Geri Dön
Danla Bilic ve Cemal Can Canseven neye hazır?

Danla Bilic ve Cemal Can Canseven neye hazır?

Danla Bilic ve Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven'in yakın arkadaş olduklarını bilmeyen yok. İkili son olarak birlikte poz vermiş ve bu kareleri "Biz hazırız" notuyla paylaşmış. İyi de Danla Bilic ve Cemal Can Canseven tam olarak neye hazır?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

İlk kez gezi vlog'larından tanımıştık

Danla Bilic her ne kadar makyaj videolarıyla tanınsa da eğlenceli gezi vlog'larının yeri bir başkaydı. Bu gezi vlog'ları 2019'da Danla Bilic'e hem takipçi kazandırmış hem de sempatiklik katmıştı. Bu eğlenceli gezi vlog'larında yakın arkadaşı Cemal Can Canseven'e de yer veren Danla Bilic, daha sonra Survivor'a katılan ve hatta şampiyon olan yakın arkadaşı Cemal Can'la bizi ilk defa buluşturmuştu.

"Biz hazırız" dediler

Araya Corona süreci girdi ve Cemal Can da tam bu süreçte Survivor'a başladı. Hak ettiği bir birincilikle Türkiye'ye dönen Cemal Can, adada yaşadıklarını tek tek itiraf etti. Bu dönem de kapandı. Şimdi herkes merak ediyor bir sonraki adımı. Danla Bilic, ilk müjdeyi vermiş. Adeta düğüne katılır gibi şık kıyafetler içinde kameralara poz veren Danla Bilic ve Cemal Can Canseven, bu kareleri sosyal medyadan paylaşmış. "Biz hazırız" notunu da eklemişler.

Ortak proje gelirse şaşırmayız

İyi de Danla Bilic ve Cemal Can Canseven tam olarak neye hazır? Evlenmeye değil herhalde, onlar çok yakın iki arkadaş. Danla Bilic'in Cemal Can'ı yalnız bırakmayacağına eminim. İkilinin okul yıllarından başlayan arkadaşlıkları -tüm nazarlardan uzak bir şekilde- devam ediyor. Ben ikilinin gezi vlog'ları çekmeye başlayacağını düşünenlerdenim. Ortak bir projeye imza atacaklar ve şimdiden birlikte gözüküyorlar sanki. Tanıtım gibi. Nasıl Hande Erçel ve Kerem Bürsin, dizilerinin tanıtımı için sık sık story paylaşıyorlar, işte bu da aynı hesap. Youtube'da Danla Bilic destekli bir Cemal Can projesi veyahut ikilinin ortaklaşa gerçekleştireceği bir sürprize hazırlanıyoruz sanki yavaştan...

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler