Geri Dön
Haftalık burç yorumları (16 Mayıs - 22 Mayıs 2022)

Haftalık burç yorumları (16 Mayıs - 22 Mayıs 2022)

16 Mayıs 2022 - 22 Mayıs 2022 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

16 Mayıs 2022'de Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay, Yay burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli olayı 25°17’ Akrep burcunda meydana gelecek Ay Tutulması olacak. Anın yükselen burcu İkizler olacak. Ay Tutulması anında Satürn kare açı yaparak sert enerjilere neden olacak. Ay Tutulması'nın ana teması sorumluluklarının farkına varıp sorumlulukları almaktır. Tutulmanın etkisi 8 Kasım 2022'ye kadar devam edecek. Etkilerine baktığımızda hava şartlarında değişiklikler görülebilir. Ekonomik ve sağlık sorunları ile değişim ve dönüşümler meydana gelecek.

Haberin Devamı

17 Mayıs 2022'de Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Aile içi ikili ilişkilerde gerginlikler yaşanabilir. Eğitim konularında gelişmeler yaşanabilir. Ödemeler ve kredilerle ilgilenebilirsiniz. Beklenmedik ruhsal ve duygusal değişimler görülebilir.

18 Mayıs 2022'de Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açısı Mars ve Neptün kavuşumu kesinleşecek. Aile içi ikili ilişkilerde problemler yaşanabilir. Ani duygusal dalgalanmalar meydana gelebilir.

19 Mayıs 2022'de Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Güneş Plüton trine açısı olacak. Çocukların eğitimleri ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Kendinizde değiştirmek istediğiniz bir özelliğiniz varsa bugünden değişime başlayabilirsiniz. Harcamalara ve ödemelere dikkat etmelisiniz. Sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

20 Mayıs 2022'de Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay, Kova burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Retro Merkür ile Jüpiter arasında gerçekleşecek iyicil açı olacak. Gün genelinde gökyüzüne pozitif enerjiler hakim olacak. Çocuklarınızın geleceği ile ilgili girişimler yapabilirsiniz. Onlarla keyifli, hoş vakitler geçirebilirsiniz.

21 Mayıs 2022'de Ay, Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Güneş ve Retro Merkür kavuşumu olacak. Duygusal gerginlikler yaşayabileceğiniz bir gün. Uzun zamandır aksattığınız konular gündeminize gelebilir.

22 Mayıs 2022'de Ay, Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Balık burcuna geçiş yapacak. Duygularınızı ifade etmekten çekinebilirsiniz. Gün genelinde kendinizi gergin ve sinirli hissedebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olunması gereken bir gün olacak.

Koç

Pazartesi ve salı günleri seyahat konuları gündeme gelebilir. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Çarşamba ve perşembe günleri kariyeriniz ve işinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. İş temponuz yoğunlaşabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle olan ilişkiler gündeme gelebilir. Toplantılara katılabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Pazartesi ve salı günleri ödemeler ve krediler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Çarşamba ve perşembe günleri seyahat planları yapabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kariyeriniz ve işinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. İş temponuz yoğunlaşabilir.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler ve krediler karşınıza çıkabilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri seyahat planları yapabilirsiniz. Aldığınız bir eğitimi tamamlayabilirsiniz. Davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Yurt dışı ile ilgili yeni haberler duyabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular karşınıza çıkabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konularda yeni olaylar meydana gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ödeme ve krediler karşınıza çıkabilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Kronik rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler görülebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlardan ayrılabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular karşınıza çıkabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerde yeni bir sayfa açabilirsiniz. Ortak yapılan işlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz bitebilir.

Haberin Devamı

Başak

Pazartesi ve salı günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilere dikkat etmelisiniz. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konuları duyabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Günlük işlerinizle ilgili konuları tamamlayabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri iletişim konuları gündeminize gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konularıyla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ailevi konular karşınıza çıkabilir. Evinizle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Çocuklarla ilgili meseleler olabilir. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlar gündeminize gelebilir.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konular önceliğiniz olabilir. Finansal planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri insanlarla kurduğunuz iletişime dikkat etmelisiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konularında gelişmeler yaşanabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ailevi meseleler karşınıza çıkabilir. Evinizle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Aile içi ikili ilişkilerle ilgili konular önceliğiniz olabilir.

Yay

Pazartesi ve salı günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular karşınıza çıkabilir. Çarşamba ve perşembe günleri finansal konularda gelişmeler yaşanabilir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konular önceliğiniz olabilir. Finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri insanlarla kurduğunuz iletişime dikkat etmelisiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konularında gelişmeler yaşanabilir.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri hastane konularıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri finansal konularda gelişmeler meydana gelebilir. Maddi ve manevi değerlerle ilgili konular önceliğiniz olabilir. Finansal planlamalar yapabilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri daha çok sosyalleşebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri hastane konularıyla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili gelişmeler yaşanabilir.

Balık

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizle ilgilenebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri daha çok sosyalleşebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri hastane konularıyla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili gelişmeler meydana gelebilir. Kendi iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konulara karşı ilgi duyabilirsiniz.

Benzer İçerikler