Geri Dön
Haftalık burç yorumları (16 Ocak - 22 Ocak 2023)

Haftalık burç yorumları (16 Ocak - 22 Ocak 2023)

16 Ocak 2023 - 22 Ocak 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

16 Ocak 2023'te yeni haftaya Ay, Akrep burcunda hareket ederken başlıyoruz. Yoğun iş temposuyla haftaya başlangıç yapacağız. Rutin işlerinizde artış yaşanabilir. Evcil hayvanları olanlar can dostlarının sağlıklarıyla yakından ilgilenmek durumunda kalabilir. İkili ilişkilerde ön plana çıkabilirsiniz.

Haberin Devamı

17 Ocak 2023'te Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. İkili ilişkilerinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yeni anlaşmalar, sözleşmeler imzalanabilir. Ortak işlere başlanabilir. İşinizle ve kariyerinizle ilgili toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal çevrenizde aktif olabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Saat 17.26 ila 20.32 arasında Ay boşlukta hareket edecek. Ay boşlukta olduğu zaman diliminde yeni bir başlangıç yapmaktan kaçınmalısınız. Rutin işlerinize devam edebilirsiniz. Saat 20.32'de Ay, Yay burcuna geçiş yapacak. Merkür durağan pozisyonda hareket etmeye başlayacak.

18 Ocak 2023'te Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Sosyal çevrenizdeki veya iş çevrenizdeki kişilerle toplantılara katılabilirsiniz. Günün en önemli açısı Güneş ve Plüton arasında gerçekleşecek kavuşum açısı olacak. Hayatlarınızda değişim ve dönüşümü getirecek. Bu süreç bazılarınız için zorlu olabilir. İkili ilişkilerde tartışmalar ve kavgalar yaşanabilir. Patlama, kaza gibi olaylara karşı dikkatli olmalısınız. Merkür ileri harekete geçiyor ve Merkür retrosu sonunda bitiyor.

Haberin Devamı

19 Ocak 2023'te Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. İkili ilişkilerin ön planda olduğu bir gün olacak. Yeni sözleşmeler imzalanabilir. Ödemeler, krediler veya başkasından alacağınız varsa bununla ilgili problemler çıkabilir. Aldanma ve aldatılmalara açık olunabilecek bir gün yaşayabilirsiniz. Saat 13.08 ila 22.11 arasında Ay boşlukta olacak. Bu saatler arasında yeni bir girişimde bulunmamalısınız. Saat 22.11 itibarıyla Ay, Oğlak burcuna geçiş yapacak.

20 Ocak 2023'te Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Ödemeleriniz varsa bunlarla ilgili gecikmeler yaşanabilir. Kredi başvurusu olanlar problemlerle karşılaşabilir. Kronik rahatsızlığı olanlar özellikle kemik, kas ağrıları veya dişlerle ilgili hassasiyet yaşayabilir. Doktor kontrollerinizi unutmamalısınız.

21 Ocak 2023'te Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün açısı Merkür ve Mars arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı olacak. Beklenmedik ve ani çıkacak kavga, tartışma veya sözlü saldırılara karşı dikkatli olmalısınız. Partneriniz veya çocuğunuzla çıkacak sözlü çatışmalarda sakin olmanızda yarar var. Ay, saat 18.52 ila 21.29 arasında boşlukta hareket edecek. Saat 21.29 itibarıyla Ay, Kova burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli olayı saat 23.53 itibarıyla 01°32’ Kova burcunda gerçekleşecek Yeni Ay olacak. Anın yükseleni 13°41’ ile Terazi burcu olacak. Aile ve yuva temalarını ön plana çıkartacak bir Yeni Ay enerjisi gökyüzüne hakim olacak. Ailenizi ve yuvanızı ilgilendiren konularda radikal kararlar alabilirsiniz. İşinizle alakalı konularda rekabetin ön plana çıktığı bir süreç yaşayabilirsiniz. Çalışma ortamında problemler yaşanabilir. Bazılarınız sağlığınızla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Özellikle baş ağrısı, kulak ve boğaz ağrıları meydana gelebilir. Borsada manipülasyonlar yaşanabilir.

Haberin Devamı

22 Ocak 2023'te Ay, Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Aile içi ilişkilerde sürprizler olabilir. Gün içinde aile içinde mutluluk ve güzel gelişmeler yaşanabilir. Evinizi ilgilendiren bir fatura ya da herhangi bir ödemede yaşanan gecikmeler sorun yaratabilir.

Haberin Devamı

Koç

Pazartesi ve salı günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Çarşamba ve perşembe günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitiminize önem verebilirsiniz. Hukuksal davalarınız varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kariyeriniz ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Davalarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Yurt dışı ile ilgili yarım kalmış konular tamamlanabilir.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi ve salı günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ödemeler, krediler, alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Hayatınızdan çıkması gereken insanlarla yollarınız ayrılabilir.

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular karşınıza çıkabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ön planda olabilir. Ortak yapılan işlerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bazı ilişkileriniz sona erebilir.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ön planda olabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri günlük işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Rutin işleriniz artabilir. Sağlıkla ilgili konular karşınıza çıkabilir. Günlük işlerinizle ilgili yarım kalmış konuları tamamlayabilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Eğitim konularında yeni adımlar atabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Çevrenizdeki çocuklarla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yatırımlarınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular karşınıza çıkabilir. Bu dönemde finansal planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili sorunlar karşınıza çıkabilir. Ailenize daha çok zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüze daha çok vakit ayırabilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Çarşamba ve perşembe günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular ön planda olabilir. Bu dönemde finansal planlamalar yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri iletişimle ilgili sıkıntılar yaşanabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgilenebilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri hastane kontrollerine gidebilirsiniz. Bu dönemde iç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüze daha çok vakit ayırabilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular karşınıza çıkabilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular ön planda olabilir. Bu dönemde finansal planlamalar yapabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri sosyal açıdan yoğun bir döneme girebilirsiniz. Toplantılara katılabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri hastane kontrollerine gidebilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir.

Kova

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal açıdan yoğun bir döneme girebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri hastane kontrollerine gidebilirsiniz. İç dünyanıza çekilmek isteyebilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri seyahate çıkabilirsiniz. Kişisel eğitime önem verebilirsiniz. Davalarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Yoğun iş temposu yaşayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal açıdan yoğun bir döneme girebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Benzer İçerikler