Geri Dön
Haftalık burç yorumları (6 Haziran - 12 Haziran 2022)

Haftalık burç yorumları (6 Haziran - 12 Haziran 2022)

6 Haziran 2022 - 12 Haziran 2022 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

6 Haziran 2022'de haftaya Ay, Aslan burcunda hareket ederken başlıyoruz. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte Ay, Başak burcuna geçiş yapacak. Günün enerjisi ile birlikte uzun zamandır ötelediğiniz işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Gün içerisinde ödemeleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Kredi çekmek ya da sigorta yaptırmak gibi işleriniz varsa bunlarla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Günün en önemli açısı Güneş ve Chiron arasında gerçekleşecek sextile yani olumlu açı olacak. Sizi üzen, kalbinizin derinliklerinde size ah çektiren acınızı hafifletecek bir olay yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

7 Haziran 2022'de Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Yakın çevreniz, akrabanız veya komşunuzla tartışma yaşayabilirsiniz. İletişim sıkıntısı nedeniyle tartışmalar kavgalara dönüşebilir, dikkatli olmanızda yarar var. Akşam saatlerine doğru duygularınızı ifade etmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamdan çıkmak ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Kendinizi gergin ve sıkılmış duygu durumu içerisinde bulabilirsiniz.

8 Haziran 2022'de Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Terazi burcuna geçiş yapacak. Eğitim konuları, seyahatler ve ticaret gibi konulara karşı ilginiz artabilir. Bütçenize uygun bir tatil planlayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle iletişim problemleri yaşayabilir ve hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Haberin Devamı

9 Haziran 2022'de Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içerisinde yakın çevreniz, kardeşleriniz, akrabalarınız ile tartışmalar yaşayabilirsiniz. Söylenen sözler yanlış anlaşılabilir ve abartılabilir. Genel çevrenizden kaynaklı problemler aile içinde gerginliklere de sebebiyet verebilir. Bazı çiftler evliliklerindeki problemleri çözemeyip ayrılık kararı alabilir.

10 Haziran 2022'de Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin son saatlerinde Ay, Akrep burcuna geçiş yapacak. Aile içi beklenmedik kararlar alınabilir. Ani olarak şehir dışına çıkmanız gerekebilir. Gün içinde kendinize olan öz güveniniz artabilir. Bütçenizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Çocuğu olanlar için çocuklarının okulu ve eğitimi ile ilgili konularla ilgilenmesi gerekebilir. Sosyal medyada konuşmalarınıza dikkat etmenizi gerektirecek durumlara karşı temkinli olmalısınız. Hukuksal davalar, mahkemeler ile ilgili bir gündeminiz varsa bunlarla ilgili beklemediğiniz gelişmeler yaşanabilir.

11 Haziran 2022'de Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilk dakikalarında gökyüzünde Merkür ve Plüton arasında trine dediğimiz olumlu açı gerçekleşecek. Aşk ilişkilerinizde kendinizi ve duygularınızı rahatlıkla ifade edebildiğiniz bir zaman dilimi olacak. Sözleriniz yapıcı olacak. Zihniniz dönüşme ve dönüştürme enerjisi içerisinde yaratıcı sanatsal yanlarınızı kullanabilirsiniz. Aile içi ikili ilişkilerde sevgi ve aşk konuları ön planda olurken maddi olarak ailenizden destek alabilirsiniz. İşinizle ilgili bir seyahate çıkabilirsiniz. Beklenmedik bir iş toplantısına katılmanız gerekebilir. Bazılarınız işinizle ilgili eğitimlere başlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

12 Haziran 2022'de Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilk saatlerinde günün en önemli açısı Venüs-Uranüs kavuşumu gerçekleşecek. Doğum haritası destekleyen kişiler evlilik teklifi alabilir. Yeni başlangıçlar için "Evet" diyebilirsiniz. Haritası destekleyenlerin bazıları ekonomik kaynakları ile ilgili maddi değişimlerle karşılaşabilir. Bazılarınız para kazanırken bazılarınız kaybedebilir. Gün içerisinde maddi ve manevi konularla ilgili beklenmedik değişiklikler yaşanabilir. Piyasada beklenmedik hareketler görülebilir. Bazı kişiler işleri ile ilgili konularda ön göremedikleri değişiklikler yaşayabilir. Sosyal ortamlarda sıkıntılar, gerginlikler ve kısıtlamalar görülebilir. Ani duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişiler tarafından incinebilirsiniz.

Haberin Devamı

Koç

Pazartesi günü partneriniz veya çocuklarınızla olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri iş temponuz artabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilerde "Biz" diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günü ödemelerin planlamasını yapabilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalara başlayabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri çocuklarla ilgili konularla karşılaşabilirsiniz. Bazılarınız yatırımları ile ilgili konulara ağırlık verirken bazılarınız sanatsal faaliyetlere yönelebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri işleriniz yoğunlaşabilir. Yoğun koşuşturma içerisinde sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Cumartesi ve pazar günü ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi günü iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gün içerisinde aktiflik kazanacak. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Yakın akrabalarınızla görüşebilirsiniz. Sosyal medyada zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ailenizi ilgilendiren konularla meşgul olabilirsiniz. Evinizde tadilat ya da dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri hobilerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yatırım konuları ilginizi çekebilir. Partnerinizle ve varsa çocuklarınızla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günü günlük işleriniz artabilir. Hizmet konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları yapabilirsiniz. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ailenizi ilgilendiren konular ön plana çıkabilir. Evinizi düzenleyebilir, dekorasyon değişiklikleri yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günü partnerinizle ve varsa çocuklarınızla keyifli eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü ikili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal konular, maddi ve manevi değerlerinizi korumak için kazancınızı ve ödemelerinizi planlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı artırmak için iş fikirleri edinebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yoğun iletişim odaklı, sosyal medya da daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günü ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz. Temizlik ve düzenleme ile uğraşabilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmalarına katılabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri maddi ve manevi değerleriniz gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günü iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle iletişim içinde olabilir, gününüzü onlarla birlikte geçirebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü sosyalleşebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmalarına katılabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete ve spora başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günü maddi ve manevi değerleriniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilir, iş toplantılarına katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyalleşebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelerle dolu dolu bir gün geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Doğayla iç içe olabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günü dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Sağlıklı beslenme ve spora başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgili kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü yurt dışı ile ilgili ticaret ve iletişim gibi konular ön plana çıkabilir. Yurt dışı seyahatine çıkabilirsiniz. Çocuklarınızın okul aktiviteleri ile ilgili konulara zaman ayırmanız gerekebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yeni iş projelerine başlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyalleşebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günü meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Çözümlenmemiş bir miras varsa bunula ilgili paylaşım ve intikal konularıyla uğraşabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular artabilir. İş seyahatine çıkabilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri işinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yeni iş projelerine başlayabilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günü sevdiklerinizle sosyal etkinliklere katılabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü ikili ilişkilerde sabrınız sınanabilir. Partnerinizle olan ilişkinizde "Biz" diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Bitmiş sözleşmeler tekrar karşınıza çıkabilir. Salı ve çarşamba günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanmasıyla meşgul olabilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları ile uğraşabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular ön plana gelecek. Yurt dışı iş seyahatleri ve yüksek öğretim ile ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günü kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni projeler planlayabilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü iş temponuz artabilir. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerde ilişkiye yaklaşım tarzınız gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkinizde "Biz" diyebilmeniz için gerekli kararlar alınabilir. Bitmiş sözleşmeleri yenileyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması ve ödemelerin tamamlanması gereken bir zaman dilimi. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konularıyla uğraşabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günü yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konularda yoğunluk yaşayabilirsiniz. Eğitim konuları ile ilgilenebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz.

Benzer İçerikler