Geri Dön
Haftalık burç yorumları (28 Mart - 3 Nisan 2022)

Haftalık burç yorumları (28 Mart - 3 Nisan 2022)

28 Mart 2022 - 3 Nisan 2022 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

28 Mart 2022'de haftaya Ay, Kova burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün en önemli açıları Venüs ve juno arasında gerçekleşecek kavuşum açısı ile Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek kavuşum açısı olacak. Gün içerisinde aile içi alınacak kararlar gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde duygusal değişimler yaşanabilir. Aile içi ilişkilerde problemler yaşanabilir. Maddi ve manevi kısıtlanmalar ve problemler gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

29 Mart 2022'de Ay, Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğle saatlerine doğru Ay, Balık burcunda hareket etmeye başlayacak. Gün genelinde önemli işlere adım atmaktan kaçınmalısınız. Günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Gün içinde evli bireyler eşleri ile ilgili problemler yaşayabilir. Birbirlerine karşı soğuk ve mesafeli davranışlar sergileyebilir.

30 Mart 2022'de Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Ay, Jüpiter kavuşumu gökyüzünde enerjisini hissettirecek. Duygularınızı abartabilirsiniz. Manevi duygular ön plana çıkabilir. Güzel enerjilerin gökyüzüne hakim olacağı bugün inançlarınız doğrultusunda dua okuyabilir ve dilek dileyebilirsiniz.

31 Mart 2022'de Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğle saatlerinde Ay, Koç burcunda hareket etmeye başlayacak. Gün içerisinde aşırı hayalci olabilirsiniz. Aldanma ve aldatılmalar yaşanabilir. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Duygusal dalgalanmalar yaşanabilir. Zaman zaman fevri davranışlarda bulunulabilir ya da karşılaşılabilir.

Haberin Devamı

1 Nisan 2022'de Ay, Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı saat 09:24'te gerçekleşecek Koç burcundaki Yeni Ay olacak. Anın yükseleni İkizler burcu olacak. Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay, Şiron ve Merkür kavuşumlu olacak. Hem yaralı hem de şifalı bir Yeni Ay olacak. Bu Yeni Ay'la birlikte söylenecek sözler, alınacak kararlar önemli olacak. Merkür'ün temsil ettiği her türlü iletişim konusunda dikkatli olmakta yarar var. Doğum haritalarınızın aldığı etkiye göre bazılarınız yıllardır yaralı olduğunuz konularda şifa bulurken bazılarınız ise yaralanan taraf olabilirsiniz.

2 Nisan 2022'de Ay, Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün sonlarına doğru Ay, Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak. Ani ve hızlı kararlar alabilirsiniz. Bir eğitim almak isteyebilirsiniz. Yurt dışı seyahat kararları çıkabilir. Hukuksal davalar için acele edilebilir. Konuşmalarınıza özellikle dikkat etmeniz gereken bir gün. Kavga ve tartışmalardan uzak durmalısınız.

Haberin Devamı

3 Nisan 2022'de Ay, Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Güneş-Merkür kavuşumu olacak. "Güneş, Merkür'ün kalbinde" dediğimiz bu zaman dilimi 2 Nisan 2022'de saat 23:30'da başlayıp 3 Nisan 2022'de saat 08:30'a kadar sürecek. Bu zaman diliminde olmasını istediğiniz bir dileğiniz varsa bunun için niyet edebilirsiniz.

Koç

Pazartesi günü sosyal çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri hastane işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilir, meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu öğrenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kendinizi ön planda tutmak, kendinizi her işte göstermek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde benmerkezci davranışlar sergileyebilirsiniz. Pazar günü finansal kaynaklarınız ve bütçeniz ile ilgili planlamalar ve kontroller yapabilirsiniz. Maddi ve manevi konular gündeminize gelebilir.

Haberin Devamı

Boğa

Pazartesi günü yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. İşinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Hastane randevunuz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel bakımlarınızı yapabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Benmerkezci davranışlar sergileyebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü eğitimle ilgili konular, seyahat, ticaret gibi konular gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İş yoğunluğunuz artabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Sosyal olacağınız bir üç gün yaşayabilirsiniz. Pazar günü iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon gibi çalışmalar için uygun bir gün olacak.

Haberin Devamı

Yengeç

Pazartesi günü finansal konular ve ödemeler gündeminize gelebilir. Hayatınızda değişiklik yapmak istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizden gizlenen konular varsa bunlar ortaya çıkabilir. Salı ve çarşamba günleri eğitimle, seyahat veya ticaret konuları ortaya çıkabilir. Yurt dışı ile bağlantısı olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Yeni bir iş için girişimde bulunabilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü ikili ilişkiler ve bitmiş olan sözleşmelerin yenilenmesi gibi konular gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri ödemeler ve finansal konular gündeme gelebilir. Başkalarından gelecek maddi kaynaklar gündeminize gelebilir. Banka kredileri, sigortalar, vergi gibi ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri eğitim, seyahat, ticaret ve yurt dışı ile bağlantılı konular gündeme gelebilir. Bu dönem inançlarınızla çelişen konular karşınıza çıkabilir. Pazar günü işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kariyerinizde yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık konulara gündeme gelebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun veteriner kontrolüne gidebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınızla ilgilenebilirsiniz. Miras konuları karşınıza çıkabilir. Eşinizin gelirleri ile ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Pazar günü eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konular gündeme gelebilir. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü ikili ilişkilerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ortaklıklarınızla, eşinizle ilişkileriniz yoğunluk kazanabilir. İlişkilerinizle daha yakından ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Pazar günü kronik sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü aile içi ilişkiler ve evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Evinizde yaptırmanız gereken bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Eğlenmek için faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Aşk ve flört ilişkileri gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ilgilenebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri rutin günlük yapmanız gereken işlerinizle meşgul olabilirsiniz. Sağlıkla ilgili hassasiyetleriniz olabilir. Baş ağrısı görülebilir. Pazar günü ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. İletişim odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri aileyi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde bir tadilat yapacaksanız bu gündeme gelebilir. Perşembe, Cuma ve cumartesi günleri partnerinizle beraber eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Finansal yatırımlarınız gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerle uğraşabilirsiniz. Pazar günü günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Yeni bir haftaya başlamadan önce yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı görülebilir.

Oğlak

Pazartesi günü finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçenizi planlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz yoğunlaşabilir. Sosyal medya ve iletişim konuları ön plana çıkabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri aileyi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Aile içi iletişim artabilir. Evinizle ilgili yapılacak bir değişiklik ve tadilat gündeme gelebilir. Pazar günü aşk ilişkilerinize odaklanabilirsiniz. Bu dönem eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler.

Kova

Pazartesi günü benmerkezci olup fark edilmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişikliğe gidebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Sağlıklı beslenmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal konularınız gündeme gelebilir. Kazançlarınızı artırmak için yeni arayışlar içerisine girebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Medya ve iletişimle ilgili konular karşınıza çıkabilir. Eğitim ve seyahat ile ilgili konularla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Aracı olanlar araçlarıyla ilgilenebilir. Pazar günü aile içi ilişkiler ve yuvanızı ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde yapmak istediğiniz değişikliklere odaklanabilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilir, meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günü fiziksel sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde benmerkezci olabilir ve kendinizi ön plana çıkartmak için her işte öne atılabilirsiniz. İnsanlara yapabildiklerinizi kanıtlamak isteyebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri finansal konular ortaya çıkabilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Ödemeler gündeminize gelebilir. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle ilgilenebilir, onlarla daha çok zaman geçirebilirsiniz. Sosyal medyada iletişim odaklı olabilirsiniz. Aldığınız bir eğitimle ilgilenebilirsiniz.

Benzer İçerikler