Geri Dön
Terazi Yeni Ay ve etkileri nelerdir?

Terazi Yeni Ay ve etkileri nelerdir?

16 Ekim 22:31 saatinde 23 derece Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Terazi uyumu, anlaşma, uzlaşma, keyif aldığımız noktaları gösterirken karşısında duran Mars ve kare açı yapan Satürn, Plüto ve Jüpiter etkiyi zayıflatacaktır...

Elgin Kaplan
Elgin Kaplan

İkili ilişkiler, evlilikler, yakın arkadaşlar, ortaklıklar, mahremimiz, yuva alanı odak noktası. Güneş ve Ay’ın karşısında Mars duruyor. Sessizlik ve uyum isteği ile diğer tarafın beklentisini bencilce ön plana alması aradaki bağı gürültülü şekilde bozar. Terazi Yeni Ay’ın yücelim gezegeni Satürn ile Plüto ve Jüpiter’e de sert açısı, üzerinizde baskı ve engeller, yok saymalar, kıskançlıklar, kibir, insani beklentilerden yoksun bırakma gibi psikolojik şiddete maruz kalmanız duygunuzu, beklentinizi sorgulamanızı sağlar.

Haberin Devamı

Beklenmedik sözler duyabiliriz

Terazi Yeni Ay’ın dispozitörü Venüs’ün Neptün ile oluşturduğu karşıt açı; yaşanan beraberlikler, evliliklerde sadakatsizlik, kandırma, kurban psikolojisi, sevgiyle yaklaşılan noktada niyet farklılığı, ortaklıklarda ise para adına karşımızdaki kişinin yeni yüzüyle tanışmamıza zemin hazırlayabilir. Ummadığınız kişilerden ummadığınız anda gelen şoke edici sözler, gelişen tartışmalar akabinde karşınızdaki kişilerle bağı sonlandırmaya çalışabilirsiniz. Bazı durumlar karşısında ruhen soğuyabilirsiniz. Ay, Satürn karesi bu anlamda kurtarıcıdır. Bu ailemiz olabilir, sevgilimiz, eşimiz, dostumuz, arkadaşımız, kardeşimiz olabilir ayarlayamadığımız alma-verme dengesinin hüsranını bu Yeni Ay'da yaşayacağız. Yaşanan her problem kişiliğimizin yapılanmasında bir deneyimdir. Bir musibet bin nasihatten daha değerlidir neticede. Venüs’ün Ay düğümlerine olumsuz açısı ile yaptığınız seçimlerde kararsızlıkları da gündeme getirecektir.

Haberin Devamı

31 Ekim'de daha net kararlar alacağız

Muhatap olduğunuz kişileri ne kadar tanıyorsunuz? Kendinizi ait hissettiğiniz yerde gerçekten benimseniyor muyuz? İçsel yönden bazı duygu ve düşünceleri tartıya koyacağız. Terazi Yeni Ay’da adil davranarak ve Venüs, Merkür sekstili ile anlayışlı, kişilik ve kararlarınıza saygılı olarak orta yolu bulmaya çalışın. Yeni Ay niyet enerjisidir. Yaşamımızda hangi nokta bize ayak bağı oluyorsa ve çürümüşlük görüyorsak sonlandırmaya niyet edeceğiz. Ay hilalden itibaren büyüme fazına doğru ilerledikçe olayların seyri olumlu veya olumsuz daha görünür hale gelecek ve 31 Ekim Boğa Dolunay’da daha net kararlar alacağız.

Benzer İçerikler