Geri Dön
Haftalık burç yorumları (29 Mayıs - 4 Haziran 2023)

Haftalık burç yorumları (29 Mayıs - 4 Haziran 2023)

29 Mayıs 2023 - 4 Haziran 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

29 Mayıs 2023'te yeni haftaya Ay, Başak burcunda hareket ederken başlıyoruz. Maddi ve manevi değerlerin ön planda olacağı bir gün yaşanabilir. Ödemelerde sıkıntılar ve başkalarından elde edilen gelirlerle ilgili belirsizlikler, gecikmeler yaşanabilir. Akşam saatlerinde Ay, Terazi burcunda hareket etmeye başlayacak. Yurt dışı kaynaklı ticaret konularıyla ilgili beklenmedik ani gelişmeler yaşanabilir.

Haberin Devamı

30 Mayıs 2023'te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içinde ikili ilişkilerde gerginlikler görülebilir. İletişimle ilgili sıkıntılar ve davalar açılabilir. Maddi ve manevi konularla ilgili konular ön planda olacak.

31 Mayıs 2023'te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Bankacılık konuları ile alakalı sıkıntılar yaşanabilir. Eğitim konularıyla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sivil toplum kuruluşları ve medya ile alakalı iletişim problemleri görülebilir.

1 Haziran 2023'te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilerleyen saatlerinde Ay, Akrep burcunda hareket etmeye başlayacak. Sert açıların gökyüzüne hakim olduğu bir gün bizleri bekliyor olabilir. Duygusal patlamalar yaşanabilir. Çalışma ortamlarında gerginlikler yaşanabilir. Tansiyon rahatsızlıklarına dikkat etmelisiniz. Günün en önemli açısı Mars-Satürn arasında gerçekleşecek Uranüsyen açı olacak. Beklenmedik sağlık sorunları yaşanabilir. İkili ilişkilerde gerginlikler oluşabilir.

Haberin Devamı

2 Haziran 2023'te Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. İletişimden kaynaklı sorunlar, medyada problemler yaşanabilir. Bankacılık işlemlerinde sıkıntılar, ödemelerde gecikmeler meydana gelebilir. Kredi çekmek isteyenler iletişim ve evrak konuları ile ilgili gecikmeler yaşayabilir. Seyahatlerde problemler çıkabilir. Seyahatler iptal edilebilir.

3 Haziran 2023'te Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı olan Venüs ve Neptün arasındaki olumlu açı gökyüzündeki yerini alacak. Sabahın ilk saatlerinde Ay, Yay burcunda hareket etmeye başlayacak. Sosyal çevrenizde, aile ortamınızda güzel gelişmeler olabilir. Eğitimle ilgili yeni kararlar alınabilir. Aile büyükleriyle sıkıntılar oluşabilir.

4 Haziran 2023'te Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Yay burcunda gerçekleşecek Dolunay olacak. Anın yükseleni Yengeç burcu olacak. İş hayatı ve sağlıkla ilgili konular ön plana çıkacak. Salgın hastalıklarda artış görülebilir. Güvenlik güçleri ve sağlık çalışanlarını ilgilendiren olaylar yaşanabilir. Zehirlenme vakalarında artış görülebilir. Finansal konuların konuşulacağı ve kararların alınacağı bir süreç yaşanabilir.

Haberin Devamı

Koç

Pazartesi günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilere odaklanabilirsiniz. İmza atmanız gereken sözleşmeler karşınıza çıkabilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Perşembe ve cuma günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları odak noktanız olabilir. Yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konularına ağırlık verebilirsiniz. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilere odaklanabilirsiniz. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cumartesi ve pazar günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi günü ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilere odaklanabilirsiniz. İmza atmanız gereken sözleşmeler ön plana çıkabilir. İkili görüşmeleriniz artabilir.

Haberin Devamı

Yengeç

Pazartesi günü yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu ve seyahatlerle yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular karşınıza çıkabilir. Perşembe ve cuma günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızla daha yakından ilgilenebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları önceliğiniz olabilir. Salı ve çarşamba günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu ve seyahatlerle yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda gelişmeler olabilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları odak noktanız olabilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde iletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Seyahate çıkma kararları alabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizi temizleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konularına ağırlık verebilirsiniz. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları karşınıza çıkabilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde iletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Seyahate çıkma kararları alabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba ve perşembe günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici bir süreye girebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konularına ağırlık verebilirsiniz. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Salı ve çarşamba günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konularına ağırlık verebilirsiniz. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konularında gelişmeler yaşanabilir. Yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konularda yeni olaylar olabilir. Yeni bir işe başlayabilir ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları ağırlık kazanabilir. Perşembe ve cuma günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici yeni bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları ağırlık kazanabilir. Yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konularına ağırlık verebilirsiniz. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe başlayabilir ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları ağırlık kazanabilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü ikili ilişkiler ağırlık kazanabilir. Salı ve çarşamba günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Çözüme kavuşmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Perşembe ve cuma günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları ön plana çıkabilir. Yurt dışında yaşayan yakınlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konularına ağırlık verebilirsiniz. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir iş projesi üzerine çalışmalar yapmaya başlayabilirsiniz.

Benzer İçerikler