Geri Dön
Haftalık burç yorumları (27 Haziran - 3 Temmuz 2022)

Haftalık burç yorumları (27 Haziran - 3 Temmuz 2022)

27 Haziran 2022 - 3 Temmuz 2022 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

27 Haziran 2022'de yeni haftaya Ay, İkizler burcunda ilerlerken başlıyoruz. İletişim odaklı olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Yoğun iş temposu içinde ailenizle, yuvanızla ilgili konularda güzel haberler alabilirsiniz. Yakın çevre ve akrabalarınızla ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Eller ve sinir sisteminde hassasiyetler görülebilir.

Haberin Devamı

28 Haziran 2022'de Ay, İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açısı Mars ve Retro Satürn arasında gerçekleşecek. Aile içi maddi konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde, ortak yapılacak işlerde beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz. Trafikte dikkatli olunmalı.

29 Haziran 2022'de Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli olayı 7 °22' Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeni Ay olacak. Yengeç Yeni Ay'ında anın yükselen burcu Yengeç burcu olacak. Yeni Ay ile birlikte gizli düşmanlıklar açığa çıkacak. Saklanılan ne varsa ortaya dökülecek. Yeni Ay anına Jüpiter kare açı yapacak. Olayları büyütme eğilimi içerisine girebilirsiniz. Özellikle Yeni Ay haritasında Mars ve Plüton arasında bulunan sert açı saldırılara karşı uyarı niteliğindedir. Kavgalardan ve tartışmalardan uzak kalmayı unutmamalısınız. Hassas, alıngan, yardımsever ve korumacı bir tutum içerisinde olacağız.

Haberin Devamı

30 Haziran 2022'de Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. İkili ilişkiler ve aşk konusunda beklenmedik sürprizler yaşanabilir. İşinizle alakalı sıkıntılar karşınıza çıkabilir. Ödemelerle ilgili sıkışmalar meydana gelebilir. Kredi ve sigorta gibi konularda problemler yaşayabilirsiniz.

1 Temmuz 2022'de Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay, Aslan burcuna geçiş yapacak. Duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Egodan uzak durmalısınız. Kredi, sigorta veya miras konuları ile ilgilenebilirsiniz. Ödemelerinizi yapabilirsiniz.

2 Temmuz 2022'de Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Mars ve Plüton arasında gerçekleşecek sert açı güne damgasını vururken, iletişim gezegeni Merkür de Retro Satürn ile iyicil açı yapacak, Neptün ile arasında sert açılar olacak. Gün içinde maddi ve manevi sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Aile içi gerginlikler ve tartışmalardan uzak durmalısınız. Ortak yapılacak işlerle ilgili veya imza atılacak sözleşmelerle ilgili dikkatli olunmalı. Kronik kalp rahatsızlığı olanlar doktor kontrollerinizi aksatmamalı.

Haberin Devamı

3 Temmuz 2022'de Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay, Başak burcunda hareket etmeye başlayacak. Ödemelerinizle ilgili planlama yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde güzel anlar yaşayabilirsiniz. Seyahatler gündeminize gelebilir. Akraba ziyaretlerine gidebilirsiniz. Evinizi düzenleyebilirsiniz.

Koç

Pazartesi günü yakın çevrenizle olan ilişkiler gündeminize gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim konuları artabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri aile içi ilişkiler ve eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni eşyalar alabilir ya da yeni bir eve taşınabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Çocuklarla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Pazartesi günü finansal kaynaklarınızın planlanmasını yapabilirsiniz. Harcamalar ve bütçe planlaması gündeme gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. Sosyal medyada geçirdiğiniz zaman artabilir. Cuma ve cumartesi günleri ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Ailevi konulara yönelebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bunlarla uğraşabilirsiniz. Pazar günü çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Bazılarınız yatırımları ile ilgili konulara ağırlık verirken bazılarınız sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilir.

İkizler

Pazartesi günü fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Benmerkezci hareket edebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri finansal kaynaklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ailevi konular gündeme gelebilir. Eviniz ile ilgili konular karşınıza çıkabilir.

Haberin Devamı

Yengeç

Pazartesi günü hastane işleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. İmajınızda değişiklik yapabilirsiniz. Estetik ve güzellikle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması gündeminize gelebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. Pazar günü yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü sosyal çevrenizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönüp meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeyi hayatınıza katabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde 'ben' diyebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Pazar günü finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı artıracak girişimlerle ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü kariyeriniz ve işinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal çalışmalara katılabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü seyahat, eğitim ve yurt dışı bağlantılı konular gündeminize gelebilir. İnançlarınızla alakalı konularda araştırma yapabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kariyer konuları aktifleşecek. Yeni bir iş veya bir proje başlatabilirsiniz. İşinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri arkadaş gruplarınızla sosyal olabileceğiniz bir gün sizi beklemekte. Sosyal olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Pazar günü sağlık kontrollerine gidebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü başkalarından alacağınız paralar veya miras varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeleriniz vergi, kredi, sigorta, faturalarınız gibi borçlarınızla ilgilenebilirsiniz. Kronik sağlık sorununuz varsa kontrole gidebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri inançlarınız ve değerleriniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konular karşınıza çıkabilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Pazar günü sosyalleşebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü ikili ilişkilerle ilgili konular daha çok ön plana çıkabilir. Ortak yapılacak işler gündeme gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Miras ve alacaklı olduğunuz gelirlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günü kişisel gelişim ile ilgili konular, seyahatler gündeminize gelebilir. Tatile çıkabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları karşınıza çıkabilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. İşinizle ilgili yoğun bir gün geçirebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü rutin yaptığınız günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık konularında hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerinizde gelişmeler yaşanabilir. Biten sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Avukatlarınızla yapmanız gereken görüşmeleriniz varsa bunlar karşınıza çıkabilir. Yeni ortak bir iş anlaşması yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gibi konulara öncelik verebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları karşınıza çıkabilir. Pazar günü yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konularda gelişmeler yaşanabilir. Eğitim konularına yönelebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Çocuklar veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri rutin günlük işlerinizle ilgili konular karşınıza çıkabilir. Evinize evcil bir hayvan alabilirsiniz. Rutin işleriniz artabilir. Başkalarına hizmet ettiğiniz konulara bir yenisini ekleyebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyalleşeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Pazar günü krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması önceliğiniz olabilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konularına karşınıza çıkabilir.

Balık

Pazartesi günü ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizde bir değişiklik yapacaksanız bunlarla ilgilenebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yatırımlarınızla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Yeni bir hobiye başlayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sağlık konusunda bu dönemde hassasiyetleriniz olabilir, sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. İş temponuz artabilir. Pazar günü partnerinizle olan ilişkinizde 'biz' diyebilmeniz için gerekli konular karşınıza çıkabilir.

Benzer İçerikler