Geri Dön
İkiz erkek kardeşler ikiz kız kardeşlerle evlenmeye hazırlanıyor

İkiz erkek kardeşler ikiz kız kardeşlerle evlenmeye hazırlanıyor

Geçtiğimiz Ağustos ayında ABD'nin Ohio kentinde ikizler için düzenlenen bir etkinlikte tanışan Brittany ve Briana Deane ikiz kardeşler ve Josh ve Jeremy Salyers ikiz kardeşler evlilik kararı aldı.

Mehmet Can Kömürcü
Mehmet Can Kömürcü

İki erkek ikiz kardeşle iki kız ikiz kardeş aynı anda birbirlerine evlilik teklifi yaptılar. Çiftler aynı anda dünya evine girmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

34 yaşındaki Josh ve Jeremy Salyers kardeşler, 31 yaşındaki Brittany ve Briana Deane kardeşlerle geçtiğimiz yıl Ağustos ayından ikizler için düzenlenen bir festivalde karşılaştılar.

Briana, karşılaşma anının en büyülü anlardan biri olduğunu, sanki bir film karesi içerisinde hissettiğini, herkesin birbirinin ruh eşi olduğuna inandığını ve birden hızlı bir kaynaşma sürecinin başladığını söyledi.

Briana, Jeremy ile nişanlanırken kız kardeşi Brittany de Josh ile nişanlandı.

Briana ve Brittany kardeşler, hayatlarının prensleri Josh ve Jeremy'den Kanada'nın Vancouver eyaletinde yer alan Twin Lakes gölü kenarında, 2 Şubat 2018 (02/02/18) evlilik teklifi aldı.

Ohio eyaletinde düzenlenen İkizler Günü Festivali'nde tanışan ve iletişimi hızla ilerleten çiftler, birbirlerine çok benzediklerini fark ettiler.

Haberin Devamı

İmalat işinde çalışan Josh ve Jeremy kardeşler, önceki kız arkadaşlarının kendilerini hiç anlamadığını ve ancak ikiz kız kardeşlerle evlenebileceklerine kanaat getirdiklerini belirtiyor.

Briana ve Brittany kardeşler de bir hukuk firmasında beraber çalışıyor. Kız kardeşler de hayatları boyunca yalnızca ikiz erkek kardeşlerle evlenebileceklerini bildiklerini söylüyor.

İkiz çiftler, önümüzdeki Ağustos ayında Ohio'nın Twinsburg kentine giderek evlenmeyi planlıyor.

Biz de hayatlarını birleştirme kararı alan ikiz çiftlere mutluluklar diliyoruz :)

Instagram.com/mehmetcankmrc
twitter.com/mehmetcankmrc
YouTube.com/mehmetcankomurcu

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber