Geri Dön
26 Mayıs Ay tutulmasının burçlara göre etkileri neler olacak?

26 Mayıs Ay tutulmasının burçlara göre etkileri neler olacak?

26 Mayıs tarihinde yaşanan Ay tutulması hangi burçta nasıl etkili olacak? Molatik olduğumuz konu 26 Mayıs Ay tutulması oldu. Bakalım etkileri nelermiş?

Elgin Kaplan
Elgin Kaplan

6 ay önce yaşamımızda yeni ivme kazanan olayların tamamlanma ruhunu ve bizi dibe çekip bağımlılık yaratan kangrenli bağların koparılmasına yardımcı olacak. Her bitiş, yeni bir başlangıcı hızlandırır. Ayıklanma süreçleridir Ay tutulmaları. Nodal akslarla birlikte ilerlediğinden seçimlerimizle birlikte yeni rotayı ve yol ayrımları getirir iradeyle veya kadersel olarak.

Haberin Devamı

Neptün'den sert etkileşim

Güney düğüm kavuşumlu tutulma yay burcunda, antiscia oğlak burcuna yansıyor. Kökleşmiş meselelerde bizi huzursuz ve mutsuz eden fakat bir türlü kopamadığımız duygulardan ayıklanma ve özgürleşme süreci olacaktır. Gökyüzünde Venüs ile Merkür, Neptün’den sert etkileşim alıyor. Tutulmayla birlikte süregelen sadakatsiz davranışlar, arkadan çevrilen işler, sahtekarlıklar, yalanlar, gizli konuşmalar var ise dile vuracak, çevreye yayılacak ve kulağımıza gelecek. Dolunay enerjisi kuma gömülü bir yalanı avuçlayıp dışarı atar.

Yakın çevremiz, komşumuz, kardeşimiz, uzak ve yakın akrabalarımızla ilgili gelişmelere yatkın olabiliriz. Eğitim ve akademik konular gündemi oluşturur. Uzun zamandır düşündüğünüz bir alanda eğitim ve kursa katılmaya karar verebilirsiniz örneğin. Daha önce gitmediğiniz uzak yerlere yolculuklar yapmak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Bilgiye, öğrenmeye duyulan istek yoğunlaşır. Bilgiyi topluma yayarken ahlaki kurallara da dikkat etmek gerekir. Yay fanatizmi sembolize eder. Dispozitörü Jüpiter balık burcunda kare açıda olması dürtüsel davranış sınırsızlaşır. Bu süreçte siyasi, dini ve her türlü inancı kapsayan görüşlerimiz ile benimsediğimiz fikirler ne olursa olsun başkasına dayatmamaya ve uç noktalarda davranışa girmemeye dikkat etmeliyiz. Gölge yönüyle başkasına karşı hoşgörüsüzlük, patavatsızlık, kibir ve gaf verir.

Sepharial, William Lilly, Raphael’e göre; İlk Dekanda olan yay tutulması hırsızlık ve yağma işaretidir.

Yay; atlar, göçmen kuşlar, atlı birlikler, jokeyler, ordu ve donanma, yabancı ülkeler, üniversiteler ve dini kurumların semboliğidir.

An haritasına göre tutulma 3-9. Ev aksında gerçekleşti.

  • 3. evdeki yay tutulması gazeteciler, yazarlar, yayıncılar, ulaşım yolları, karayolları, demiryolları ve havayolları, komşu devletleri, ithalat, iletişim ağlarını yönettiğinden bu konular gündemimizde oldukça aktifleşecektir. Komşu ülkelerden gelen göçmenlerle ilgili de hareketlilik olabilir.
  • Tutulmalarda depremler ve uçak kazalarına rastlanabiliyor. 3. Evdeki yay tutulmasında uçaklar ve havayolları şirketleriyle ilgili sıkıntılar yaşanabilir.

Yükselen Koç

Tutulma 9. Evinizde gerçekleşecek. Bir alanda dil öğrenmek, eğitim almak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Hukuksal işlerinizle ilgili elinize geçen evrak, belge ve imza işleri olabilir. Yurt dışıyla bağlantılı işlerinizde hareketlilik yaşarsınız. İnançlarınız ve başkalarının inançları/görüşleri üzerine kimseyle tartışmaya girmemeye dikkat edin. Uzak ve kısa şehir seyahati, deniz yolculuğu ve yurt dışı planlarıyla ilgili gelişmeler yaşarsınız. Tam karşısında Merkür gerilemeye başlayacak, kardeş ve kuzenler, komşularla ilgili meseleler üzerine tekrar düşünmeye itebilir. Birlikte yapmayı istediğiniz etkinlikleri harekete geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili bilinmeyen durumlara vakıf olma ve gizli niyetin de açığa çıkmasına şahit olabilirsiniz. Umut ettiğiniz şeylere bir adım daha yaklaşırsınız. Akış devam ederken planlarınızı ve yaşamınızdaki gelişmeleri gizli tutmaya dikkat edin.

Haberin Devamı

Yükselen Boğa

Tutulma 8. Evinizde gerçekleşecek. Yatırımlara odaklanırken dürtüsel değil, akılcı davranmakta fayda var. Geçmişi olan mahkemeden gelir beklentisi (miras, nafaka vb) eğer hakkınızsa kazanç, etik olmadıysanız kayıp olarak yansıyabilir. Vergi, sigorta devlete ait borçları gündeme getirir, karşınıza çıkar. Çoklu sırlara ortak olabilirsiniz ve bunun da yayılma enerjisi ileriki tutulmada güçlenir. Yakınınızın ve kendi sağlığınıza dikkat edin, çevrenizle ilgili ameliyat haberi alınabilir.

Haberin Devamı

Yükselen İkizler

Tutulma 7. Evinizde gerçekleşecek. Köşe evler etkin çalışır. Evlilik, birliktelik ve ortaklıklarda gelişmeler yaşanır. Sevgiye ve maddiyata dayalı konularda stresli durumlar aradaki bağı ayrılığa götürebilir. Diğer yandan kimi birliktelikler resmiyet kazanır, evlilik adımı atabilir. Anlaşma yapmak ve Ortaklık işine girmek isteyebilirsiniz fakat Merkür yakın süreçte gerileyeceği ve ortaklık alanının karşısında olacağı için düşüncede bir şeyler netleşmez ve tatmin etmez. Hukuksal işleriniz ve mahkemeyle ilgili konular gündeme taşınır, geçmişi olan bir durumsa sonuçlanabilir. Yurt dışı bağlantılı işlerde olumlu tamamlanış yaşarsınız.

Yükselen Yengeç

Tutulma 6. Evinizde gerçekleşecek. Çalışma yaşamınız aktif ise elde etmek istediğiniz şeylerde tamamlanış yaşarsınız. Bazılarınız iş alanında haksızlığa uğrayabilir veya haksızlığa uğrayan çalışma arkadaşlarına denk gelebilirsiniz. Genç kişilerden gizli rekabete açık, sonraki dönemde söylentiler ortaya çıkacaktır. İş arıyorsanız veya iş değiştirmek istiyorsanız hareketlilik olur. Evcil hayvanınız var ise kontrolleri gündeme gelir, yine sizin sağlık sorunu veya rutin kontrolleriniz için hastaneye gidebilirsiniz. Hormonlara, karaciğer yağlanmasına dikkat etmekte fayda var.

Haberin Devamı

Yükselen Aslan

Tutulma 5. Evinizde gerçekleşecek. Hayatınıza giren yeni bir flört ve sosyal alandan bir arkadaşınızın aşk itirafı olabilir. Aşk alanında sadakatsizlik var ise mutlaka görünür olur. Tatile çıkmak istiyorsanız bu dönem kararlar netleşir. Kiminiz ise harita vaat ediyorsa hamilelik haberi alabilir. Girişim ve projeye açık alanınız var ise anlaşmaya beki ortaklığa yansıyabilir. Hobilerle ilgilenme, keyif aldığınız noktalara yoğunlaşmak tutulma enerjisine iyi gelir.

Yükselen Başak

Tutulma 4. Evinizde gerçekleşecek. Ev değiştirme, mülk edinme veya uzak bir yere yerleşme düşüncesine girebilirsiniz. Evlilik içinde kapalı olan konuların açığa çıkacağı bir dönem olabilir. Aile içinde ve anneyle ilgili hassasiyetler olabilir. Aile bireylerinden birinin sağlık kontrolleri olabilir. Eviniz ve ebeveynlerle uğraşmaktan kariyeri ihmal etmeyin.

Yükselen Terazi

Tutulma 3. Evinizde gerçekleşecek. Sevdiğiniz bir alanda kurs ve eğitime katılmanın tam zamanı diyebilirsiniz. Çevrenizle ilgili konular gündemi oluşturacak. Paylaşılan bilgiler yayılır, yeni bir şeyler öğrenebilirsiniz. İş alanında imza, evrak ve belgeyle alakalı konular netleşir. Araç almak veya ehliyet almak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz okul arkadaşlarınızla iletişim ağırlıklı dönem. Çürük bağları bir mesajla koparabilirsiniz. Sosyal medyadan yeni biriyle tanışabilirsiniz.

Yükselen Akrep

Tutulma 2. Evinizde gerçekleşecek. Güvence ihtiyacı için somut şeylere yapılan yatırımlar yapabilir, maddi-manevi değeri olan eşyalar satın alabilirsiniz. Hukuksal bir meseleden ele geçen kazanç gündeme gelir. Başkalarının gelir kaynağını kişisel kaynağa aktarabilirsiniz. Eviniz için yapılan harcamalarda aşırılıklar olabilir. Keyif ve tatil için harcanan parada aşırılıklar olabilir. Romantik birliktelikte gizli durumların krizli şekilde açığa çıkmasıyla öz değerinizi sorgulayacağınız bir dönem olabilir.

Yükselen Yay

Tutulma 1. Evinizde gerçekleşecek. Koşullarınızla ilgili net kararlar alabilirsiniz. Görüntünüzle, tarzınızla ilgili değişim yapma düşüncesi netleşir. Diğer yandan ilişkiniz, evliliğiniz, varsa ortağınız, en yakın arkadaşınızla ilgili süregelen düşünceler görünür hale gelir. Önümüzdeki süreçte Merkür gerileyeceği için yaşanan olayların üzerine düşünme, ön izleme olabilir. Bir şeyler daha netleşecek hem de ilgili hayal kırıklığı verecek.

Yükselen Oğlak

Tutulma 12. Evinizde gerçekleşecek. İş alanında veya gündelik yaşamınızda çevrenizle etkileşimin iyi gittiğini düşünürken arkanızdan dönen söylemlerin farkına varabilirsiniz. Gizli düşmanların niyetlerinin de görünür olduğu dönem. Dinlenmek için tatile çıkma ihtiyacını getirebilir veya kendinizi çevrenizden soyutlayarak detoks yaparsınız. Hastane ve rutin kontroller yaptırılabilir. Kolektif çalışmalar içine girebilirsiniz, belki yardım kuruluşu veya kişisel olarak birilerine gizli destek sunabilirsiniz. Rüyaların çok gerçekçi ve haberci niteliği olabilir not alın rüyalarınızı.

Yükselen Kova

Tutulma 11. Evinizde gerçekleşecek. İnternet üzerinden yurt dışı bağlantılı girişim yapmayı düşünüyorsanız harekete geçirebilirsiniz. Sosyal ağlarda görünürlük verir. Etik davranmayan arkadaşlarınızla yolları ayırmaya karar verirsiniz. Geçmişiniz ve karmik bağınız olan bir arkadaşınızla yeniden konuşabilirsiniz. İnternetten ve arkadaşınız vasıtasıyla biriyle tanışmalara açık. Geçmiş odaklı kişiler de hayatınıza girmek isteyebilir. Arkadaşlarınızla etkinlik yapmayı düşünüyorsanız bunu ileri zamana bırakın, sözlerinde durmazlar, aksilik çıkar veya birlikte yapılan eğlencede bazı hayal kırıklığı yaşanabilir.

Yükselen Balık

Tutulma 10. Evinizde gerçekleşecek. Kariyerde çıkış yapmak, terfi beklentiniz, maaş zammı gibi beklentiniz olmuşsa bir hak ediş yaşayabilirsiniz. Kendinize yeni bir iş kurmak ve görünür olma niyetiniz var ise sonradan üzerinde yeniden düşünebilirsiniz. Kariyerinize odaklanırken, ailenizi ihmal edebilirsiniz.

Benzer İçerikler