Geri Dön
Ozan Güven ekrana dönmek için dava sonucunu beklemeli

Ozan Güven ekrana dönmek için dava sonucunu beklemeli

Ozan Güven bu yıl bizi çok büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddialarıyla adı kadına yönelik erkek şiddetiyle birlikte anıldı. Son olarak oynadığı diziden uzaklaştırılan Ozan Güven şimdi ne yapmalı peki?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Hepimiz şoke olduk

2020 en olmadık şeylerin olduğu bir yıl olmaya devam ediyor. Yangınlar, depremler, virüsler derken yepyeni bir çağa atlattık gibi. "Olmaz!" denilen her şey oluyor. İyi anlamda, kötü anlamda. Yer yerinden oynuyor bu yıl adeta... Ozan Güven gibi sevilen, her zaman ekrana yakışan bir aktörün adı geçtiğimiz aylarda darp iddialarıyla anıldı ve hepimiz bu durumdan ötürü büyük şaşkınlık yaşadık, birçoğumuz hayal kırıklığına uğradı.

Bir de Ozan Güven kısmı var...

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddialarının ardından konu artık yargıya taşındı. Kanıtlar mahkemeye sunuldu ve bekleme sürecine geçildi. Kadına yönelik erkek şiddetine dair daha yüksek perdeden konuşmaya başladık, kolektif bir bilinçle konuyu daha yükses sesle dile getirdik. Bir de işin Ozan Güven kısmı var tabii. Son olarak oynadığı dizinin yapımcısı açıklama yapmış.

İnzivaya çekilmeli

Ay Yapım'dan yapılan açıklamada "Ozan Güven ile hakkındaki yargıya intikal eden olayla ilgili süreç tamamlanana kadar iş faaliyetlerine ara verme kararı aldık" denilmiş. Yani mahkeme sonucu bekleniyor. Yapımcının yaptığı açıklama çok doğru bir karar. Bekleme sürecine geçilmiş, "Yargıya göre kim haklı kim haksız o ortaya çıksın ona göre tavır alalım" denilmiş yani. Bu süreçte Ozan Güven'in de inzivaya çekilmesi gerekiyor. Ekrana dönmek istese bile yoğun baskıdan ötürü dönmesi çok büyük bir hata olur. Daha da ters tepebilir, yeterince antipati kazanmışken çok daha büyük bir antipati yaratabilir. Halihazırda marka değeri büyük bir yara almışken ısrarla sürdürmek daha da kötü sonuçlar doğurabilir. Masumluğu kanıtlandığında ekrana dönmeli. Yani ekrana dönmek için dava sonucunu mutlaka beklemeli...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler