Geri Dön
Terazi süper dolunayı bize neler getirecek?

Terazi süper dolunayı bize neler getirecek?

Terazi süper dolunayı ne zaman? Terazi süper dolunayının etkileri neler olacak? Gelin Terazi süper dolunayına Molatik olalım...

Emel Açıkel
Emel Açıkel

28 Mart 2021 saat 21:48'te 08°18' Terazi burcunda Diadem sabit yıldızı etkili süper dolunay gerçekleşecektir. Anın yükseleni Akrep burcu olacaktır. Dolunay ikili ilişkilerde sen, ben ve biz konularını gündeme getirecektir. Anın yükseleni Akrep burcunda; ikili ilişkilerde kıskançlık, gizli konuların ortaya çıkmasından dolayı yaşanılacak krizleri ve problemleri işaret ediyor.

Haberin Devamı

İlişkiler, uzlaşma, kararsızlık...

Dolunay Terazi burcunda olduğu için Terazi burcunun temsil ettiği konular gündeme gelecektir. İlişkilerin yönetilmesi, hak, adalet, estetik ve güzellik, yaratıcılık, uzlaşma, sanatsal konular, kararsızlık gibi konuları gündeme getirecektir. Dolunaya sağlık açısından baktığımızda böbrekler, bel bölgesi ve üreme organlarıyla ilgilidir. Bu bölgelerde hassasiyet görülebilir.

Harcamalara dikkat!

Genel anlamda Terazi burcundaki dolunay; yöneticisi Venüs'ün temsil ettiği konuları karşımıza çıkartmaktadır. Yönetici Venüs gezegeni dolunay anında Koç burcunda olduğundan dolayı zararlı pozisyondadır. Bu enerjinin yansıması ilişkilerde bencilce davranışları beraberinde getirecektir. Sevgiyi gösterme biçimi daha sert olabilir. Bazen de ani başlayan bir ilişkiyi bize göstermektedir. Ayrıca bu dolunay beraberinde finansal konularda sorunlar ortaya çıkartabilir. Ani dürtüsel harcamalardan ve yatırımlardan uzak durulması gerekmektedir.

Haberin Devamı

Adalet konuları gündeme gelebilir

Şiron asteroidi de dolunay anında Ay'ın tam karşısında ve etki alanı içerisinde yer almaktadır. Yaralı şifacı olarak nitelendirdiğimiz Şiron; yaralandığınız ve travma alınan konularda şifa enerjisini göstererek bulunduğu alanda destekleyici ve iyileştirici etki gösterecektir. Diadem sabit yıldızı gökyüzünde hakim olacak. Diadem sabit yıldızı kadınlarda beğenilme gücünü temsil eden bir yıldızdır. Bu yıldız başkalarına aşırı hizmet eden kadınları, sevdiği uğruna çok şeyden vazgeçip kendini kurban eden kadınları göstermektedir. Kadınlarla ilgili adalet konuları gündeme gelebilir.

Terazi süper dolunayı bize neler getirecek

Uranüs devrede

Ay-Satürn- Ay Düğümleri-Mars arasında meydana gelecek olan Büyük Üçgen dediğimiz açı dolunay konularında hak edişleriniz varsa bunu hayatınıza getirecektir. Sorumluluklarınızın farkına varıp harekete geçtiğinizde kalıcı işlere imza atabilirsiniz. Dolunay anında Uranüs devrede olacaktır. Beklenmedik ve hızlı bir şekilde bahsettiğim konuları gündeme getirecektir. Hava olaylarında değişimler, yağışlar da dengesizlikler ve bununla beraber zirai alanlarda hasar görülebilir. Satıcıları, esnafları halkı ilgilendiren konularda yeni kararlar alınabilir. Gündelik hayat ve topluluklarla ilgili yeni kurallar ve kararlar getirilebilir.

Benzer İçerikler