Geri Dön
Haftalık burç yorumları (8 Ağustos - 14 Ağustos 2022)

Haftalık burç yorumları (8 Ağustos - 14 Ağustos 2022)

8 Ağustos 2022 - 14 Ağustos 2022 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

8 Ağustos 2022'de yeni haftaya Ay, Yay burcunda hareket ederken başlıyoruz. Akşam saatlerinde Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacak. Gün içinde aktif, hareketli hissedebilirsiniz. Aile içi ikili ilişkilerinizde beklenmedik ve ani gelişen tartışmalar veya kavgalar yaşayabilirsiniz. Maddi olarak aldanma, aldatılma ve dolandırıcılık gibi konulara dikkat etmeyi unutmamalısınız. Bugün gelişecek olaylar aniden ve beklenmedik bir şekilde karşınıza çıkacak.

Haberin Devamı

9 Ağustos 2022'de Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün önemli açıları Venüs ve Plüton arasında gerçekleşecek karşıt açı ile Merkür ve Jüpiter arasında gerçekleşecek açı güne damga vuracak. Maddi ve manevi konularda, sözleşmeler, ikili ilişkilerde sıkıntılar ortaya çıkabilir. Gün içinde abartılı, yanlış anlaşılmalara neden olabilecek iletişim tarzınız olabilir. Maddi ve manevi güvenlik arayışı içerisine girebilirsiniz. Unuttuğunuz bir ödeme veya ekstra bir harcama karşınıza çıkabilir.

10 Ağustos 2022'de Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Kova burcuna geçiş yapacak. Ani duygu dalgalanmaları yaşayabilirsiniz. Duygularınızı belli etmek istemeseniz de gün içinde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Ben-sen çatışmaları yaşayabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerde ayrılıklar yaşanabilir.

Haberin Devamı

11 Ağustos 2022'de Ay, Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Güneş ve Uranüs karesi olacak. Beklenmeyen ani sert olaylar bu açının etkisiyle karşınıza çıkabilir. Ayrıntılara takılıp ikili ilişkilerde tartışmalar yaşayabilirsiniz.

12 Ağustos 2022'de Ay, Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Balık burcunda hareket etmeye başlayacak. Günün en önemli olayı 19 derece Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay olacak. Anın yükseleni Aslan burcu olacak. Dolunay anında Satürn kavuşumu ve Uranüs karesi devrede olacak. Sıkıntılar yaşayacak burçlar Aslan, Kova, Boğa ve Akrep olacak. Ani yaşanacak şok olaylar bu Dolunay'la birlikte hayatınıza damga vuracak. Sağlık sorunları, kazalar, beklenmeyen ani üzücü olaylarla karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkiler, evlilikler, ortaklıklarda krizler ve ani bitişler görülecek. Kalp rahatsızlıkları ve boyun bölgesi ile ilgili sağlık sorunları gündeme gelebilir. Dolunay'ın etkisi ile dünya genelinde sert olayların yaşanmasına sebep olacak enerjiler hakim olacak. Depremler, patlamalar, kazalar, uçak kazaları, isyanlar ve başkaldırılar, özgürlük arayışları, sanatçı kayıpları, eğlence mekanlarında yaşanacak sert olaylar, ekonomik sıkıntılar, siber saldırılar, internet problemleri ve öfke patlamaları ile yaşanabilecek üzücü olaylar tüm dünyada yaşanabilecek etkiler olarak karşımıza çıkmakta.

Haberin Devamı

13 Ağustos 2022'de Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Yanlış anlaşılmalar, aldatılmalar, takıntılar gün boyunca karşılaşacağınız iletişim sorunları güne damgasını vuracak. Ne istediğinizi ifade ederken güçlük yaşayabilirsiniz.

14 Ağustos 2022'de Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Koç burcunda hareket etmeye başlayacak. Gün içinde beklenmedik ani tepkiler verebilirsiniz. Kemiklerle ilgili ağrılar ve rahatsızlıklar görülebilir.

Koç

Pazartesi günü manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Yurt dışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri işinizle ilgili konuları gözden geçirebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyal ortamlara girebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Sosyal aktivitelere katılabilirsiniz. Ailenizle sosyalleşebilirsiniz. Birlikte aktivite yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sağlıkla ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Pazartesi günü ödemeler ve finansal konular gündeminize gelebilir. Partnerinizden sağladığınız gelirleriniz varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Yurt dışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyerinizde başlattığınız bir işi tamamlayabilirsiniz. İşinizle ilgili projelerinizi bitirebilirsiniz. İşinizden ayrılabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili değişimler yapabilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Sivil toplum kuruluşları gibi toplulukların faaliyetlerine katılabilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi günü ikili ilişkiler önceliğiniz olabilir. Sözleşmeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri ödemeler, partnerinizden gelen gelirler ve alacaklı olduğunuz gelirler ile ilgili konular karşınıza çıkabilir. Perşembe ve cuma günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Yurt dışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz. Kişisel gelişim konularına yoğunlaşabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri işleriniz ve kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni iş girişimlerinde bulunabilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar onların bakımı ile ilgilenebilir. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Ortak yapılan işler ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Perşembe ve cuma günleri hayatınızda yeni bir sayfa açmak için yapılması gerekenleri yapabilirsiniz. Alacaklarınız ve ödemeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Harcamalarınızla ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sağlığınızda hassasiyet yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri eğitim konularında adımlar atabilir, seyahat planları yapabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü partneriniz ve varsa çocuklarınız ile eğlenceli güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ve sanatla uğraşabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günlük rutin işlerinizle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili hassasiyet yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkiler ile ilgili konular karşınıza çıkabilir. Ortak yapılan işler gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri ödemeler, süresi bitmiş sigortalarla ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacaklı olduğunuz finansal konular gündeme gelebilir.

Başak

Pazartesi günü ailevi konular gündeme gelebilir. Aile bireylerinizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri partnerinizle ve varsa çocuklarınızla eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Yatırım konuları gündeme gelebilir. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınız varsa bununla ilgili tedavi süreciniz bitebilir. Evcil hayvanlarınızın sağlık problemleri ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni sözleşmeler yapılabilir, bazılarınız evlenebilir.

Terazi

Pazartesi günü yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. İletişimle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içi aktivitelerde bulunabilirsiniz. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Aşk ilişkilerinde partnerinizle olan ilişkinizde bazılarınız ilişkisini farklı boyuta taşırken bazılarınız bitirebilirsiniz. Yatırımlarla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Cumartesi ve pazar günleri günlük rutin işleriniz artabilir. Sağlık konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanı olanlar onların sağlık konuları ile ilgilenebilir.

Akrep

Pazartesi günü finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. İletişim yoğunluğu yaşayabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz. Aracınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri ailevi konular gündeminize gelebilir. Aile içi gündemde olan bir konu bitebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yatırımlarınızla alakalı konular karşınıza çıkabilir. Partnerinizle varsa çocuklarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü fiziksel sağlığınızla ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Benmerkezci davranabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri maddi ve manevi değerler gündeminize gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle iletişim konuları gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden görüştüğünüz kişilerle yollarınızı ayırabilirsiniz. Seyahat konusu gündeminize girebilir ve seyahate çıkabilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim konuları ön planda olabilir. Cumartesi ve pazar günleri aile içi konular gündeme gelebilir. Evinizin dekorasyonu ya da temizliği gibi konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri fiziksel görünüşünüz ve fiziksel sağlığınız ile yakından ilgilenebilirsiniz. Kendinizi ikili ilişkilerde ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konularda tamamlanma yaşanabilir. Finansal konularda bütçe hesabı yapabilirsiniz. Harcamalarınızı ve kazançlarınızı değerlendirebilirsiniz. Size değer veren kişileri görüp değer vermeyenlerle yolunuzu ayırabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri eğitim, seyahat ve alışveriş konuları gündeminize gelebilir. Sosyal medya ve iletişim konuları yoğunlaşabilir.

Kova

Pazartesi günü sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Grup olarak planlar yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve cuma günleri fiziksel sağlığınızı ilgilendiren olumsuz koşulları bırakabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konularınız, gelirleriniz ve sahip olduğunuz değerlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü işinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iç dünyanıza dönebilir, duygularınızı irdeleyebilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmaları yapmak isteyebilirsiniz. İç dünyanızdaki gizlide kalmış taraflarınızı ortaya çıkartabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde kendinizi ön planda tutmak isteyebilirsiniz.

Benzer İçerikler