Geri Dön
Haftalık burç yorumları (21 Kasım - 27 Kasım 2022)

Haftalık burç yorumları (21 Kasım - 27 Kasım 2022)

21 Kasım 2022 - 27 Kasım 2022 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

21 Kasım 2022'de yeni haftaya Ay, Terazi burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün en önemli açısı Güneş ve Jüpiter arasında gerçekleşecek. İş hayatında maddi ve manevi değerlerde artış görülebilir. Maddi fırsatlar yakalanabilir. Saat 18.10 ile 20.16 arasında Ay boşlukta olacak. Bu saatler arasında yeni bir işe başlamamalısınız. Mevcut rutin işlerinizle ilgilenebilir ya da dinlenebilirsiniz. Saat 20.16 itibarıyla Ay, Akrep burcuna geçiş yapacak.

Haberin Devamı

22 Kasım 2022'de Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Merkür ve Venüs arasında gerçekleşecek kavuşum açısı olacak. Kariyerinizle ilgili ani kararlar alabilirsiniz. Yeni iş anlaşmaları yapılabilir. Davaları olanlar çeşitli maddi kayıplarla karşılaşabilir.

23 Kasım 2022'de Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Saat 02.02'de Jüpiter durağan hareketine geçecek. Bugün ve yarın çevrenize iyilikler yapmayı unutmamalısınız. Ay'ın gezegenlere yapmış olduğu olumsuz açı nedeniyle eğitim ve eğitim kurumları ile ilgili problemler yaşanabilir. Seyahat edecekler beklenmedik sıkıntılarla karşılaşabilir. Saat 21.15 ile 23.15 arası Ay boşlukta hareket edecek. İç dünyanıza yönelebilirsiniz. Bu zaman diliminde yeni bir işe başlamamalısınız. Rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Saat 23.15'te Ay, Yay burcuna geçiş yapacak.

Haberin Devamı

24 Kasım 2022'de Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli olayı saat 01.57'de gerçekleşecek olan Yay burcunda Yeni Ay olacak. Anın yükseleni Başak burcu olacak. Sert, kaba ve agresif davranışlardan kaçınmalısınız. Saldırganlıktan ve saldırgan kişilerden uzak durmalısınız. İkili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Trafikte aceleci olmak ve dikkatsizliklere karşı temkinli olmalısınız. Akrabaların sağlık problemlerinin haberlerini alabilirsiniz. Beklenmedik kayıplar yaşanabilir.

25 Kasım 2022'de Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Merkür ve Şiron arasında gerçekleşecek trine açı olacak. Özellikle işinizle ilgili fırsatlar karşınıza çıkabilir. Gün içerisinde sosyal çevrenizdeki kişilerle ya da meslek kuruluşları ile ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. Ay saat 22.21'den 26 Kasım 2022'de saat 00.18'e kadar boşlukta hareket edecek.

26 Kasım 2022'de Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilk dakikalarıyla birlikte Ay, Oğlak burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Venüs ve Şiron arasında gerçekleşecek trine açı olacak. Gün içinde maddi ve manevi değerlerinizi iyileştirmek için adımlar atmak isteyebilirsiniz. Baş ağrısı, diş ve kemik ağrıları görülebilir, dikkatli olmalısınız.

Haberin Devamı

27 Kasım 2022'de Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşecek açı olacak. Beklenmedik haberler alabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Çocuklarınızın sağlık sorunları gündeme gelebilir.

Koç

Pazartesi günü ikili ilişkilerde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ödemeler, vergi ve kredi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Perşembe ve cuma günleri almanız gereken ya da halihazırda aldığınız bir eğitim varsa bununla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Eşinizin ailesi ile ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili toplantılara katılabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Genel sağlığınızla ilgili kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. İşleriniz bu dönemde artabilir ve yoğun çalışma temposu içerisine girebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerde, sözleşmelerde problemler yaşayabilirsiniz. Ben-sen çatışmaları yaşanabilir. Perşembe ve cuma günleri ödemeler ya da krediler gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa tedavinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri eğitim ya da seyahat konularıyla ilgili plan yapabilirsiniz. Eğer varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi günü yatırımlarınıza yoğunlaşabilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Partnerinizle sorun yaşadığınız bir konuda tekrar problem yaşanabilir. Salı ve çarşamba günleri rutin işleriniz artabilir. Evcil hayvanları olanlar dostlarını veterinere götürmek durumunda kalabilir. Üstünde çalıştığınız bir işi tamamlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler ile ilgili konular daha çok karşınıza çıkabilir. Cumartesi ve pazar günleri ödemelerinizle ilgili bütçe planlaması yapabilirsiniz. Başkalarından gelir elde ediyorsanız bu konularla ilgili haberler alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç

Pazartesi günü aile içi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgilenmek, ailenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri partnerinizle ilgilenebilirsiniz. Keyifli zaman geçirebilirsiniz. Çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Kreatif yönünüzü ortaya çıkartabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri günlük çalışmalarınız artabilir. Sorumluluklarınız sizi yorabilir. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerde iletişim yoğunluğu yaşanabilir. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili gelişmeler olabilir.

Aslan

Pazartesi günü yakın çevrenizle olan ilişkileriniz artabilir. Akrabalarınızla iletişiminiz yoğunlaşabilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri aile içi konular ve evinizle ilgilenebilirsiniz. Ailenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri aşk ilişkiniz, etrafınızdaki çocuklar, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü finansal kaynaklarınız, yatırımlarınız, ödemeleriniz gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Yakın çevrenizde sağlık problemi yaşayan varsa bunların sağlıkları ile ilgili duyumlar alabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri aile içi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Çocuklarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü dış görünüşünüz ve sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri maddi kaynaklarınızla ilgili konularda planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz ve eğitimlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Evinizin dekorasyonu ya da temizliği ile uğraşabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri fiziksel sağlığınız ya da dış görünüşünüzle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri gelirleriniz ve giderlerinizle ilgili bütçe planlaması yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevreniz, akraba ve kardeşlerinizle ilgili haberler duyabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz artabilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri içinize kapanabilirsiniz. Kendinizi çevrenizden soyutlamak isteyebilirsiniz. Sizden gizlenen konular açığa çıkabilir. Sağlıkla ilgili konular karşınıza çıkabilir. Psikolojinizi ilgilendiren konularda sorunlar yaşanabilir. Perşembe ve cuma günleri dış görünüşünüzde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal kaynaklarınız ile ilgili planlamalarınızı yapabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle ilişkileriniz artabilir. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iç dünyanıza yönelebilir, meditasyon yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön plana çıkmak isteyebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü eğitim, ticaret ve yurt dışı seyahati gibi konular gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri kariyeriniz ve işinizle alakalı konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde yapmış olduğunuz bir çalışmayı tamamlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. Arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sağlığınızla yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü ödemeler, süresi bitmiş sigortalar, krediler, vergi gibi finansal konular gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri eğitim, ticaret ve yurt dışı seyahati gibi konularla ilgilenebilir, çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyeriniz ve işinizle ilgilenebilirsiniz. Kariyerinizde yapmış olduğunuz bir çalışmayı tamamlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. Arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirebilirsiniz.

Benzer İçerikler