Geri Dön
Haftalık burç yorumları (6 Mart - 12 Mart 2023)

Haftalık burç yorumları (6 Mart - 12 Mart 2023)

6 Mart 2023 - 12 Mart 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

6 Mart 2023'te yeni haftaya Ay, Aslan burcunda hareket ederken başlıyoruz. Saat 06.38 itibarıyla Ay, Başak burcuna geçiş yapacak. Sabah saatlerinde ikili ilişkilerde ego savaşları yaşanabilir. Seyahate çıkacak olanlar bazı pürüzlerle karşılaşabilir. Günün en önemli açısı Güneş ve Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı olacak. İş toplantılarına katılacak olanlar yeni fırsatlar yakalayabilir. Gün içerisinde konuşmalarınıza ve yazışmalarınıza dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

7 Mart 2023'te Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Saat 15.40'ta 16°40' Başak burcunda gerçekleşecek. Yükselen burç Aslan olacak. Bu dolunay, zümrüdüanka misali küllerimizden yeniden doğuşu temsil etmekte. Krizler, sıkıntılar ve problemler yaşanabilir. Tüm sıkıntılardan sonra yeniden toparlanma döneminin olacağını işaret ediyor. Ülkemiz açısından baktığımızda siyasi yöneticiler, ünlüler, skandallar, dış politika ile ilgili sıkıntılar, sulardan gelebilecek zararlar, dolandırılma olayları ve sağlıkla ilgili problemler yaşanabilir. Tüm bu süreçler sonunda yeniden toparlanma süreci olacak. Karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmelisiniz.

8 Mart 2023'te Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içinde gerek sözlü gerekse yazılı iletişim konularında problemler ortaya çıkabilir. Trafikte dalgınlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Ödemelerle ilgili beklenmedik sıkıntılar ve gecikmeler yaşanabilir. Saat 17.44 itibarıyla Ay, Terazi burcunda hareket etmeye başlayacak.

Haberin Devamı

9 Mart 2023'te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Yakın çevrenizdeki kişilerle iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Eğitim sektöründe problemler çıkabilir. Hukuksal davalarda beklenen sonuç çıkmayabilir.

10 Mart 2023'te Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içinde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. İş anlaşmaları ve seyahatlerle ilgili ani gelişmeler olabilir. Aile içi miras konuları gündeme gelebilir. Maddi konularla ilgili sıkıntılar yaşanabilir.

11 Mart 2023'te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Saat 03.06 itibarıyla Ay, Akrep burcunda hareket etmeye başlayacak. Aile içi sıkıntılar çıkabilir. Aile büyüklerinizin sağlık konularıyla yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Günün en önemli açısı Venüs ve Mars arasında gerçekleşecek. Finansal açıdan para kazanabileceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Doğum haritalarınızdan alacağınız etkiler değişiklik gösterebilir, bazılarınız ikili ilişkilerde şans yakalayabilir.

12 Mart 2023'te Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilk dakikalarında Merkür ve Uranüs arasında olumlu açı oluşacak. Haberci rüyalar görebilirsiniz. Günün en önemli açısı Jüpiter ve Şiron arasında gerçekleşecek. Aile bireylerinizi ilgilendiren özellikle eğitim, hukuksal konular, seyahat gibi konularda beklenmedik gelişmeler olabilir. İşinizle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Olayları fazla büyütmeden çözüm odaklı olmaya çalışmalısınız. Ailenizle birlikte sorunların üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz.

Haberin Devamı

Koç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. İşinizle ilgili önemli çalışmaları tamamlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana çıkabilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cumartesi ve pazar günleri sigortalar, finansal konular ve ödemelerle ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir.

Boğa

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sanatsal yetenekleriniz ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostunuzla daha çok vakit geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana çıkabilir. İkili görüşmeleriniz artabilir.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri aile içi iletişim ve ev konularıyla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sanatsal yetenek ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla vakit geçirebilirsiniz. Yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostunuzla daha çok vakit ayırabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri aile içi iletişim ve ev ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri sanatsal yetenekleriniz ve hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşka başlayabilirsiniz. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu ve seyahatlerle yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri aile ve ev ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşanabilir, seyahatler gündeminize gelebilir.

Terazi

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerlerle ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi sürecine girebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Yay

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilir, toplantılara katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir, okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyerinizle ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe başlayabilir ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi alabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz.

Kova

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefeye merak duyabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi alabilirsiniz.

Balık

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler odak noktanız olabilir. Perşembe ve cuma günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Hallolmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Cumartesi ve pazar günleri yurt dışı ile ilgili seyahat ve ticaret konularına odaklanabilir ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konularına ağırlık verebilir, felsefeye merak duyabilirsiniz.

Benzer İçerikler