Geri Dön
Haftalık burç yorumları (26 Aralık 2022 - 1 Ocak 2023)

Haftalık burç yorumları (26 Aralık 2022 - 1 Ocak 2023)

26 Aralık 2022 - 1 Ocak 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

26 Aralık 2022'de yeni haftaya Ay, Kova burcunda hareket ederken başlıyoruz. Eğitimle ilgili sıkıntılar gelişebilir. Seyahat etmek isteyenler sorunlarla karşılaşıp yolculuk tarihlerini ertelemek durumunda kalabilir. Yurt dışı ile bağlantısı olanlar çeşitli problemlerle karşılaşabilir.

Haberin Devamı

27 Aralık 2022'de Ay, Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Saat 10.34'e kadar Ay, boşlukta hareket edecek. Bu saate kadar yeni bir işe başlamamalısınız. Saat 10.34 itibarıyla Ay, Balık burcuna geçiş yapacak. Gün içinde ortak yapılan işlerde olumlu gelişmeler yaşanabilir.

28 Aralık 2022'de Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde gergin ve sinirli hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinde Merkür durağan pozisyona geçecek. İletişim sorunları yaşanabilir. Elektrik ve elektrikli eşyalarda sorunlar çıkabilir. Günün en önemli açısı Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek olumlu açı olacak. Maddi kaynaklarınızla alakalı gelişmeler yaşanabilir. İşle ilgili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

29 Aralık 2022'de Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde işinizle alakalı kredi başvuruları ile ilgili olumlu haberler alınabilir. Saat 9.20-13.36 arasında Ay boşlukta olacak. Saat 12.33 itibarıyla Merkür Retro hareketine başlayacak. Saat 13.36 itibarıyla Ay, Koç burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı akşam saatlerinde gerçekleşecek. Maddi ve manevi değerlerle ilgili kararlar alabilirsiniz. Unuttuğunuz bir ödeme gündeme gelebilir.

30 Aralık 2022'de Ay, Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içerisinde özellikle ikili ilişkilerde sorunlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte problemler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki kişilerin sağlık problemlerini duyabilirsiniz.

31 Aralık 2022'de Ay, Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Güneş ve Mars arasında olacak. Ani gelişecek sağlık sorunları yaşanabilir. İkili ilişkilerde problemler ve şiddet olayları görülebilir. Kavga ve tartışmalardan uzak durmalısınız. Yılın son günü sosyal çevrenizdeki kişilerle problemler yaşayabilirsiniz. Maddi ve manevi yönden zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Saat 20.09 itibarıyla Ay, Boğa burcunda hareket etmeye başlayacak.

1 Ocak 2023'te hepimiz yepyeni bir yıla "Merhaba" diyeceğiz. Şimdiden hepimizin yeni yılı kutlu olsun. Ay, Boğa burcunda hareket ederken yeni bir yıla adım atacağız. Günün en önemli açısı sabah saatlerinde Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek. Maddi ve manevi konularda değişim ve dönüşümler söz konusu olabilir. İkili ilişkilerde güzel keyifli bir gün geçirilebilir.

Haberin Devamı

Koç

Pazartesi günü sosyal çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri hastane işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilir, meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu öğrenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kendinizi ön planda tutmak ve her işte kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde benmerkezci davranışlar sergileyebilirsiniz. Pazar günü finansal kaynaklarınız ve bütçeniz ile ilgili planlamalar ve kontroller yapabilirsiniz. Maddi ve manevi konular ilginizi çekebilir.

Boğa

Pazartesi günü yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. İşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sağlıkla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Hastane randevunuz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel bakımınızı yapabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Benmerkezci davranışlar sergileyebilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi günü eğitim, seyahat ve ticaret gibi konulara odaklanabilir, bunlarla ilgili yaşanacak sıkıntılara çözümler arayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. İş yoğunluğunuz artabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Pazar günü iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon gibi çalışmalar yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç

Pazartesi günü finansal konular ve ödemeler ile ilgilenebilirsiniz. Hayatınızda değişiklik yapmak istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizden gizlenen konular varsa bunlar ortaya çıkabilir. Salı ve çarşamba günleri eğitim, seyahat veya ticaret konuları ortaya çıkabilir. Yurt dışı ile bağlantısı olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Yeni bir iş için girişimde bulunabilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü ikili ilişkiler ve bitmiş olan sözleşmelerin yenilenmesi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ödemelerinizi yapabilirsiniz. Başkalarından gelecek maddi kaynaklarınız varsa bunları alabilirsiniz. Banka kredileri, sigortalar, vergi gibi ödemelerinizi ya da yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri eğitim, seyahat, ticaret ve yurt dışı ile bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bugünlerde inançlarınızla çelişen konular karşınıza çıkabilir. Pazar günü işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kariyerinizde yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa can dostunuzu veteriner kontrolüne götürebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili problemler varsa bunlar karşınıza çıkabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Miras konularınız varsa bununla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Pazar günü eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa onunla birlikte aile ziyaretine gidebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili problemler varsa bunlar karşınıza çıkabilir. Salı ve çarşamba günleri krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Miras konularınız varsa bununla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa onunla birlikte aile ziyaretine gidebilirsiniz. Pazar günü kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kronik rahatsızlıklarınız ortaya çıkabilir. Miras konularınız varsa bununla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Salı, çarşamba günleri eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa onunla birlikte aile ziyaretine gidebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bir kursa katılabilirsiniz. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı yaşayabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. İlaçlarınızı ve kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda hassas bir dönemden geçebilirsiniz. Boğaz ağrısı yaşayabilirsiniz. Pazar günü aşk ilişkileri gündeme gelebilir. Bu dönemde vaktinizi eğlenceye ayırmak isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler.

Kova

Pazartesi günü ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda hassas bir dönemden geçebilirsiniz. Boğaz ağrısı yaşayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri özel hayatınızda yeni gelişmeler yaşanabilir. Bu dönemde vaktinizi eğlenceye ayırmak isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler. Pazar günü aile içi ilişkiler ve yuvanızı ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgilenebilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda hassas bir dönemden geçebilirsiniz. Boğaz ağrısı yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri özel hayatınızda gelişmeler yaşanabilir. Bu dönemde eğlenceye vakit ayırmak isteyeyebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri aile içi ilişkiler ve yuvanızı ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle ilgilenebilir ve onlarla daha çok vakit geçirebilirsiniz. Sosyal medyaya daha çok vakit ayırabilir ve bol bol yeni iletişimler kurabilirsiniz. Aldığınız bir eğitimle ilgili yeni çalışmalara imza atabilirsiniz.

Benzer İçerikler