Geri Dön
Haftalık burç yorumları (6 Şubat - 12 Şubat 2023)

Haftalık burç yorumları (6 Şubat - 12 Şubat 2023)

6 Şubat 2023 - 12 Şubat 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

6 Şubat 2023'te yeni haftaya Ay, Aslan burcunda hareket ederken başlayacağız. Günün en önemli açısı Merkür ve Neptün arasında gerçekleşecek olumlu açı olacak. Sürpriz haberler ve gelişmeler yaşanabilir. İş ortamında beklenmedik gelişmeler meydana gelebilir. Ödemeler ve bankacılık konuları ile ilgili problemler ortaya çıkabilir. Tansiyon rahatsızlıkları, diş ve kemik sağlığında hassasiyetler görülebilir.

Haberin Devamı

7 Şubat 2023'te Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilk dakikaları ile birlikte saat 00.14'te Ay, Başak burcuna geçiş yapacak. Ay'ın Başak enerjisi ile birlikte ince ayrıntı gerektiren işlerinizi yapabilirsiniz. Temizlik ve düzenleme ile ilgili işlerinizin üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili bir eğitime katılma isteğiniz varsa bunun için bir adım atabilirsiniz.

8 Şubat 2023'te Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Zamanında yapılması gereken ödemelerinizle ilgili maddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Nafaka ve tazminat ödemesi yapması gerekenler yasal sorunlarla karşılaşabilir. Günün en önemli açıları Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecek olumlu açı ile Şiron ve Juno kavuşumunun enerjileri gökyüzüne hakim olacak. Oluşabilecek maddi ve manevi sıkıntılarınıza çözüm bulabilirsiniz. Partneri olanlar ilişkilerinde problemler yaşayabilir. Gereksiz tartışmalardan uzak durmalısınız.

Haberin Devamı

9 Şubat 2023'te Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Saat 11.47 itibarıyla Ay, Terazi burcunda hareket etmeye başlayacak. İletişim ve seyahat konularında yoğunluk yaşanabilir. Aile büyüklerinizin kronik rahatsızlıkları ile ilgilenebilirsiniz. Rutin işleriniz artabilir. Evcil hayvanınız varsa can dostunuzun sağlık kontrollerine zaman ayırabilirsiniz.

10 Şubat 2023'te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içinde iletişim problemleri yaşanabilir. Seyahat planınız varsa erteleyebilirsiniz. Davaları olanlar kendilerini ifade etmekte zorlanabilir. İletişim sorunları ve yanlış anlaşılmalarla karşılaşabilir. Günün en önemli açısı Merkür ve Plüton arasında gerçekleşecek kavuşum açısı olacak. Gün içinde özellikle iletişimde yıkıcı ve problem yaratacak konulardan uzak durmalısınız.

11 Şubat 2023'te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Mars ve Şiron arasında gerçekleşecek olumlu açı olacak. Sosyal çevrenizdeki kişilerle seyahat planlayabilirsiniz. Aile içi iletişim problemleri yaşanabilir. Evcil hayvanlarınızın sağlığı ve bakımı ile yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ay, saat 21.34 itibarıyla Akrep burcunda hareket etmeye başlayacak.

Haberin Devamı

12 Şubat 2023'te Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Aile içi beklenmedik bir seyahate çıkabilirsiniz. Yurt dışında tanıdıklarınız varsa bu kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Sosyalleşeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

Koç

Pazartesi günü sosyalleşebilirsiniz. Kendinize ve partnerinizle olan ilişkinize zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilir. Salı ve çarşamba günleri iş yoğunluğunuz artabilir. İş yoğunluğunda sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler ve aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Pazar günü finansal konular, ödemeler, sigorta ve krediler gibi konularda bütçe planlaması yapabilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü ailenizle ilgilenebilirsiniz. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Evinizle ilgili bir tadilat varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal hayatınız, aşk hayatınız ya da eğer varsa çocuklarınızla ilgili konularda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın bakımıyla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ikili ilişkiler ve aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi günü yakın çevrenizle iletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. Bir eğitime katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ailevi konular, aileden gelecek haberlere yoğunlaşabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyalleşebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Pazar günü rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa can dostlarınızın bakımıyla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Haberin Devamı

Pazartesi günü finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Ödemeler ve ticaret ile konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Duygusal harcamalardan kaçınmalısınız. Salı ve çarşamba günleri haberleşme trafiği yaşayabilirsiniz. Karar almak ve bu kararları hayata geçirmek gibi girişimler içerisine girebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz artabilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri ailenizi de ilgilendiren konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. Aile içi planlar yapabilirsiniz. Evinizin iç dekorasyonunda değişiklikler yapabilir, evinizi düzenleyebilirsiniz. Pazar günü sosyalleşebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacak. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal konular ve bunların planlanmasıyla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle iletişiminiz artabilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Pazar günü ailenizi de ilgilendiren konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. Aile içi planlar yapabilirsiniz. Evinizin iç dekorasyonunda değişiklikler yapabilir, evinizi düzenleyebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü iç dünyanıza dönebilir, içinize kapanabilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç olacak. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenebileceğiniz bir süreç içine girebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri gelir-gider dengesi gibi finansal planlamalar yapabilirsiniz. Pazar günü yakın çevrenizle iletişiminiz artacak. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla iletişim halinde olabilir, ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri iç dünyanıza dönebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Bu dönemde iştahınız artabilir. Pazar günü gelir-gider dengesi gibi finansal planlamalar yapabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü yoğun iş temposuna girebilir, yeni projelerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle daha çok iletişim halinde olabilirsiniz. Grup çalışmalarına katılabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İştahınız artabilir.

Yay

Pazartesi günü yeni bir eğitime katılabilirsiniz. Uluslararası bir işiniz varsa iş yoğunluğunuz artabilir. Salı ve çarşamba günleri kariyeriniz ve işinizle ilgili konularda yoğun bir dönemden geçebilirsiniz. Bu dönemde daha iş yükünüz artabilir, daha çok çalışmanız gerekebilir. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artabilir. Pazar günü iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlık kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri eğitim ve kişisel gelişimle ilgili konulara ilgi duyabilirsiniz. Alışveriş işlerinizi halledebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri işinizle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artabilir.

Kova

Pazartesi günü ikili ilişkilerde ego çatışmaları olabilir. İkili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç içinde kendinizi bulabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Ödemeler ve krediler gibi bankacılık işlerinize zaman ayırabilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri kişisel gelişim konuları ile ilgilenebilir ve eğitim almaya karar verebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Pazar günü işinizle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü günlük işlerle ilgilenebilirsiniz. Hizmet alınan kişilerle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Sağlık konusunda dikkatli olmalısınız. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerde iletişiminiz artabilir. Yenilenecek sözleşmeler varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri finansal konular, ödemeler, sigorta ve krediler gibi konularda bütçe planlaması yapabilirsiniz. Pazar günü kişisel gelişim konuları ile ilgilenebilir ve eğitim almaya karar verebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz.

Benzer İçerikler