Geri Dön
Jeff Bezos emekli olup güneye mi yerleşecek?

Jeff Bezos emekli olup güneye mi yerleşecek?

Dünyanın en zengin insanlarından birisi Jeff Bezos malum. Amazon’un sahibi Jeff Bezos son aldığı kararla bizleri şaşırttı. Amazon’un CEO’luğundan ayrılacağını duyurdu. Bizler de bu duruma Molatik olduk. Jeff Bezos emekli olup güneye mi yerleşecek yoksa?

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

2021’e kadar dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos’tu. Lakin son yaptığı yatırımlar ve hisselerinin yükselişiyle Elon Musk kendisini geçerek birinci sıraya yerleşti. Geri plana düştü haliyle böyle bir durumda. Birinciyi konuşmak varken alt sıraları konuşmak kimsenin işine gelmez. Mamafih Jeff Bezos aldığı son kararla tekrar gündeme geldi.

Haberin Devamı

Jeff Bezos CEO’luktan ayrılıyor

Aldığı karar Amazon’un CEO’luğundan ayrılmak oldu. Yerine gelecek isim de şirkette bulut bilişim işlerini yürüten Andy Jassy olacakmış. Bizler de merak ettik tabii, Jeff Bezos CEO’luktan ayrılınca ne yapacak?

Bizler Jeff Bezos’un CEO’luktan ayrıldıktan sonra güneye yerleşeceğini düşündük. Kendine bir yazlık alır, denize sıfır bir yerden. Sabahları çarşaf gibi denize girer, sonra kahvaltısını eder, bütün gün kafa dinler dedik ama iş öyle değilmiş.

CEO’luğu bıraktıktan sonra Jeff Bezos, Amazon'da geliştirilmekte olan yeni ürünlere ve girişimlere odaklanmayı planladığını söyledi. Bize de hayırlı olsun demekten başka bir şey kalmıyor. Sen yine de güneyi bi’ düşün Jeff.

Haberin Devamı

selcuk.bulut@milliyet.com.tr