Geri Dön
Ailesini yalnız bırakmamak için spora başlayan fedakar baba

Ailesini yalnız bırakmamak için spora başlayan fedakar baba

ABD'nin Montana eyaletinde yaşayan 39 yaşındaki antika satıcısı Jeremiah Peterson çocuklarıyla yaptığı bir dağ gölü gezisinde nefesinin tükenmesi sebebiyle 6, 7 ve 9 yaşındaki çocuklarını yürüyüşte yalnız bırakmak zorunda kaldı. Ailece sırt çantalarını alarak yaptıkları bu gezideki tüm iyi anlar yerine tek hatırladığının yorgunluğu ve baş dönmesi olduğunu fark edince hayatını değiştirmeye karar verdi ve spora başladı.

Turcel Orman
Turcel Orman

Sıkı bir ketojenik diyete başlayan üç çocuk babası Peterson, diyetini sporla birleştirdi. 6 ayda büyük değişim yaşayaran hem sağlıklı bir hayata hem de iyi bir görünüme kavuşan Jeremiah Peterson ve ailesi bu durumdan memnun

Haberin Devamı

6 aydır günde iki saat yürüyüş ve bir saat spor yaparak zayıflayan ve vücut geliştiren adam, 37 kilo verdi ve büyük beden elbiseler yerine standart ölçülerde giyinmeye başladı.

Daily Mail'e verdiği röportajda "Zayıflamaya başladığımdan beri her şey daha iyi gidiyor. Saçlarım, cildim daha sağlıklı görünüyor. Tombul yanaklarım yerine yüz hatlarım belirginleşti" dedi.

Peterson, "Sadece fiziksel görüntü değil aynı zamanda ailenizle iyi vakit geçirme ve onlara iyi bir gelecek sunma fırsatı da sunuyor" yorumunda bulundu.

Jeremiah Peterson büyük takdiri hak ediyor. "Nasıl olsa artık üç çocuk babasıyım, ne dağ gezisi ne yürüyüşü" diye düşünmediği ve çocuklarıyla olan gezisinin yarıda kalmasına içerlediği için gerçekten harika bir baba.

Haberin Devamı

Çocukları biraz daha büyüdüğünde onlar da babalarının kendileri için yaptığı bu fedakarlığın farkında varacaklar. Bir ebeveynin çocukları için yapabileceği en iyi şeylerden biri de kendi sağlığına dikkat etmek ve hayatını korumak olmalı.

turcel.orman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler