Geri Dön
Haftalık burç yorumları (4 Nisan - 10 Nisan 2022)

Haftalık burç yorumları (4 Nisan - 10 Nisan 2022)

4 Nisan 2022 - 10 Nisan 2022 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

4 Nisan 2022'de haftaya Ay, Boğa burcunda hareket ederken başlıyoruz. Gün genelinde duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Özellikle ikili ilişkilerde yanlış anlaşılmalar ve tartışmalar yaşanabilir. İştahınız artabilir.

Haberin Devamı

5 Nisan 2022'de Ay, Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, İkizler burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Mars ve Satürn kavuşumu olacak. Bu açı tüm haftaya damgasını vuracak. Zorlayıcı ve sert olayları beraberinde getiren iki gezegenin kavuşumları hedef odaklı mücadele getirebilir. Başarısız olma korkusu, katılık, hareketin baskılanması, kavga ve tartışma çıkarma, öfke gibi duygu durumlarını açığa çıkartabilir. Venüs bugün Balık burcuna geçiş yapacak. 2 Mayıs 2022 tarihine kadar Balık burcunda kalacak. Venüs, Balık burcunda yüceldiği yerdedir. Tanrısal bir sevgi arayışı içerisine girilebilir. Venüs, Balık burcunda iken isteklere, sevgi alma ve verme konularında, ilişkide olduğunuz kişilere karşı sınır koymakta zorlanabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerde ilişkiyi kendi bakış açınıza göre yargılayıp aldanma ve aldatılmalar, düş kırıklıkları yanabilecek bir dönem olacak. Arkadaş ortamlarında şefkatli, duygusal ve hassas olabilirsiniz. Finansal konularda pratik kararlar veremeyebilirsiniz.

Haberin Devamı

6 Nisan 2022'de Ay, İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Sosyal olmak isteyebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Kişisel gelişiminize zaman ayırabilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartabileceğiniz, duygularınızı dışa vuracağınız bir gün geçirebilirsiniz. Duygusal yaralarınızın şifalanacağı, yaralarınızın sarılacağı ve kendinizi çok daha iyi hissedeceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz.

7 Nisan 2022'de Ay, İkizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Yengeç burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı olacak. Bugün duygularınızı ifade ederken abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz. Duygusal olarak aldatılmış gibi bir hisse kapılabilirsiniz. İş ortamında üzerinize beklemediğiniz bir sorumluluk alabilirsiniz. İkili ilişkilerde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ödemeler, kredi, vergi ve sigorta gibi konularda problemler yaşanabilir.

8 Nisan 2022'de Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Merkür ve Mars arasında olumlu açısı olacak. Alacağınız kararlar için harekete geçebilirsiniz. Yoğun iletişim odaklı bir gün yaşayabilirsiniz. Eğitim konuları, hukuksal konular veya manevi konularla ilgili sıkıntılar yaşanabilir.

Haberin Devamı

9 Nisan 2022'de Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün genelinde ikili ilişkilerde beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte güçlük yaşayabilirsiniz. Bekar olup ilişkisi olanlar yeni kararlar alabilir.

10 Nisan 2022'de Ay, Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Aslan burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli açısı Merkür Plüton karesi olacak. Sevgiden ve şefkatten uzak, sivri dilli ve yaralayıcı konuşmalardan uzak durulmalı. Tartışmalar ve kavgalardan uzak durmanız gereken önemli bir gün. Sinirlere hakim olunmalı. Öfke krizlerinde kontrol elden bırakılmamalı. Sert enerjilerin hakim olduğu bir gün yaşanacak. Dikkatli ve temkinli olunmalı. Evliliklerle ilgili şiddet olaylarına karşı dikkat edilmeli.

Haberin Devamı

Koç

Pazartesi günü finansal konular gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle iletişim halinde olabilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Aile içi maddi konular karşınıza çıkabilir. Cuma ve cumartesi günleri beklenmedik harcamalar, yatırımlarla ilgili sıkıntılar görülebilir. Aile içi ilişkilerde gelişmeler yaşanabilir. Eviniz ile ilgili bir tadilat veya dekorasyonla meşgul olabilirsiniz. Pazar günü yatırım konuları, hobiler ve eğlence gibi konulara ağırlık verebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü ikili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Aile içi iletişim konuları ve kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri finansal kaynaklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Maddi ve manevi değerler, aile içi ilişkiler ve sağlıkla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle olan ilişkiler karşınıza çıkabilir. Seyahat planları yapabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Pazar günü aile içi konular gündeme gelebilir. Evinizin dekorasyonu ile ilgilenebilirsiniz. Aile içinde baskın olmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde gerginlikler yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi günü sağlık konuları gündeme gelebilir. Meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerde ve iletişim ile ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde baskın karakter olmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık problemleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri finansal konular gündeme gelebilir. Bütçenizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili kişilerde sağlık problemleri yaşanabilir. Pazar günü yakın çevrenizdeki kişilerle ilgili konular karşınıza çıkabilir. İletişim yoğunluğunuz artabilir. Seyahat konuları gündeminizde olabilir.

Yengeç

Pazartesi günü sosyal çevrenizle olan ilişkilerde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizden kişilerin sağlık problemlerini duyabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri hastane işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon çalışmaları yapabilir iç sesinizi dinleyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri fiziksel dış görünüşünüzle alakalı takıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde 'ben' diyerek kendi fikirlerinizin kabul görmesi için yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Pazar günü maddi ve manevi değerlerle ilgili konular ön plana çıkabilir. Finansal kaynaklarınızla ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Harcamalarınızı nasıl yapacağınız konusunda planlamalar yapabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü toplum önündeki statünüzle alakalı konular gündeme gelebilir. İşinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizdeki kişilerle iletişim konularında gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına katılabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri hastane kontrollerine gidebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İç dünyanızın gizli kalmış yönlerini açığa çıkartabilirsiniz. Psikolojik hassasiyetler olabilir. Pazar günü imaj değişikliği yapabilirsiniz. Fiziksel dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Her alanda kendinizi hatırlatmak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi sergilemek ve sahne önünde olmak isteyebilirsiniz. Bu süreçte ego problemleri yaşanabilir. Egodan kaynaklı yıkıcı davranışlardan kaçınmalısınız.

Başak

Pazartesi günü kişisel eğitim, ticaret, yurt dışı ile bağlantılı konular ve seyahatler gündeminize gelebilir. Ayrıca eşiniz varsa onun ailesi ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri işinizle alakalı konularda gelişmeler olabilir. Bazılarınız çalışma arkadaşları veya patron olan kişilerle problemler yaşayabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle yapacağınız etkinlikler, toplantılar ve işler karşınıza çıkabilir. Yardım kuruluşlarının faaliyetlerine destek olabilirsiniz. Kişisel haritalarınıza göre değişmekle beraber bazılarınız sosyal çevrenizdeki kişilerle problemler yaşayabilir. Pazar günü sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoga, meditasyon gibi çalışmalar içerisine girebilirsiniz. İç dünyanızın derinliklerinde saklı konuları açığa çıkartabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü finansal konular, başkalarından gelen gelirler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ödemeler, sigortalar, vergi ve kredi konularıyla ilgilenebilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Miras konuları gündeminizde olabilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri kişisel gelişim ve eğitim ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Ticaret ile ilgili konularda sıkıntılar ortaya çıkabilir. Cuma ve cumartesi günleri işinizle alakalı konular gündeme gelebilir. İş arkadaşlarınızla aranızda problemler çıkabilir. Zaman zaman işte aksaklıklar yaşanabilir. Pazar günü sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Yardım kuruluşlarının faaliyetlerine destek olabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü ikili ilişkiler, ortak yapılan işler ve ortaklıklarla ilgili konularda sıkıntılar yaşanabilir. Bu ortaklıklarla olan ilişkinizi tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Süresi bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ödemeler, sigortalar, kredi gibi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Çözümlenmemiş miras konuları varsa gündeme gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri seyahatler gündeminize gelebilir. Ticaretle uğraşanlar ithalat ve ihraç işlerinde aksamalar yaşayabilir. Kişisel gelişiminizle ilgili eğitimler alabilirsiniz. Pazar günü işinizle alakalı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Zaman zaman aksamalar ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Evcil hayvanınız varsa bunların bakımına ve sağlıkları ile ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerinizle alakalı konular gündeminize gelebilir. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili konularda problemler yaşayabilirsiniz. İnsanlarla aranızda iletişim problemleri olabilir. Cuma ve cumartesi günleri ödemeler, sigortalar, krediler gündeme gelebilir. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi konular gündem gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa hassasiyetler oluşabilir. Pazar günü kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. Seyahat konuları gündeme gelebilir. Yurt dışı bağlantılı bir iş yapıyorsanız bu işle ilgili konular gündeminize sık sık gelecek.

Oğlak

Pazartesi günü ikili ilişkiler, partneriniz varsa çocuklarınız ile ilgili konular gündeme gelebilir. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri günlük rutin işlerinizde bir yoğunluk olabilir. Sağlığınızda hassasiyetler gelişebilir. Özellikle kulaklar başta olmak üzere sinir sistemini etkileyen hassasiyetler görülebilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Daha çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkilerle ilgili konularda zaman zaman gerginlikler yaşanabilir. Ortak yapılan işlerde sorunlar meydana gelebilir. Yenilenme zamanı gelmiş olan sözleşmeler karşınıza çıkabilir. Pazar günü hayatınızda bazı konuların üzerine daha çok eğilmeniz gerekebilir. Artık devam ettiremeyeceğiniz durumları bitirmeli ve hayatınızda değişiklikler yapmalısınız. Miras konuları gündeminizde olabilir. Alacaklı olduğunuz bir maddi konu varsa bununla ilgili konular karşınıza çıkabilir.

Kova

Pazartesi günü ailenizi ilgilendiren konular gündeminizi meşgul edecek. Evinizle ilgili bir problem varsa bu sorunlar gündem gelebilir. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkileriniz, çocuklar, hobileriniz, yatırımlarınız gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Bunlarla ilgili problemler varsa bunları çözmeye çalışabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri günlük rutin işlerinizde bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Çok çalışmanız gerekebilir. Kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet oluşabilir. Evcil bir hayvanınız varsa onun bakımı ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkilerle alakalı konular gündeminizi uzun süre meşgul edecek. Bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ortak bir iş girişiminde bulunabilirsiniz. Sözleşmelere imza atabilirsiniz. Zaman zaman bunlarla alakalı ani gelişen sıkıntılar karşınıza çıkabilir.

Balık

Pazartesi günü yakın çevrenizle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir. Aracınızın bakımı ile ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Ertelediğiniz alışverişleri yapabilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Sosyal medya ve iletişim konularında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Salı, çarşamba ve perşembe günleri ailenizi ilgilendiren konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Bazılarınız taşınabilir, bazılarınız evinin tadilat konuları ile ilgilenebilir. Cuma ve cumartesi günleri çocuklarınız ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Sanatsal faaliyetlere katılabilir, hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü günlük rutin işlerinizde artış yaşayabilirsiniz. Daha çok sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Evinizi yeni bir evcil hayvana açabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular ve bunların tedavisi ile ilgili konular gündeminize gelebilir.

Benzer İçerikler