Geri Dön
Haftalık burç yorumları (1 Ağustos - 7 Ağustos 2022)

Haftalık burç yorumları (1 Ağustos - 7 Ağustos 2022)

1 Ağustos 2022 - 7 Ağustos 2022 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

1 Ağustos 2022'de Ay, Başak burcunda hareket ederken haftaya başlıyoruz. Günün en önemli açısı saat 02:36'da Güneş-Jüpiter arasında gerçekleşecek iyicil açı olacak. Aynı zamanda sabah saatlerinde Mars'ın Kuzey Ay düğümü ile kavuşumu olacak. Öğleden sonra ise Merkür ve Neptün arasında 150 derecelik açı oluşacak. Gelecekle ilgili kararlar alınabilir. Beklenmedik hayal kırıklıkları yaşanabilir. Sosyal çevrenizde sıkıntılar meydana gelebilir. Ayağınızı yere sağlam basmaya çalışmalısınız. Uzun zamandır yapmak istediğiniz ve ertelediğiniz işleri halledebilirsiniz.

Haberin Devamı

2 Ağustos 2022'de Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Terazi burcuna geçiş yapacak. Gecenin ilk saatlerinde Mars ve Uranüs kavuşum yapacak. Sabah saatlerinde Venüs, Ay Düğümlerine olumlu açı yapacak. Öğleden sonra yine Venüs ve Uranüs arasında olumlu açı oluşacak. Akşam saatlerine doğru Merkür ve Plüton arasında Uranüsyen bir açı oluşacak. Beklenmedik ve ani çıkabilecek kavga ve tartışmalardan uzak durulması gereken bir gün. Öfke patlamaları yaşanabilir. Ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmeniz gereken bir gün yaşayabilirsiniz. Sürpriz evlilik teklifleri gelebilir. İlişkisi olmayanlar yeni bir ilişkiye yelken açabilir.

3 Ağustos 2022'de Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Venüs ve Mars arasında iyicil bir açı meydana gelecek. Maddi ve manevi konularda olumlu adımlar atabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Beklenmedik seyahatler gündeminize gelebilir. Gelecek ile ilgili kararlar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

Haberin Devamı

4 Ağustos 2022'de Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay, Akrep burcunda hareket etmeye başlayacak. Merkür Başak burcuna geçiş yapacak. Seyahate çıkabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Maddi konularda net kararlar vermekte zorlanabilirsiniz. Gün içinde duygusal açıdan zorlanabileceğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz.

5 Ağustos 2022'de Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek. İkili ilişkilerde beklenmedik problemlerle karşılaşabilirsiniz. Yakın çevreniz, akrabalarınız ya da kardeşlerinizle problemler yaşayabilirsiniz. İş ortamında ikili ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir.

6 Ağustos 2022'de Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içinde ailevi problemlerinizle ilgilenebilirsiniz. Kendinizi işe vermekte zorlanabilirsiniz. Anlaşmalar ve sözleşmelerle ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz.

7 Ağustos 2022'de Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açıları Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek iyicil açı ile Mars ve Satürn arasında gerçekleşecek kare açı gökyüzüne hakim olacak. Gün içerisinde iletişiminize dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Mars ve Satürn arasında gerçekleşecek kare açısı gerginliklere, kavgalara sebebiyet verebilir. Gün içinde yapacağınız girişimlerde çeşitli engeller ve gecikmeler yaşayabilirsiniz. Kemik kırılmaları ve kazalara açık olunacaktır. Dikkatli ve temkinli olmakta yarar var.

Haberin Devamı

Koç

Pazartesi günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana çıkabilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri finansal konular ve ödemeler gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Pazar günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Pazartesi günü sanatsal yetenekleriniz ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana çıkabilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Pazar günleri ödemeler ve finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Partnerinizden sağladığınız gelirleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz bir şeyi değiştirebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri sanatsal yeteneklerinizle ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular karşınıza çıkabilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Pazar günleri ikili ilişkiler önceliğiniz olabilir. Sözleşmeler ile ilgili konulara ağırlık verebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç

Pazartesi günü yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri aile içi iletişim ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sanatsal yeteneklerinizle ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisine başlayabilirsiniz. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Pazar günleri günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar onların bakımı ile ilgilenebilir. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular karşınıza çıkabilir. Pazar günleri partneriniz ve varsa çocuklarınız ile eğlenceli güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ve sanatla uğraşabilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü fiziksel duruşunuz ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler karşınıza çıkabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Seyahatlere çıkabilirsiniz. Pazar günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Aile bireylerinizle daha çok zaman geçirebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri fiziksel duruşunuz ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları önceliğiniz olabilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler karşınıza çıkabilir. Pazar günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. İletişimle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici bir süreye girebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri fiziksel duruşunuz ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Pazar günleri finansal konulara ağırlık verebilirsiniz. Bütçe planlaması yapabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Pazar günleri fiziksel sağlığınızla ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Benmerkezci davranabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündemde olabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Pazar günleri sağlıkla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konularda minik adımlar atabilirsiniz. Yeni bir işe başlayabilir ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Pazar günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Grup olarak planlar yapabilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Hallolmamış miras konuları varsa bunlar karşınıza çıkabilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konulara ağırlık verebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konular önceliğiniz olabilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Felsefe gibi eğitim konularına yakınlık duyabilirsiniz. Pazar günü işinizle ilgili konular karşınıza çıkabilir. Kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz.

Benzer İçerikler