Geri Dön
TikTok'ta bir haftada ünlü olmanın yolları

TikTok'ta bir haftada ünlü olmanın yolları

Belki de algoritması en farklı olan ve hepimizi şaşkına çeviren en farklı uygulama TikTok. Kullanıcısının iyice arttığı, ünlü olmanın ve aynı zamanda unutulmanın çok kolay olduğu bu sosyal medyada bir bir haftada nasıl ünlü olursunuz? TikTok'ta bir haftada ünlü olmanın yollarını anlatıyoruz, toplaşın.

Fazilet Şenol
Fazilet Şenol


Haberin Devamı

Cinsiyet

Sevgili kadın ve erkek arkadaşlarım. Bu madde tamamen toplumun belirlediği standartlardaki güzelliğe uyan arkadaşlarım için. Eğer iyi bir fiziğiniz ve yüzünüz olduğunu düşünüyorsanız ne olduğu hiç fark etmez hemen bir video çekin. Üst değiştirin, taytı kafanıza kadar çekin kangren olacak kadar, yürürken karnınızı videoya alın, arada şarkı sözleri söyleyip kameraya gülün seksi bakışlar atın falan bir şeyler yapın kesinlikle ünlü olacaksınız.


İçerik çalın

Allah'ın güzellik vergisinden muaf tutulan arkadaşlarım da üzülmesin. Siz de beyninizi kullanıp Google Translate'i işin içine katarsınız yabancı TikTok hesaplarından içerik paylaşıp bu içerikleri stoklayıp içerik üretebilirsiniz. Nedendir bilinmez hepsi izleniyor. Üretin gitsin.

Haberin Devamı


Kurgusal mizah

Korkmayın öyle çok ünlü bir komedyen olmanıza gerek yok. Sevgilinize, annenize kimle yaşıyorsanız ona haberi yokmuşçasına şakalar yapın. Özellikle eşinizle ya da sevgilinizle yaşıyorsanız bol bol birlikte eğlendiğiniz kötü de olsa mizah yaptığınız videolar çekin atın. Evet, ünlüsünüz...


Yemek tarifi

Evet eğer nerede saçma sapan abur cuburlar varsa hepsini alın. Ya böyle çikolatadan kusacağınız tarifler verin, verdiğiniz tarifler o kadar basit olsun ki yapımı on dakika sürmesin. Yağlı kızartmalı, lavaşlı şeyler. Bunlardan dev porsiyonlar yaparsanız daha iyi tabii ünlü olma hızınız daha da yükseliyor. "He ben sağlıklı beslenecem" diyorsanız da videonuzun başlığını "Bunu içtim günde iki kilo verdim" yazarak sağlıklı tarifler verirseniz de ünlü olursunuz benden demesi.


Dans akımları

Dans etmeyi bilmiyorsanız sıfır sıkıntı. Ne kadar TikTok dansı ve dans akımı varsa hepsini öğrenin. Estetik görünüp görünmediğinizi umrunuzda olmasın. Sadece ezberlediğiniz hareketleri sergileyin. Eminim ki bir haftada keşfettesiniz

Benzer İçerikler