Geri Dön
Yılın son Güneş tutulması ve burçlara etkisi

Yılın son Güneş tutulması ve burçlara etkisi

Yılın son Güneş tutulması ne zaman gerçekleşecek? Burçlar bu Güneş tutulmasından nasıl etkilenecek? Gelin bir göz atalım...

Emel Açıkel
Emel Açıkel

Bir önceki yazımda sizlerle parçalı Güneş tutulmasını paylaşmıştım. Bugün tek tek burçların hangi astrolojik ev konularından hayatınıza etki edeceği konusunda bir yazı hazırlamak istedim. Yılın son Güneş tutulmasıOğlak burcunda olacak. Bu tutulma hayatlarımıza güzellikler getirecek. Ve etkisini Haziran 2020 yılına kadar hissedeceğiz. Bu zaman diliminde hayatınızda olan iyi her ne varsa bir ödül olarak kabul edin ve bunu iyi değerlendirin.

Haberin Devamı

2020 yılında toplamda 6 tutulma yaşayacağız. Bunların 2'si Güneş tutulması 4'dü Ay tutulması şeklinde olacaktır. Tutulmaların çok olduğu yıllar biraz daha zorlayıcı yıllardır. Nedeni ise doğduğumuz andaki gökyüzü haritasında yani sizin natal haritanızda tutulma anında Güneş ve Ay hangi ev konumuna denk geliyorsa, bu kısımların konuları ile ilgili hayatınızda köklü değişiklikler olacak demektir. Bu yüzden zorlayıcı kelimesini kullanıyoruz. Hayatınızda alışık olduğunuz durumlar değişmektedir.

2020 yılına girmeden 26 Aralık'ta gerçekleşecek olan halkalı Güneş tutulması yeni yıl hediyelerimizi bizlere getirecektir. Güneş tutulmasının burçlara etkilerini okurken yükselen burcunuzu baz alarak okuyunuz lütfen.

Haberin Devamı

KOÇ BURCU

Koçlar kariyer alanında hak ettiğiniz şeyleri sonunda alabilirsiniz. Çalışmalarınızın karşılığını alacağınız bir tutulma. Belki bir terfi, belki bir zam bu tutulma ile hayatınıza güzel bir başlangıç getirebilir.

BOĞA BURCU

Boğalar almış olduğunuz bir eğitim başarıyla sonuçlanabilir. Yargıda görülen bir dava ya da hukuksal çözüm bekleyen bir konuda olumlu gelişmeler olacaktır.

İKİZLER BURCU

İkizler, ortaklardan ya da aileden gelecek bir miras ya da para ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beklemediğiniz maddi bir yardım gelebilir.

YENGEÇ BURCU

Yengeçler ikili ilişkilerde sürpriz gelişmeler sizleri bekliyor olacak. Anlaşma imzalayacak olanlar varsa bunlar için gökyüzü destekliyor olacak.

ASLAN BURCU

Aslanlar sağlığınızda bir problem varsa bu konuda iyileşmeler yaşayacaksınız. Çalışma ortamınızla ilgili iyicil yönde gelişmeler olurken beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Çocuğu olan Başaklar bu dönemde çocukları ile ilgili mutlu edici haberler alabilir. Bazı Başaklar geliştirdikleri bir hobiden ödüle layık görülebilirler.

TERAZİ BURCU

Teraziler aile içi sürprizler sizi beklemekte. Aileye katılacak yeni bir üyenin haberi gelebilir. Ev alabilirsiniz. Aile içi gelişmeler ön planda olacaktır.

AKREP BURCU

Akrepler yakın çevreniz, kardeşler ve komşularınızla ilgili gelişmeler olabilir, sürprizler yaşayabilirsiniz. Beklenmedik kısa seyahatler gündeminize gelebilir. İletişimin yoğun olduğu bir zaman dilimi olacak.

Haberin Devamı

YAY BURCU

Yaylar maddi konularda beklenmedik hak edişlerle karşılaşabilirsiniz. Çok çalışmış ve karşılığını almamış olabilirsiniz. Bu tutulma ile birlikte çalışmalarınızın karşılığını alacağınız bir zaman dilimi olacaktır.

OĞLAK BURCU

Oğlaklar artık almış olduğunuz sorumlulukların ödüllerini alacağınız bir süreçtesiniz. İkili ilişkilerde sorumluluklarınızı aldıysanız bu tutulmayla beraber ödüllerini de alacaksınız.

KOVA BURCU

Kovalar sağlığınızla ilgili problemleriniz varsa bununla ilgili iyileşmelerle karşılaşacaksınız. Meditasyon, spiritüel konularla uğraşanlarınız varsa tutulmayla beraber ödüller gelecek.

BALIK BURCU

Balıklar sosyal çevreniz, arkadaş gruplarınız genişleyecek. Yeni insanlar la tanışabilir ve yeni gruplara girebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan beklenmedik sürprizler alabilirsiniz.

Benzer İçerikler