Geri Dön
Nusret Gökçe'nin aşırı ciddiyeti nereye kadar sürecek?

Nusret Gökçe'nin aşırı ciddiyeti nereye kadar sürecek?

Sosyetik kasap Nusret Gökçe'nin kendini bir dünya markası olarak tanıtması, PR yapması enteresan hamlelerle devam ediyor. Bu kez 2 milyar dolarlık bir poz vermiş Gökçe. Peki Nusret Gökçe'nin bu aşırı ciddiyeti nereye kadar sürecek sizce?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

10 kiloluk taşı İstanbul'a getirtiyor

Nusret Gökçe sık sık enteresan pozlarıyla gündeme geliyor. Sosyetik bir kasap o. Tuzlama hareketiyle başlayan bu sosyal medya fenomenliği, PR çalışmaları enteresan hamlelerle devam ediyor. Bu kez 2 milyar dolarlık bir poz vermiş Gökçe... Olay şöyle oluyor: Geçen yıl Mykonos'ta spor yaptığı 10 kiloluk taşı İstanbul'a getirtiyor Nusret Gökçe.

"Fiyat 2 milyon dolara çıktı"

Hızını alamayıp camekan içine alıp restoranında sergiliyor bu taşı. Ve bu taşa 1 milyon dolar fiyat biçiyor. Haliyle alıcı çıkmıyor bu taşa. Peki Nusret Gökçe ne yapıyor? Bu 1 milyon dolarlık taşı altına boyuyor. Altına da "Fiyat 2 milyon dolara çıktı" yazıp bir güzel poz veriyor. Sosyal medyayı karıştıran bu poz haliyle pek çok yorum alıyor. "Abi taş diyorsun hanginiz taş?" diye destekleyen de var "Biz geçimimizi zor sağlıyoruz sen taşı altın kaplıyorsun" diyen de.

Peki nereye kadar?

Nusret Gökçe, biz onu ciddiye aldığımız sürece kendini aşırı ciddiye alması, aşırı ciddiyeti devam edecek. Geçtiğimiz günlerde "Çok önemli bir toplantı" diyerek mandalarla fotoğraf çektirmesi bardağı taşıran son damla olmuştu. Birçok hayvansever bu fotoğrafı yerden yere vurmuştu. Ama görüyorsunuz her şey çok çabuk unutuldu, unutuluyor. Nusret Gökçe kendini aşırı ciddiye almaya 2 milyon dolarlık pozla devam ediyor. Peki nereye kadar? Gökçe'nin über fantastik, garip ve egosantrik paylaşımlarına devam etmesi biraz da bizim bu paylaşımlara prim vermemizle doğru orantılı olabilir mi? Manda paylaşımından gerekli dersleri çıkartmadık mı?

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler