Geri Dön
Kolera, Sagopa Kajmer ile İrem Derici'ye neden küfürlü tepki verdi?

Kolera, Sagopa Kajmer ile İrem Derici'ye neden küfürlü tepki verdi?

Uzun süredir sakinlik süre gelen müzik dünyasında ‘küfür’ şoku yaşandı. Kolera, eski eşi Sagopa Kajmer’in İrem Derici ile yaptığı iş birliğinden sonra attığı tweet ile gündeme geldi. Peki, Kolera’nın Sagopa Kajmer ve İrem Derici’ye küfürlü çıkış yapması ne kadar doğru? Molatik olduğumuz konu Kolera - Sagopa Kajmer - İrem Derici üçgeni oldu.

Selçuk Bulut
Selçuk Bulut

Türk rapinin en büyük isimlerinden birisi Sagopa Kajmer malumunuz. Uzun yıllar, kendisi gibi rapçi olan Esen Güler ile evliliğini sürdürmüştü. Ancak bir gün baktık ki çiftimiz kavgalı, boşanma aşamasına gelmişler. Hatta olay boşanmayı geçmiş, davalık da olmuşlardı hatırladığım kadarıyla. Birkaç yıldır süregelen bir durum, ikili arası hala gergindi.

Haberin Devamı

Kolera iş birliği sonrası patladı

Bu gerginliği Sagopa Kajmer’in son iş birliği sonrası yine gördük. İrem Derici, Sagopa’ya ait “Vazgeçtin İnan” parçasını seslendirdi. Başarılı da bir işe imza atmışlar. Kısa sürede çokça izlendi. Mamafih Kolera bu duruma sinirlenmiş biraz. Küfürlü sözlerle yazdığı tweetle bu tepkisini(!) gösterdi.

Bence oldukça lüzumsuz bir tepki olmuş. Sonuçta yollarını ayırdığın, her ne kadar büyük kavgalar yaşadığın birinin işine yorum yapmak bana garip geliyor bana. Burada yapman gereken şey sevmediğin insanın işine karşı “tepkisiz” kalmaktır. Hele ki tepkiyi küfürlü şekilde dile getirmek… İnsanların sevip saydığı birisi olarak bunu yapmaması gerekliydi.

Sosyal medyayı salladı

Haberin Devamı

Kolera’nın bu tepkisi haliyle sosyal medyayı da salladı. Hem kullanılan sözler, hem tepki, hem de yaşanan tartışma insanların ilgisini çekti. Sonuçta Twitter kaosu seven bir yapıya sahip. Kaosu görünce de kullanıcıların gözleri fıldır fıldır oldu. Bakalım devamında neler yaşayacağız.

Benzer İçerikler