Geri Dön
Haftalık burç yorumları (26 Haziran - 2 Temmuz 2023)

Haftalık burç yorumları (26 Haziran - 2 Temmuz 2023)

26 Haziran 2023 - 2 Temmuz 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

26 Haziran 2023'te yeni haftaya Ay, Başak burcunda hareket ederken başlıyoruz. Gecenin ilk saatlerinde Ay, Terazi burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açıları Merkür ve Neptün karesi ile Mars ve Uranüs arasında gerçekleşecek kare açı olacak. Karar vermeniz gereken konularda zorlanabilirsiniz. Net kararlar almak için uygun bir gün değil. Ani gelişen kalp problemleri ciddiye alınmalı. Tartışmalar, kavgalar yaşanabilir. Mangal, ateş yakarken dikkatli olmalısınız.

Haberin Devamı

27 Haziran 2023'te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Merkür ve Plüton arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı olacak. Yakın çevrenizle alakalı beklenmedik haberler alabilirsiniz. Trafikte özellikle dikkat etmeniz gereken bir gün geçirebilirsiniz.

28 Haziran 2023'te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay, Akrep burcunda hareket etmeye başlayacak. İletişimin yoğun olacağı bir gün yaşayabilirsiniz. Meditasyon ya da dua gibi çalışmalar için uygun bir gün olacak.

29 Haziran 2023'te Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açıları Güneş ve Satürn arasında gerçekleşecek trine açı ile Venüs ve Şiron arasında gerçekleşecek trine açı gökyüzüne hakim olacak. Küslüklerin sona ereceği pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Sizi kısıtlayan konuların artık son bulduğu bir zaman dilimi sizleri bekliyor olacak.

Haberin Devamı

30 Haziran 2023'te Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Yay burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açısı Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek trine açı olacak. Aile büyükleriyle kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Birlikte seyahat planlaması yapabilir. Keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

1 Temmuz 2023'te Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açıları Güneş ve Merkür kavuşumu ile bu kavuşuma Jüpiterin olumlu açısı eşlik oluyor olacak. Düşündüğünüz yapmak istediğiniz ne varsa gökyüzü destekleyecek.

2 Temmuz 2023'te Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açısı Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecek kare açı olacak. Ani harcamalar, maddi kayıplar yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde problemler meydana gelebilir.

Koç

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilere önem verebilirsiniz. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar karşınıza çıkabilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları ön plana çıkabilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim ve felsefe konularına merak duyabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Pazartesi ve salı günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilere önem verebilirsiniz. İmza atmanız gereken sözleşmeler karşınıza çıkabilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cumartesi ve pazar günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilere önem verebilirsiniz. İmza atmanız gereken sözleşmeler karşınıza çıkabilir.

Haberin Devamı

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri aile içi iletişim ve ev konularıyla uğraşabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sanatsal yeteneklerinizle ya da hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular ön plana çıkabilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızla daha yakından ilgilenebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle ilişkilerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu ve seyahatlerle yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri aile içi iletişim ve evle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sanatsal yeteneklerinizle ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular önceliğiniz olabilir. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Partnerinizle ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak

Pazartesi ve salı günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız gibi bütçe konuları önceliğiniz olabilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde iletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Bu dönemde seyahat planları yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri aile içi iletişim ve evle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyonda değişiklikler yapabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konularına önem verebilirsiniz. İmajınızda değişiklikler yapmak ve ikili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız gibi bütçe konularına ağırlık verebilirsiniz. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde iletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Bu dönemde seyahat planları yapabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici bir süreye girebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konularına önem verebilirsiniz. İmajınızda değişiklikler yapmak ve ikili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız gibi bütçe konuları önceliğiniz olabilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilir, toplantılara katılabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konularına önem verebilirsiniz. İmajınızda değişiklikler yapmak ve ikili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir, yeni bir işe ya da yeni bir projeye başlayabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir ya da terfi konularıyla karşılaşabilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları ön plana çıkabilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim ya da felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir, yeni bir işe ya da yeni bir projeye başlayabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir ya da terfi konularıyla karşılaşabilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik hastalıkları olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Çözüme kavuşmamış miras konularının çözümü için gelişmeler yaşanabilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları ön plana çıkabilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim ya da felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir, yeni bir iş projesi üzerine çalışmalara başlayabilirsiniz.

Benzer İçerikler