Geri Dön
Haftalık burç yorumları (30 Mayıs - 5 Haziran 2022)

Haftalık burç yorumları (30 Mayıs - 5 Haziran 2022)

30 Mayıs 2022 - 5 Haziran 2022 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

30 Mayıs 2022'de Ay, İkizler burcunda hareket ederken yeni haftaya başlayacağız. Haftanın ve günün en önemli açısı saat 14:30'da İkizler burcunda gerçekleşecek Yeni Ay olacak. Ankara'ya göre incelediğimizde anın yükselen burcu Terazi burcu olacak. İkili ilişkilerde ben-sen kavramları karşımıza çıkacak. Aldebaran sabit yıldızı aktifleşecek. "Ne kadar dürüst bir insansınız?" ya da "Ahlaklı ve dürüst bir hayat yaşıyor musunuz?" gibi sorular Yeni Ay'la birlikte cevap bulacak. Artık ceza ve ödül zamanı. Bu süreçte kavgalardan uzak durmalısınız. İletişim problemleri yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

31 Mayıs 2022'de Ay, İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. İkili ilişkilerde problemler meydana gelebilir. Hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işlerinizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz.

1 Haziran 2022'de Ay, İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Yengeç burcuna geçiş yapacak. Aile, yakın çevre, akrabalar ile iletişim problemleri görülebilir. Eğitim konuları ön plana gelebilir. Gün içinde trafikte dikkatli araç kullanmalısınız.

2 Haziran 2022'de Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Şefkat ve sevgi sınavları gündeme gelebilir. Sabrınız sınanabilir. Tartışma ve kavgalardan uzak durmalısınız. İletişim problemleri yaşanabilir.

3 Haziran 2022'de Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün boyunca Yengeç burcunda hareket eden Ay, akşam saatlerinde Aslan burcuna geçiş yapmış olacak. Gün içinde maddi ve manevi değerlerinizle ilgili anlaşma imzalamanız gerekirse dikkatli olmalısınız. İkili ilişkilerde tartışmalar çıkarma eğiliminde olabilirsiniz.

Haberin Devamı

4 Haziran 2022'de Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Aile içi ödemeler veya varsa miras konuları gündeme gelebilir. Bunlarla ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. Çiftler arasında sıkıntılar yaşanabilir.

5 Haziran 2022'de Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Ani duygu değişimleri yaşayabilirsiniz. Aile içi tartışmalar ve beklenmedik olaylar yaşanabilir.

Koç

Pazartesi ve salı günleri duygusal olabilirsiniz. İletişim odaklı olabilirsiniz. Yakın çevrenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ailevi konularla meşgul olabilirsiniz. Aile bireylerinizle yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyalleşebilir, aşk hayatınıza yoğunlaşabilirsiniz. Çocuklarla ilgili gelişmeler olabilir. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve salı günleri maddi ve manevi kaynaklarınız, paranız ve bütçeniz ön plana çıkabilir. Güven alanınızı korumak isteyebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri zihniniz yoğun olacak. Yakın çevrenizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Kısa seyahatlere çıkabilirsiniz. Aracınızın bakımı ile uğraşabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konularla ilgili haberler duyabilirsiniz. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi ve salı günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ve iş yerinizde kendinizi ön plana çıkartmayı düşünebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri finansal konular karşınıza çıkabilir. Harcamalarınızla ilgili konuları gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizi sorgulama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz, planlar ve kararlar gündeme gelebilir. Eğitim ile ilgili konularda gelişmeler meydana gelebilir. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Dualar edebilir, meditasyona yönelebilirsiniz. Sağlıkla ilgili kontrolleriniz varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri duygusal ve şefkatli olabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Geçmiş konulara ilgi duyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konularda gelişmeler yaşanabilir. Ödemeler ve ticaret ile konularda yeni haberler duyabilirsiniz. Duygusal harcamalardan kaçınmalısınız.

Haberin Devamı

Aslan

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. İş toplantılarınız yoğunlaşabilir. Üye olduğunuz bir dernek varsa bunun faaliyetlerine katılabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri biraz takıntılı olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Biraz yalnız kalmak için inzivaya çekilme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacak. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelecek. İşlerinizle ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle yoğunluğunuz artabilir. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Üye olduğunuz bir dernek varsa bunun faaliyetlerine katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri iç dünyanıza dönebilir ve içinize kapanabilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Terazi

Pazartesi ve salı günleri alışveriş ve eğitim ile ilgili konular karşınıza çıkabilir. Beklenmedik seyahatlere çıkabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. İşlerinizle ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişiminiz artabilir. Ortak çalışmalar yapabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri finansal konularla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Ödemeler ve vergilerle meşgul olabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri alışveriş, eğitim ile ilgili konular karşınıza çıkabilir. Beklenmedik seyahatlere çıkabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yoğun iş temposuna girebilir, yeni projelerle uğraşabilirsiniz. İşinizde zaman zaman sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler gündeme gelecek. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili konularda sıkıntılar çıkabilir. Partnerinizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri finansal konularda gelişmeler yaşanabilir. Ödemeler ve vergiler gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri eğitim konularına eğilebilirsiniz. Uluslararası ticaret konuları karşınıza çıkabilir.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri rutin günlük işleriniz gündeme gelecek. Günlük işlerinizin sayısında artış olabilir, işlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilere dikkat etmelisiniz. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili konularda sıkıntılar çıkabilir. Partnerinizle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konularda gelişmeler yaşanabilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri aşk hayatı ve çocuklarla ilişkilere yoğunlaşabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Yatırım ile ilgili konuları takip edebilirsiniz. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri günlük işlerinizle meşgul olabilirsiniz. Günlük işlerinizin sayısında artış olabilir, işlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Kemik ve kas ağrıları yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerde ego çatışmaları olabilir. İkili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç olacak.

Balık

Pazartesi ve salı günleri ailevi konularla meşgul olabilirsiniz. Aile bireylerinizle yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Çarşamba, perşembe ve cuma günleri aşk hayatı ve çocuklarla ilişkilere yoğunlaşabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Yatırım ile ilgili konuları takip edebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri günlük rutin işlerle ilgilenilebilir. Hizmet alınan kişilerle ilgili konular karşınıza çıkabilir. Sağlık konusunda hassasiyetler yaşanabilir.

Benzer İçerikler