Geri Dön
Haftalık burç yorumları (23 Mayıs - 29 Mayıs 2022)

Haftalık burç yorumları (23 Mayıs - 29 Mayıs 2022)

23 Mayıs 2022 - 29 Mayıs 2022 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

23 Mayıs 2022'de haftaya Ay, Balık burcunda hareket ederken başlıyoruz. Gün boyu ikili ilişkiler, kariyer, eğitim alanında pozitif enerjiler hakim olacak. Günün en önemli iki açısından birincisi Mars ve Plüton arasında gerçekleşecek iyicil açı olacak. İkinci önemli açı ise Güneş-Jüpiter arasında gerçekleşecek iyicil acı gökyüzüne hakim olacak. Ödemeler, krediler, sigortalar ve başkalarından alacağınız maddi destekler gündemde olacak.

Haberin Devamı

24 Mayıs 2022'de Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açıları Retro Merkür ve Mars arasında gerçekleşecek iyicil açı ile Venüs ve Satürn arasındaki iyicil açı gökyüzünde pozitif enerjileri hissettirecek. Kariyer ve eğitim alanlarında değişim rüzgârları esebilir. Yarım kalmış veya uzun zamandır bitirmek istediğiniz bir işiniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz.

25 Mayıs 2022'de Ay, Balık burcunda hareket ederken güne başlıyoruz. Gecenin ilerleyen dakikalarında Ay, Koç burcuna geçiş yapacak. Sabah saatlerinde duygularınızı aşırı büyütebilir ve gereksiz tartışmalara girebilirsiniz, dikkatli olmalısınız.

26 Mayıs 2022'de Ay, Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Retro Merkür ve Plüton arasındaki iyicil açı olacak. Kariyer alanınızda hizmet ettiğiniz konularla ilgili değişiklikler gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

27 Mayıs 2022'de Ay, Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek sert açı olacak. Gerek maddi ve gerekse manevi olarak ciddi sıkıntılar gündeme gelebilir. Gün içinde Ay, Boğa burcuna geçiş yapacak.

28 Mayıs 2022'de Ay, Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Beklenmedik duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerde itiraflar yaşanabilir.

29 Mayıs 2022'de Ay, Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Mars-Jüpiter arasındaki kavuşum açısı olacak. Gün içinde tartışmalara girebilirsiniz. Unutmamak gerekir ki en küçük tartışma büyük kavgalara dönebilir. Gün içinde yangınlara karşı dikkatli olunmalı.

Koç

Pazartesi ve salı günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. Meditasyon ve şifa çalışmaları yapabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ilişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Sahip olduğunuz yeteneklerinizi kullanarak insanların içinde fark edilmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi kazanç konularınız gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine katılabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri hastane ile ilgili konular gündeme gelebilir. Psikolojik olarak gerginlikler hissedebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ilişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Sahip olduğunuz yeteneklerinizi kullanarak insanların içinde fark edilmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi ve salı günleri iş ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş görüşmelerine katılabilirsiniz. Sözleşmeler yapabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri hastane ile ilgili konular gündeme gelebilir. Psikolojik olarak gerginlikler hissedebilirsiniz. Meditasyon ve şifa çalışmaları yapabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri eğitim, hukuk, yurt dışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri iş ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş görüşmeleri ile ilgili konular karşınıza çıkabilir. Sözleşmeler yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerine katılabilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ödemeler, kredi ve sigorta konuları gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa hassasiyetleriniz oluşabilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri eğitim, hukuk, yurt dışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri iş ve kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sözleşmeler yapabilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Sözleşmeler ve ortaklıklarla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ödemeler, kredi ve sigorta konuları gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa hassasiyetleriniz oluşabilir. Cumartesi ve pazar günleri eğitim, hukuk, yurt dışı ile bağlantılı konularda gelişmeler meydana gelebilir.

Haberin Devamı

Terazi

Pazartesi ve salı günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Günlük rutin işlerinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yanınızda çalışanlar varsa bunlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Sözleşmeler ve ortaklıklarla ilgili konularda yeni haberler duyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ödemeler, kredi ve sigorta konularında gelişmeler yaşanabilir. Kronik rahatsızlıklarınız varsa hassasiyetleriniz oluşabilir.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırım ve borsa konularında gelişmeler yaşanabilir. Çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Günlük rutin işlerinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yanınızda çalışanlar varsa onlarla yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Sözleşmeler ve ortaklıklarla ilgili konularda yeni haberler duyabilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri aile içi ilişkilerle ilgili konular gündem gelebilir. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgili bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırım ve borsa konularında gelişmeler olabilir. Çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Günlük rutin işlerinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yanınızda çalışanlar varsa bunlarla ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Seyahat planları yapabilirsiniz. Eğitim, sosyal medya ve iletişim konularında gelişmeler yaşanabilir ve bu konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri aile içi ilişkilerle ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Evinizle ilgili bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırım ve borsa konuları gündeminize gelebilir. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili konular karşınıza çıkabilir.

Kova

Pazartesi ve salı günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bütçenizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz önceliğiniz olabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Eğitim, sosyal medya ve iletişim konuları gündeminize gelebilir ve bu konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri aile içi ilişkilerle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Evinizle ilgilenmek isteyebilir ve evinizle ilgili bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri ilişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Sahip olduğunuz yeteneklerinizi kullanarak insanların içinde fark edilmek isteyebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri maddi ve manevi kazanç konularınızda gelişmeler yaşanabilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde gelişmeler meydana gelebilir. Seyahat planları yapabilirsiniz. Eğitim, sosyal medya ve iletişim konularında yeni haberler duyabilir ve bu konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.

Benzer İçerikler