aile büyüklerinizin sağlık problemleri görülebilir. Merkür ve Satürn arasında sert açı saat 18:55 itibariyle kesinleşecek. Sağlıkla ilgili haberler alabilirsiniz. Saat 22:37 itibariyle günün son önemli açısı Güneş ve Merkür kavuşumu olacaktır. Hızlı ve yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni bir birliktelik, belki bir bebek haberi alabilirsiniz. 

Haberin Devamı

17 Temmuz 2022 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecektir. Olumlu gezegen enerjileri gökyüzüne hakim olacaktır. Günün en önemli açısı saat 10:52 Merkür ve Neptün arasında olumlu açı gerçekleşecektir. Uzun zamandır kurduğunuz bir hayalinizi gerçekleştirme fırsatı karşınıza çıkabilir.
Koç

Pazartesi günü manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Yurt dışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri işinizle ilgili konuları gözden geçirebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyal ortamlara girebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sosyal aktivitelere katılabilirsiniz. Ailenizle sosyal olabilirsiniz. Birlikte aktivite yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sağlıkla ile ilgili konularınız gündeme gelebilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Boğa

Haberin Devamı

Pazartesi günü ödemeler ve finansal konular gündeminize gelebilir. Partnerinizden sağladığınız gelirleriniz varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Hayatınız da değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Yurt dışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyerinizde başlattığınız bir işi tamamlayabilirsiniz. İşinizle ilgili projelerinizi bitirebilirsiniz. İşinizden ayrılabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili değişimler yapabilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sivil toplum kuruluşları gibi toplulukların faaliyetlerine katılabilirsiniz. İkizler 

Haberin Devamı

Pazartesi günü ikili ilişkiler gündeme gelebilir. Sözleşmeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri ödemeler, partnerinizden gelen gelirler ve alacaklı olduğunuz gelirler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve cuma günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Yurt dışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Kişisel gelişim konuları gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri işleriniz ve kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz.Yengeç

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar onların bakımı ile ilgilenebilir. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Ortak yapılan işler ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Perşembe ve cuma günleri hayatınızda yeni bir sayfa açmak için gitmesi gereken ne varsa bunlar hayatınızdan çıkabilir. Alacaklarınız ve ödemeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Harcamalarınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri eğitim konuları ve seyahatler gündeminize gelebilir.Aslan

Pazartesi günü partneriniz ve varsa çocuklarınız ile eğlenceli güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ve sanatla uğraşabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günlük rutin işlerinizle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili hassasiyet yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işler gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri ödemeler, süresi bitmiş sigortalarla ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz finansal konular gündeme gelebilir.
Başak

Pazartesi günü ailevi konular gündeme gelebilir. Aile bireylerinizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri partnerinizle ve varsa çocuklarınızla eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Yatırım konuları gündeme gelebilir. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınız varsa bununla ilgili tedavi süreci bitebilir. Evcil hayvanlarınızın sağlık problemleri ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni sözleşmeler yapılabilir.
Terazi

Pazartesi günü yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. İletişimle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi aktiviteler de bulunabilirsiniz. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Aşk ilişkilerinde partnerinizle olan ilişkinizde bazılarınız ilişkisini farklı boyuta taşırken bazılarınız bitirebilirsiniz. Yatırımlarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Cumartesi ve Pazar günleri  günlük rutin işleriniz fazlalaşabilir. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanı olanlar onların sağlık konuları ile ilgilenebilir.
Akrep

Pazartesi günü finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Aracınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ailevi konular gündeminize gelebilir. Aile içi gündem de olan bir konu bitebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri yatırımlarınızla alakalı konular gündeme gelebilir. Partnerinizle varsa çocuklarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz.
Yay 

Pazartesi günü fiziksel sağlığınızla ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ben merkezci davranabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri maddi ve manevi değerler gündeminize gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yakın çevrenizle iletişim konuları gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden görüştüğünüz kişilerle yollarınızı ayırabilirsiniz. Seyahat konusu gündeminize girebilir ve seyahate çıkabilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim konuları ön planda olabilir. Cumartesi ve Pazar günleri aile içi konular gündeme gelebilir. Evinizin dekorasyonu yada temizliği gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.
Oğlak

Pazartesi günü sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri fiziksel görünüşünüz ve fiziksel sağlığınız ile yakından ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ikili ilişkilerde ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konularda tamamlanma yaşanabilir. Finansal konularda bütçe hesabı yapabilirsiniz. Harcamalarınızı ve kazançlarınızı değerlendirebilirsiniz. Size değer veren kişileri görüp değer vermeyenlerle yolunuzu ayırabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri eğitim, seyahat ve alışveriş konuları gündeminize gelebilir. Sosyal medya ve iletişim konuları yoğunlaşabilir.
Kova 

Pazartesi günü sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Grup olarak planlar yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri fiziksel sağlığınızı ilgilendiren olumsuz koşulları bırakabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri finansal konularınız, gelirleriniz ve sahip olduğunuz değerlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz.
Balık

Pazartesi günü işinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sosyal çevrenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri içinize kapanabilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmaları yapmak isteyebilirsiniz. İç dünyanızdaki gizlide kalmış taraflarınızı ortaya çıkartabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. 

Benzer İçerikler