Geri Dön
Haftalık burç yorumları (30 Ekim - 5 Kasım 2023)

Haftalık burç yorumları (30 Ekim - 5 Kasım 2023)

30 Ekim 2023 - 5 Kasım 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

30 Ekim 2023'te yeni haftaya Ay, Boğa burcunda hareket ederken başlıyoruz. Akşam saatlerinde Ay, İkizler burcuna geçiş yapacak. Ekonomi, borsa gibi finansal konuların ön planda olduğu bir gün yaşayabilirsiniz. Gün içerisinde dış görünüşünüz, sağlık konularınız, iş ve kariyer konularınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yoğun bir gün sizi bekliyor olacak. Sosyal çevrenizle görüşmeleriniz kısıtlanabilir. Toplantılara katılamayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden gelebilecek problemlere dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

31 Ekim 2023'te Ay, İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecek trine açı olacak. Bir projeye dahil olabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Ortak iş yaptığınız kişilerle maddi ve manevi konularda beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz.

1 Kasım 2023'te Ay, İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Merkür ve Şiron arasında gerçekleşecek 150 derecelik açı olacak. Gün içerisinde maddi ve manevi sıkıntılar yaşanabilir. Sağlık konuları tetiklenebilir. Hastalıklara karşı daha hassas olabilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklıklarda beklenmedik problemlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle iletişiminiz artabilir. İşinizle ilgili eğitim konuları önceliğiniz olabilir. Saat 22.48 itibarıyla Ay ile Betelgeuse sabit yıldızı kavuşum yapacak. Bereketinizi artıracak çalışmalar yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

2 Kasım 2023'te Ay, İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilk saatinde Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye başlayacak. İletişim odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Eğitim konuları ön plana çıkabilir. Yakın çevrenizden güzel haberler alabilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz.

3 Kasım 2023'te Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Saat 03.52 itibarıyla Ay, Sirius sabit yıldızı ile kavuşum açısı yapacak. Meditasyon yapmak, dua etmek ve dilek dilemek için uygun zaman dilimi 02.52 ile 04.52 arasında olacak. Aile içi iletişimin yoğun olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Aile bireylerinden birisinin sağlık sorunlarıyla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde duygusal çatışmalar yaşanabilir.

4 Kasım 2023'te Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleye doğru Ay, Aslan burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açılarından birincisi Venüs ve Neptün arasında gerçekleşecek karşıtlık açısı olacak. İkinci önemli açı Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşecek karşıtlık açı olacak. Maddi ve manevi değerler konusunda spekülasyonlar ve hayal kırıklıkları oluşabilir. Gerek ikili ilişkilerde gerekse finansal konularda umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Yatırım yapacakların dikkatli davranması gereken bir gün olabilir. İkili ilişkilerde iletişim kopuklukları yaşanabilir. Ben-sen çatışmaları görülebilir. İlişkide özgürlük arayışı ön plana çıkabilir.

Haberin Devamı

5 Kasım 2023'te Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Haftanın genel yorgunluğunu atmak isteyebilirsiniz. Duygularınızı, sıkıntılarınızı büyütebilirsiniz. Ruhsal enerjiniz gün içinde düşebilir. Günün en önemli açısı Mars ve Şiron arasında gerçekleşecek 150 derecelik açı olacak. İlişkilerde ani çıkabilecek kavgalardan, çatışmalardan uzak durmalısınız. Çocuklarla olan ilişkilerde ve aşk ilişkilerinizde kavgalardan uzak durmalı ve sakin kalmaya çalışmalısınız. Sevdiklerinizin sağlık sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Koç

Pazartesi günü maddi ve manevi değerlerle ilgili konular önceliğiniz olabilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri çocuklarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğlenmek, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Pazartesi günü toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri maddi ve manevi değer konuları karşınıza çıkabilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi günü sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri maddi ve manevi değer konuları ön plana çıkabilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konularına zaman ayırabilirsiniz. Kişisel eğitiminizle ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değer konuları önceliğiniz olabilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü kişisel eğitiminizle alakalı konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan iletişimde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sağlığınızla ilgili hassasiyetleriniz oluşabilir. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü sigortalar ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri eğitim konuları karşınıza çıkabilir. Yurt dışında yaşayan iletişimde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri işinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler olabilir. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir. Salı ve çarşamba günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yurt dışında yaşayan iletişimde olduğunuz kişilerle olan ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınızda ağrı ve hassasiyet yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerde sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir ve bunları yenilemek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yurt dışında yaşayan iletişimde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınızda ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılar oluşabilir. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir ve bunları yenilemek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar, miras gibi konularla uğraşabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla uğraşabilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınızda ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerde beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir ve bunları yenilemek isteyebilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü yakın çevrenizden kişilerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medyada daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınızda ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Benzer İçerikler