Geri Dön
Alice Manyonok (Alisa Manyonok) kimdir? Alice Manyonok (Alisa Manyonok) boyu kaçtır?

Alice Manyonok (Alisa Manyonok) kimdir? Alice Manyonok (Alisa Manyonok) boyu kaçtır?

Alice Manyonok (Alisa Manyonok) kimdir? Alice Manyonok'un (Alisa Manyonok) Instagram hesabı nedir? Alice Manyonok (Alisa Manyonok)  kaç yaşında? İşte Alice Manyonok (Alisa Manyonok) hakkında bilmeniz gereken her şey...

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

Alice Manyonok (Alisa Manyonok) 5 Nisan 1995 tarihinde Rusya'nın Vladivostok kentinde doğmuş Rus asıllı sporcu ve modeldir. 1995 doğumlu Alice 2018 yılı itibariyle 23 yaşındadır. Son derece genç yaşta olan Alice Manyonok voleybol sporuyla uğraşıyor ve aynı zamanda mankenlik yapıyor.

Haberin Devamı

6 yıldan daha uzun süredir voleybol oynayan ve 1.82 boyunda olan Alice Manyonok, spor yapmayı son derece seviyor. Alice Manyonok'un spora olan düşkünlüğü aileden geliyor. Alice'in babası yüzme sporu annesi ise basketbol ile uğraşıyor. Alice'in basketbolcu annesi Rusya'nın KGU takımında yer alıyor.

Alice Manyonok'un (Alisa Manyonok) eğitim ve modellik hayatı

2009 yılında okul hayatına başlayan Alice Manyonok, Shkola-Internat Dlya Odarennykh Detey Im. N. N. Dubinina, Vgues Lisesi'nde eğitim gördü. Daha sonra Rusya'nıhn Kazan kentine taşınan Alice, lisans eğitimini Kazan Devlet Üniversitesi'nde tamamladı. Güzelliği ile dikkatleri üzerinde toplayan Alice birkaç defa modellik yaptı. Modellik yaptığı sırada manken ajanslarının da dikkatini çekmeyi başaran Alice Manyonok, Barbie bebeklere benzetiliyor.

Haberin Devamı

Alice Manyonok'un (Alisa Manyonok) Instagram hesabı nedir?

Alice Manyonok'un Instagram hesabını takip eden 85 bine yakın kullanıcı bulunuyor. Alice'in Instagram hesabını takip etmek isteyen kişiler lis_manyonok adresinden Alice'in hesabına ulaşabilir.

Alice Manyonok (Alisa Manyonok) hangi yarışmalara katılmıştır?

Alice Manyonok Miss International Russia 16, 1 Up Supermodel International 16, Top Model Russia 15, Miss Primorye 13, Beautiful Body ve 1 Up Miss Tatarstan güzellik yarışmalarına katılmıştır.

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler