Geri Dön
Haftalık burç yorumları (9 Ocak - 15 Ocak 2023)

Haftalık burç yorumları (9 Ocak - 15 Ocak 2023)

9 Ocak 2023 - 15 Ocak 2023 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

9 Ocak 2023'te yeni haftaya Ay, Aslan burcunda hareket ederken başlayacağız. Günün önemli açıları Merkür ve Uranüs ile gerçekleşecek olumlu açı ile Venüs ve Mars arasında gerçekleşecek olumlu açı olacak. Seyahate çıkma kararı alabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Kişisel gelişiminize katkı sağlayacak kurslara katılabilirsiniz. Çocukları olanlar çocuklarıyla yakından ilgilenmek isteyebilir. Akşam saatlerine doğru kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı artırabileceğiniz yeni iş teklifleri alabilirsiniz.

Haberin Devamı

10 Ocak 2023'te Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Saat 15.43 ila 18.15 arasında Ay boşlukta hareket edecek. Bu zaman dilimi içerisinde yeni bir başlangıç yapmamalısınız. Çocuğu olanlar onların sağlıkları ile yakından ilgilenmek durumunda kalabilirler. Kariyerinizle ilgili yaptığınız yatırımlar ve çalışmalarla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Saat 18.15 itibarıyla Ay, Başak burcuna geçiş yapacak. Ay, Başak burcunda cuma günü sabah saatlerine kadar kalacak. Bu zaman diliminde uzun zamandır düzenlemediğiniz yerleri düzenleyebilirsiniz. Ayrıntı içeren işlerinizi bu günler içerisinde yapabilirsiniz.

11 Ocak 2023'te Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Merkür ve Şiron arasında gerçekleşecek sert açı olacak. Gün içinde borsa, Bitcoin gibi platformlarda manipülasyonlar yaşanabilir ve maddi kayıplar gerçekleşebilir. Bazılarınız hobilerini yeni iş fırsatına çevirebilir.

Haberin Devamı

12 Ocak 2023'te Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Venüs ve Şiron arasında gerçekleşecek olumlu açı olacak. İş ortamında ön plana çıkabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Maddi ve manevi olumlu gelişmeler meydana gelebilir.

13 Ocak 2023'te Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Saat 05.48 - 05.57 arasında Ay boşlukta hareket edecek. Saat 05.57 itibarıyla Ay, Terazi burcuna geçiş yapacak. Gün içerisinde denge sorunları yaşanabilir. Baş dönmesi, vertigo gibi sorunlar görülebilir. İş ve kariyer alanında iletişim artabilir.

14 Ocak 2023'te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içerisinde duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Eğitim ve toplantılar ile ilgili konularda sorunlar ortaya çıkabilir. Tartışma ve kavgalara açık bir gün yaşanabilir. Daha sakin ve çözüm odaklı olmalısınız. Tansiyon, baş dönmesi ve denge kaybı gibi problemler görülebilir.

15 Ocak 2023'te Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Venüs ve Uranüs arasında gerçekleşecek sert açı olacak. Maddi ve manevi konulalar ilgili beklenmedik ani olumsuz gelişmeler yaşanabilir. Sosyal çevrenizdeki kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz. Zorlu bir gün geçirebilirsiniz. İsteklerinizi ve duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bazılarınız iş kaybı yaşayabilirsiniz. Saat 11.39 ile 15.08 arasında Ay boşlukta hareket edecek. Bu zaman diliminde yeni bir başlangıç yapmamalısınız. Rutin işlerinize devam edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Koç

Pazartesi ve salı günleri sosyalleşeceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Partnerinizle veya çocuklarla zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Bir kısmınız yatırımla ilgili konulara öncelik verebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iş yoğunluğunuz artabilir. İş yoğunluğunda sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ikili görüşmelere, toplantılara ve davetlere gidebilirsiniz. Ortak yapılan işlere girişebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi ve salı günleri aileyi ilgilendiren konular karşınıza çıkabilir. Aile içi konularda zaman zaman sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal hayatınız, aşk hayatınız, varsa çocuklarınızla ilgili konularda keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz, planlar ve kararlar ön plana çıkabilir. Aldığınız veya alacağınız eğitimle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ailevi konular, aileden gelecek haberler gündeminize gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyalleşebilirsiniz. Sanatsal faaliyetler içerisine girebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Ödemeler ve ticaret ön plana çıkabilir. İhtiyacınız olmayan harcamalardan kaçınmalısınız. Çarşamba ve perşembe günleri iletişim odaklı olabilirsiniz. Haber okumaya daha çok vakit ayırabilirsiniz. Yeni kararlar almak ve bu kararları hayata geçirmek gibi planlar yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle daha çok sosyalleşebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile içinde çeşitli planlar yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan

Pazartesi ve salı günleri kendinizi daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç içine girebilirsiniz. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri finansal konular ve bu konuların planlanması gündeminize gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri yakın çevrenizle daha çok sosyalleşebilirsiniz. Eğitim konuları ile daha yakından ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri iç dünyanıza dönebilirsiniz. Duygusal açıdan zaman zaman zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kendiniz daha rahat ifade edebileceğiniz bir süreç yaşanabilir. Fiziksel görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri gelir-gider dengesi oluşturmak gibi finansal planlamalar yapabilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle ve iş arkadaşlarınızla olan iletişiminiz kuvvetlenebilir. Ortak çalışmalar yapabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iç dünyanıza dönebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İştahınız artabilir.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri yoğun iş temposuna girebilir, yeni projelere vakit ayırabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle olan iletişiminiz kuvvetlenebilir. Grup çalışmalarına katılabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Zaman zaman duygusal takıntılar yaşayabilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri eğitim konuları gündeminizi meşgul edebilir. İnancınızı sorgulayabilirsiniz. Yeni görüşlere merak duyabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgili konularda yoğunluk yaşanabilir. Bu süreçte daha çok çalışmanız gerekebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artabilir.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri finansal konular, krediler, ödemeler ve miras gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlık kontrollerinize gidebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri eğitim ve kişisel gelişimle ilgili konular ilgi odağınız olabilir. Ticaret konuları gündeme gelebilir. Cuma, cumartesi ve pazar günleri işinizle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yeni projelerle karşılaşabilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerde ego çatışmaları yaşanabilir. İkili ilişkiler ve iş ortakları ile iletişimin artacağı, yeni sözleşmelerin gündeme gelebileceği bir süreç başlayabilir. Çarşamba ve perşembe günleri finansal konularla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Kredi ve ödemelerinize dair çeşitli planlar yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kişisel gelişim konuları ile yakından ilgilenmek, hatta bu konuda bir eğitim almak isteyebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Hizmet alınan kişilerle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Sağlık konusunda hassas bir süreçten geçebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkilerde iletişiminiz artabilir. Yenilenecek sözleşmelerin takibini yapabilirsiniz. Cuma, cumartesi ve pazar günleri finansal konular, ödemeler, sigorta ve krediler gibi konularla ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

Benzer İçerikler