Geri Dön
Haftalık burç yorumları (1 Mayıs - 7 Mayıs 2023)

Haftalık burç yorumları (1 Mayıs - 7 Mayıs 2023)

1 Mayıs 2023 - 7 Mayıs 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

1 Mayıs 2023'te yeni haftaya Ay, Başak burcunda hareket ederken başlayacağız. Merkür retrosu bu hafta da devam edecek. Plüton Kova burcunda durağan S pozisyonda olacak. Sosyal ortamlarda bulunmak istemeyeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Beklenmedik seyahatler karşınıza çıkabilir. Eğitimle ilgili konularda harcamalarınız artabilir.

Haberin Devamı

2 Mayıs 2023'te Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Gece saat 02.27'de Güneş ve Retro Merkür kavuşumda olacak. Anın haritasında 9'uncu evde olacak. Bu kavuşum beraberinde geçmişe özlemi getirebilir. Geçmişle ilgili konular karşınıza çıkabilir. Yarım bıraktığınız şeyleri hatırlayabilirsiniz. Ay ve Neptün arasında yaşanacak kombinasyon ekonomik olarak dikkat edilmesi gereken bir gün olduğunu, maddi kayıpların yaşanabileceğini ve hayal kırıklığı olacağını vurguluyor. Dolandırıcılara ve aldatılmalara karşı dikkatli olmalısınız. Sabah saatlerinde Ay, Terazi burcuna geçiş yapacak. Beklenmedik ortaklıklar kurulabilir. İş seyahatlerine çıkmayı düşünebilirsiniz. Plüton, Kova burcunda retro hareketine başlayacak.

Haberin Devamı

3 Mayıs 2023'te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Beklenmedik bir seyahat gündeminize gelebilir. Eğitimle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. İletişiminiz kariyer odaklı olabilir. Kariyerinizde ilerlemenizi sağlayacak insanlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlıkla ilgili baş dönmesi ve denge kayıplarına karşı temkinli olmalısınız.

4 Mayıs 2023'te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün genelinde agresif, sinirli ve tartışmacı duygu durumu içerisine girebilirsiniz. Hayal kırıklıkları yaşanabilir. Trafikte kazalara karşı dikkat edilmesi gereken bir gün olacak. Dalgınlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Akşam saatlerine doğru Ay, Akrep burcunda hareket etmeye başlayacak. Yakın çevreniz ve kardeşlerle olan ilişkilerinizde problemler yaşanabilir. Venüs ve Neptün arasında akşam saatlerinde gerçekleşecek kare açı dolandırılmalara, maddi kayıplara ve aldatılmalara karşı dikkatli olunması gerektiği konusunda bizi uyarıyor.

5 Mayıs 2023'te Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Bugün hepimiz için çok önemli olan Ay Tutulması'nın gerçekleşeceği bir gün olacak ve bu tutulma Afrika, Asya ve Avustralya üzerinden gözlemlenebilecek. Tutulma 14°58' Akrep burcunda gerçekleşecek. Ay tutulmaları Dolunay zamanıdır aynı zamanda bu yüzden sonlanma enerjisi taşır. Hayatınızda bırakmanız gereken, artık size hizmet etmeyen ne varsa bunların hayatınızdan çıkacağını gösterir. Doğum haritanızda transit haritada tutulma noktasının düştüğü ev, 15 derece yakınlarında sabit burçlarda gezegeniniz varsa tutulmadan daha çok etki alabilirsiniz. Tutulma anında yükselen burç Akrep burcu olacak. Akrep burcu olan ülkemizin doğum haritasında tetik alacak gezegen Venüs olacak. Venüs maddi ve manevi değerlerle ilgili konuları temsil eder. Burada meydana gelecek bir tutulma finansal alanda yaşanacak tüm değişikliklere işaret eder. Dedikodu, ruhsal problemler, hırsızlıklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sağlık problemleri yaşanabilir. Yasalarla başınız derde girebilir, hapis cezası alabileceğiniz olaylara karşı dikkatli olmalısınız. Dünya genelinde depremler, hava şartlarında değişimler, mafyavari olaylar, terör saldırıları yaşanabilir.

Haberin Devamı

6 Mayıs 2023'te Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Aile içi gerginlikler yaşanabilir. Yeni bir eğitime başlanılmak istenebilir. Kişisel gelişiminize katkı sağlayacak, farkındalığınızı artıracağınız eğitimler almaya başlayabilirsiniz. Evli olanlar eşlerinin aileleri ile ilgili beklenmedik problemler yaşayabilir. Beklenmedik seyahatlere çıkabilirsiniz. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay, Yay burcuna geçiş yapacak.

Haberin Devamı

7 Mayıs 2023'te Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Aile içi ilişkilerde özellikle otorite figürleri olan kişilerle çatışmalar yaşanabilir. Birbirinizi anlamakta sıkıntılar yaşayabilirsiniz. İlişkinizde mesafe ve soğukluk hissedebilirsiniz. Duygularınızı ifade ederken fevri konuşmalar yapabilirsiniz. Eğitim, seyahat, hukuksal davalarla ilgili ani kararlar alabilirsiniz. Sonradan zararlı çıkabilirsiniz. Karar alırken Merkür'ün retro pozisyonda olduğunu unutmamalısınız. Yanlış karar alabilirsiniz.

Koç

Pazartesi günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar karşınıza çıkabilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cuma ve cumartesi günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Pazar günü yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları önceliğiniz olabilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim ya da felsefe konularına merak duyabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Pazartesi günü sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Pazar günü sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir.

İkizler

Pazartesi günü ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkilere ağırlık verebilirsiniz. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir.

Yengeç

Pazartesi günü yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu ve seyahatlerle yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular önceliğiniz olabilir. Cuma ve cumartesi günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Pazar günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızla ilgilenebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları karşınıza çıkabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu ve seyahatlerle yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konularına ağırlık verebilirsiniz. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz. Pazar günü ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları önceliğiniz olabilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Pazar günü yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici bir süreye girebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konularına ağırlık verebilirsiniz. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Pazar günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları önceliğiniz olabilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konularına ağırlık verebilirsiniz. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları ağırlık kazanabilir. Cuma ve cumartesi günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Pazar günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları önceliğiniz olabilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konularına ağırlık verebilirsiniz. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları ağırlık kazanabilir. Pazar günü sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü ikili ilişkilere yoğunlaşabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Çözüme kavuşmamış miras konuları varsa bu sorunlar çözülebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konularına ağırlık verebilirsiniz. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları dikkatinizi çekebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Yeni bir iş projesi üzerine düşünebilirsiniz.

Benzer İçerikler